Rakt vs lockigt

Haha, snygg min. Men såhär ser löshåret ut när jag inte gjort något med det.



Efter lite hårspray och användning av locktång.



Behöver nog inte visa er hur långt mitt vanliga hår är, det ser man redan på headern. Men nu har jag fått det jag är ute efter: volym och de där extra längderna. Dock känns det konstigt att ha något i håret, det kliar verkligen sjukt mycket haha.
Nu nästa vecka när jag klipper mig ska jag inte klippa längden på löshåret, utan bara tunna ur mitt egna hår en aning. Så att jag kan ha rakt hår utan att man ser att de är löshår :), ja ni fattar nog.


Ikväll blir det att sova i systers jättesäng, de senaste dygnen har jag spenderat mycket mer tid här i hennes rum än i mitt egna. Men nu blir det att sussa, eller först läsa Elsas Mode, måste ju bli klar med boken. Den är riktigt bra och spännande!

Godnatt!

I'm back

Hej igen bloggen, pausen blev kort, haha typ en dag. Men mitt humör är tillbaka, lämnat in min jacka på kemtvätten nu idag i alla fall. Frågade dem som jobbade där om man skulle tvätta den hemma eller inte efter en spya. Hon sa att det var bäst att göra det där och visade även mig tvättsymbolerna i jackan. Även fast man säkert skulle fått bort det mesta här hemma så ville jag ändå lämna in den. Det var ändå en dyr jacka så vill ju självklart att den ska bli så ren som möjligt.

Hann även med att åka hem till Moa idag och kolla på hennes lägenhet, den var superfin :). Vi sa också att hon, jag och Bella ska ha filmkväll där någon gång, klingar fint i mina öron!

Hursom, fick hem mitt löshår idag. Så hade egentligen inte behövt ringt och bokat om klipptiden. Men under tiden till nästa vecka kan jag ju lära mig hur man sätter i håret bättre.
Efter skolan köpte jag även ett rött läpstift, visar er bild senare på vad det hette och kommer ifrån. Fick även hem mina träningsbyxor från H&M, så ska ut på promenad nu med Bella och Bosse. Hörs sen!

/V


Jag ser ut som Snövit i det röda läppstiftet, men I I I like it!

Bloggpaus

Hej bloggen, blir bloggpaus i ett par dagar, nu när jag är så pass dåligt humör som jag är så orkar jag inte skriva. Hörs på bättre dagar, TJAAA!



Min kväll

Folk måste funnit min nerspydda jacka intressan, haha! Statistiken har höjts med 20 pers.

Hursomhelst, nu ikväll blev jag och Julia upphämtade av Viktor och Alexander. Vi åkte sedan och hyrde en film (kan ju säga att filmen var den sämsta någonsin) den hette "Attentat London" eller något sånt. Efter filmen var slut fick vi skjuts tillbaka hem, skönt. Efter det tog jag mig en dusch och tvättade håret tre gg, och färg kommer fortfarande ut. Men det är bra, då kommer håret inte vara lika svart längre, haha!
Nu ska jag dra igång något vänner avsnitt, sedan läsa och efter det somna. Hörs i morgon!

/V


Impossible

Här får ni en bra låt.





förbannad

Såhär ser min Tommy Hilfiger jacka ut efter helgen, tack för spyan!


Resultat

Hej bloggen!

Julia färgade mitt hår igår, visst att det är en och samma färg. Men det är verkligen nästan svart, så det är lite ovant. Fast det kommer ju börja så småning om att tvättas ur så att det inte är lika mörkt.

Här får ni skillnaden

Från början


Sen efter första färgningen


Sen efter andra färgningen


Som skrivet, mycket mörkare.

Löshår beställt!

Sådär, nu har jag beställt mitt löshår. Kommer om 1-3 dagar, köpte från Rapunzel of Sweden istället. Taj Mahal verkade inte vilja sammarbeta med mig så. Såhär ser det ut:


Bild: Rapunzelofsweden.se




kissiemissie



Jag vet att Kissie redigerar sina bilder dåligt med flit, men detta må vara det värsta jag någonsin sett. Typ bajsfärgad hud sedan ett huvud på 100cm omkrets. Poor girl.

118800

11880 är rätt roliga. Frågade vem Viktoria Grek? Fick då detta svar:

Jag gillar inte rosa och önskar absolut inte att hela världen var det. Jag tycker inte om Jonas brothers och jag sitter inte och äter pizza eller sitter sjunger karoke med mig själv för att jag inte har några vänner? Jag tycker inte Carolina är häftigast i hela världen och är inte lika osäker som Kissie som måste skriva ut storlekar på sina kläder?

Jag borde kanske istället skrivit allt viktoria grek inte är eller gillar?


hud&hår

Ringde till Hud&Hår precis och ändrade klipptid, så nu blir det den 8 september. Har verkligen ingen lust att åka till Stockholm själv och när jag dessutom inte ens vet vart butiken ligger. Så nu på måndag beställer jag hem löshår i alla fall. Nu när jag har färgat håret och vet verkligen vilken färg jag ska ha. Var ju först lite skeptisk till att beställa över internet först, men tror inte det kan bli fel nu.
Nu ska jag föna håret och sen hänger jag med Bella och Viktor till stan, ska köpa en hårfärg så mitt hår kan bli en och samma färg, haha!

/V


sur irriterad bitterfitta

Verkar som Stockholm kanske blir inställt idag, kul. Jag har en klipptid på onsdag och jag borde kanske ha löshår med mig då efter jag sa det. Så överväger nu om jag ska åka SJÄLV till Stockholm. Blir bara så irriterad på att man planerar en sak sen skiter alla i det.
När jag dessutom skulle åka från Haza idag var busschaffören otrevlig. Han sa att jag borde stå upp så han fattar att han ska stanna? Bara för att det finns idioter som står vid busshållsplatser och sen inte går på. Aja, tycker inte man borde vara otrevlig i alla fall.

Provade skicka ett sms till 118800 om vad min blogg var för något. Såg det på blogg.se's hemsida att det var någon som hade gjort det.

Deras svar: viem.blogg.se verkar vara intressant för de som känner henne, men nu är det så att vi på 118800 inte känner henne. Visst verkar hon ha riktigt trevliga vänner, söta kläder och en skön humor, men det finns ingenting med hennes blogg som gör hennes särledes unik. Kanske kan hon försöka skriva om saker som väcker mer intresse hos folk? Då kommer chansen att bli en framgångsrik bloggare att öka mycket! Mvh 118800.

Jahapp, då vet man det haha!

Stockholmo

Gårdagens bravader var lyckade. Nu idag rullar jag, marreC och Mikis till Stockholmo. Efter resan kommer jag ha ca 15-20 cm längre hår. Haha! Mitt riktiga hår är egentligen också jävligt långt med, men de där extra centimetrarna är de jag suktar efter.

Hörs!


DARK

Nu är jag verkligen DARK. Kommer dock behöva färga om det imorgon, då jag och Julia fann några få ljusa partier kvar. Haha, lyckat!


Don't ask, don't tell!

Dagens


Skjorta, linne H&M, shorts ginatricot, skor nelly + massa ringar!

Flower Power


Foto: Jag



Fick en kommentar om att jag skulle visa alla mina skor, självklart fixar jag det. Men ska sova nu, med min syster haha. Hon har återigen lyckats övertala mig.

Godnatt!

torsdag 26 aug

Har gjort många inlägg nu på raken. Men det var nog mest för att visa upp kläderna från nelly.com och att jag beställt mockajackan. Tycker även jag själv shoppat lite för mycket denna månad, men har ju fyllt år och fått pengar där så. Efter nu i helgen då vi åker till Stockholm blir det nog lugnt med shoppingen framöver.

Nu ska jag äta någon macka, lägga mig och läsa sen ikväll blir det lite läxor att ta tag i.

/V


Mockajacka, CHECK

Fick bekräftelse på min lön idag så nu kunde jag äntligen beställa min mockajacka. 5-7 dagar ska det ta tydligen innan den kommer. Det var även 60% rabatt på jackan så kunde inte vänta längre. Från att ha kostat 900 kr till 360kr. Så ett riktigt kap. Nu längtar jag tills jag kan få använda snyggingen!

Ellos.se


Nelly beställningen har kommit

Haha, nelly.com måste blivit lite kocko. Jag valde postförskott för att sedan få ett SMS till min mobil när paketet kan hämtas. När jag kommer hem ligger min påse från nelly.com på min säng och det är tydligen en faktura som ska betalas. Inte för det gör mig något, men lite konstigt. Samma sak gällde H&M kläderna som också kom idag, pappa valde SMS där med fast de kom också direkt hem hit, haha!

Här får ni se sakerna från nelly.com!


Ett par skor.


En ring.


En klänning, fick dock ingen bra bild på den förutom den här. Den är egentligen beige :)

/V

Mockajacka

Har hittat den perfekta mockajackan med fransar, kommer klickas hem snarast!


Godnatt

Godkväll bloggen!

Nu ikväll stack jag iväg till sjuklingen Julia (som förövrigt är ganska frisk nu). Satt och kollade på Fångarna på fortet och jag tycker nästan att det är lika bra som jag minns det.
Ska nu ikväll börja läsa "Elsas mode", Julia var snabb med att läsa ut den. Bra för mig, har velat läsa den jättelänge. Så Lisa om du läser det här så vet du vart din bok befinner sig haha ;)

Nu ska jag borsta tänderna och sen sova. Hörs i morgon!
Här Bea och VP har ni orden ;)




För att Julia bad mig

Hej bloggen!

Idag har jag inte gjort mycket för världen, var så sjukt trött efter skolan så åkte hem och kollade på vänner sedan somnade jag i soffan. Sedan började hela taket vibrera (inte bokstavligen). Det var alarmet till P-pillret. Vart lite småsur och försökte först ignorera ljudet men sedan var jag tvungen att gå upp och stänga av det. Det här en sån sak som är så typiskt mig, kan inte sova om något låter lite grann, lyser eller nåt annat. Blir sjukt irriterad och fokuserar endast på det.
Ja, nu vet ni det. Inte så roligt kanske men alltid något. Nu blir det vänner igen mina vänner. Hörs!


Inlägget är tillägnat till Julia, hon ville ha något att läsa haha ;)

Spår(at)

Haha, denna kille är så söt. Hittade klippet hos min klasskompis Simons facebook. Killen i klippet pratar som han vore 60-70 år.

Titta och njut! ;)


min dag

Skickade mail igår till Taj Mahal och frågade om de hade något av de löshåren jag hade tänkt köpa nu på lördag. Båda fanns, tur för mig. För övrigt stannade jag kvar en stund nere stan idag, låt er förvånas mina vänner jag gick omkring *trumvirvel* SJÄLV! Jag hatar egentligen att vara nere på stan själv men min classmate Daniel smsade mig under tiden så det kändes helt okej.
Provade också en jacka inne på Lindex som jag har kikat på tidigare, men när jag testade den såg det inte bra ut. Har sett andra som passat skitbra i denna jacka så synd att man själv inte gjorde det.

Nu ska jag ladda ner alla vänner avsnitt, pusstja!


tisdag 17.22

Foto: Jag

Tryck på bilden för att se i större format.


Nelly.com

Har precis gjort en liten beställning från Nelly.com (visar vad när jag fått hem paketet). Leveransen brukar ju vara så snabb så det lär ju komma innan fredag (då jag får min lön). Längtar även till helgen då jag kommer ha nytt smink, löshår och en ny hårfärg. Dock inte lika mörk som förra vintern men nästan :).

/V



At night

Foto: Jag

Haha, andra bilden. Börjar nästan undra om mina ögon ser ut sådär i mörkret, ser ju ut som jag stirrar eller får typ mördarblicken. Har inget smink på mig heller.
Tröjan dränker mig också nästan, ser det ut som. Tröjan kommer ifrån Monki!

Här får ni en bra gammal låt!

Where'd you go.

Helgens planer

I helgen far jag upp till Stockholm, där finns två st löshårsbutiker vilket är SKITBRA för min del. För ska färga mitt hår nu på fredag och jag vågar verkligen inte skicka efter löshår för om det skulle bli fel färg skulle jag dö, typ. Men då får jag hjälp istället och att det verkligen blir rätt. Ska även köpa nytt smink, allt mitt har tagit slut.
Slutsats: En shoppinghelg, klingar fin fint i mina öron. Måste dock kolla om pappa lämnade kvar tågkortet. Åker ju gratis upp till Stockholm i så fall :)

/V


Hängde på GK

Hej bloggen!

Drog inte direkt hem efter skolan utan stannade istället upp på stan och var med mina flickor. Satt först på C&L sen kollade vi lite affärer och efter det gick vi till GK. Så skönt att bara göra ingenting och vara med dem tycker bäst om. Det är då livet känns som bäst. Oj vad djup jag blev nu, men det är sant.

/V


Bilder från idag!

Måndag 23 aug

Känns sådär att ha en 50 minuters rast när man istället hade kunnat få sluta kl 15.00 istället för 15.40. Men men, får väl sitta här istället och roa mig istället.
Idag fick vi även reda på alla fysik och matte prov vi kommer och ha och vilka datum. Fyllde då i min kalender som jag nu tvingat mig själv ha med överallt. Så jag verkligen får användning för den, haha!

Hörs sen senare ikväll, tror jag ska hänga ner på stan med snygga girls först!


Bilder från augusti

Tänkte bjussa på lite bilder från augusti. Alla bilder är från min iPhone så inte direkt högsta kvalitén, men ni får stå ut :)


Halva Mikaela, VP och jag på Emmas kräftskiva!


Ytterligare en bild från kräftskivan!


När jag och Karl jobbade nere i Värmbols IP.


Jag och VP hemma hos mig.


Julia och VP hemma hos mig.


Kajsa, Andrea, Mikaela och Alexander hemma hos mig.


Alexander och Julia som vilar hemma hos Alexander.


Skolan drog igång.


Mikaela, Marija och Julia hemma hos Lisa.


Lisa hemma hos henne själv, haha!


Hemma hos Claes igår.


Hemma hos Claes.

Ja ni, har massor av mer bilder men dessa räcker för ikväll :)

Drar ut på en walk

Jag och Julia drar ut på en walk, synd att mina leggings från H&M inte kommit än. Är så sugen på att få använda dem, haha!

/V


sunday

Hej bloggen!

Gårdagen var verkligen sjukt kul. Började som sagt först hos Mikaela sen tog vi girls en taxi ut till näset, på vägen plockade vi även upp snygg-Emma. Vi landade där runt halv 10 och sen kom vi inte hem förrens kl halv tre tror jag.
Latero!


Såhär såg jag ut igår, hade min klänning från H&M sen en kavaj/jacka över!

krökelish

Krök står på schemat ikväll, först Mikus sen Näset. Låter som bra kväll!



Djulö


Foto: Jag
Modell: Julia Krantz
Klicka på bilden för att se större format.

Typiskt att min käre vän ska vara så kräsen annars skulle jag lagt upp flera bilder på snyggingen, men jag lät henne bestämma. Så jag inte ska behöva ta bort några bilder sen :)!

249:-



Bilder: H&M

Paparazzi

Har lagt ut denna låt på Facebook en gång. Tjejen i videon har sjukt fin röst, så kolla och lyssna på på den för guds skull!


bandana

Foto: Jag


Bilden är tagen med Canon PowerShot SX200 IS, förvånandsvärt bra, don't you think?

1552

Hej bloggen!

Nu är det äntligen fredag, pjuuh. Skönt! Vi tjejer ska hem till Lisa ikväll och i morgon ska vi hem till Mikaela. Så min helg lär bli mucho bra.
Nu har även pappa åkt iväg, längtar tills han kommer hem för då börjar träningen på allvar. Kunde aldrig ha vart mer taggad!!

/ V


FFFredag

Snart är det helg, har bara en engelska lektion kvar och programmering då vi inte kommer få göra något utan bara få gå hem. Skööönt!


P.S. Ha aldrig på er Björn Borg trosor när ni har tajta klänningar, det trycker ju upp "höftfettet" så fint! D.S.

Dumma dumma piercing!

Fan fan fan fan, ursäkta mig. Men har beslutat mig för att ta bort min navelpiercing för andra gången. Chansade och gjorde om hålet och visste riskerna, så typiskt. Ja, ja, jag får väl helt enkelt leva utan ett fint smycke i naveln. Ärret just nu är inte så mycket att hurra för. Men blir nog bättre när det börjar blekas bort. Men hellre några pluppar/gropar ovanför naveln än att det blir ett sträck (rumpnavel) haha. Min navelpiercing hade både börjat växat uppåt och nedåt så plupparna sitter rätt högt upp, eller nu låter kanske detta rätt så förvirrande, haha!

Bjuder på en liten bild så ni fattar.


Mina omtalande pluppar, haha!

Med navelpiercing, buhuu..

A.G

Fått inspiration av Angelica Blick, hennes bandanas är verkligen sjukt snygga. Av inspirationen fick jag detta resultat, love it.


Beställt


Bilder: HM.se

Eftersom jag ska komma igång med träningen så fick jag beställa hem det här idag, skulle egentligen köpa vattenflaskan i lila men klickade lite för snabbt, men det får funka ändå :)! Dock kommer inte tightsen förrens första veckan i september, men pappa åker ändå till Kina nu så och kommer tillbaka 30 augusti så det blir lagom med att börja köra på riktigt då.

Torsdag

Hej bloggen!

Slutade egentligen skolan kl 13:50, men väntar på att vi tjejer ska till C&L. Är hungrig men ska inte äta där, för jag vet att det annars kommer sluta med att jag sitter med en cola eller en chokladboll. Slut med sånt på vardagarna för min del, ska endast försöka gotta mig på lördagar eller fredagar.

/V

Haha, jag och oskar idag i skolan!


Lite kvällsprat

Godkväll bloggen!

Har vart ute och gått med papi ikväll, det fick bli Djulö Allé. Zaga följde också med. Pappa och jag pratade om hur skolan var och hur mitt schema såg ut. Tror inte längre jag kommer gå Matte D, eftersom jag nu istället valde Historia A och Programmering C och dem två tillsammans är 200p och man behövde endast ha 150p. Så på alla fysik och matte timmar kommer jag vara ledig. Fast det är inte förrens nästa termin. Då kommer mitt schema se ut såhär:

VÅRTERMINENS SCHEMA


Typ ingenting, fast jag kommer ha Matte C halva vårterminen, men vissa timmar gå bort som från Fysik A redan från början :)

Jo juste, vi kommer få Adobe CS5, gissa om jag är glad? Har sett så mycket roligt på youtube man kan göra i Photoshop CS5, dock kommer vi få det på svenska, och det suger!

Beställde även klipptid idag, så jag kan klippa in mitt löshår. 1 september på hud&hår! Ska även hinna med att färga håret mörkt, min lärare kände inte igen mig idag bara för att jag blivit ljusare i håret under sommaren, haha (;!

/V


Black and white


Allt från H&M förutom skorna som kommer från have2have.

H&M H&M H&M

Har äntligen fått hem min andra del av det jag beställde från H&M. Påsen låg så fint så på min säng. För övrigt var skoldagen bra, känns bra att vara tillbaka ändå. Dock ser jag inte fram emot mörkret som kommer att komma så småning om.


En tröja jag (läs: pappa) köpte igår från H&M (till mig)


I påsen fanns denna klänning, älskar den redan. Helt klart värt sina 49kr!


Den stora vita ringen är från H&M, den andra fick jag av mamma.


Min svarta transparanta skjorta, mmh ♥!


Sen ett par leggings!

Allt från H&M!

Back to school

Jahapp, då sitter man här igen. Kommer ha ett ganska så okej schema, slutar i alla fall tidigt på tisdagar och har ganska få lektioner per dag (om man jämför med tidigare år). Så det känns bra för stunden, har också fått två nya lärare. Hatar egentligen att byta lärare, men det får väl funka ändå.

Hörs sen efter skolan, slutar kl 15.40, som tidigare, haha!



Jag och Daniel, som försöker gömma sig!




Design

Ändra designen lite smått.

FÖRE


EFTER

En till bild

Sa att bilder skulle komma upp senare i veckan, men fick en så himla snygg bild på Julia. Vet att hon inte gillar den lika mycket som jag, men tänkte att ni kunde få kika på den ändå. Fick tillåtelse att publicera den :)!


Klicka på bilden för att se den i större format!

Foto: Jag
Modell: Julia Krantz

Lite shopping inför skolan

Har vart nere på stan med pappa och köpt mina kollegieblock + pennor, sudd och en kalender (som antagligen kommer och ligga och skräpa efter 1 vecka). Ska försöka använda kalendern dock, men tror det kommer sluta precis som jag skrev, haha!






Kalendern fick bli i silver endast för att den skulle matcha med min MacBook Pro ;)

Fotosession med Julia


Klicka på bilderna för att se dem i större format.

Mer bilder kommer i veckan!

En helt vanlig tisdag

Godmorgon bloggen!

Vaknade som vanligt väldigt tidigt, men det är bra. I morgon är det skola som gäller och jag måste säga att jag är riktigt nyfiken på alla IT-ettor, haha. Trots att jag vet några redan.
Ska ner på stan med pappa sen och köpa kollegieblock. Dock bara till matten, fysiken och KEMIN! Jag kommer behöva 6 st, och dem kommer typ hålla i sisådär kanske högst 1,5 månader skulle jag gissa på. Men jag valde IT så, det är väl bara att gilla läget. Har ju bara fysik i ett halvår till nu så.

Fotosession står på schemat idag, skulle först ut och gå. Men det blev ändring, hörs!

/V

Hazas design, done

Fixade Hazas bloggdesign nu lite snabbt på kvällskvisten, tycker själv den blev väldigt enkel och söt :)



Tryck på bilden för att komma till Hazas blogg!

/ v

Så roligt när statistiken ökar nu när sommaren börjar gå mot sitt slut. Det sjuka är ändå att man bor i en sån liten stad och har runt 150-200 besökare per dag och 300-400 sidvisningar. Man blir verkligen sjukt nyfiken på vilka alla dessa människor är och vad deras anledningar är för att gå in på min blogg. Men jag är hursomhelst glad att ni kollar. Dock skulle lite fler kommentarer vara roligare, men man kan väl inte få allt antar jag :)

I morgon är det min sista sommarlovsdag, känns tråkigt men bra ändå. Sjukt bra sommar, men både bra och dåliga saker. Men sånt hör ju till. Jag känner mig i alla fall sjukt nöjd. Tack allihopa! ♥

/Viktoria


Två st dagens




Foton: Jag

22.15

Har försökt nu ett bra tag att knåpa ihop ett inlägg. Tänkte först skriva ut en massa skit, men det är inte värt att göra det.

I morgon är det en ny vecka, alltså nya tag. Ska försöka hänga med pappa och träna, sätta upp mål och sånt. Om två dagar börjar skolan också, skönt faktiskt. Nya ettor också, känns bra att inte längre vara yngst på skolan ;)

Nu ska jag fortsätta kvällen med att lyssna på Kent ♥!

/V


Skogen

Foto: Jag


Bildbomb

Hej bloggen!

Hade det jättekul ute igår i Björkvik. Så skönt att komma bort från stan och umgås med folk man tycker om. Se som mest förjävlig ut (i alla fall jag) och bara skita i allt.

Jag kan ju också berätta att jag fick i mig en 1,5 liters cola under kvällen, dem andra körde ölspelet och jag körde colaspelet, haha. Men kunde nästan tro att det var jag som var full. För mycket cola är inte bra, trodde jag aldrig skulle kunna somna, istället tokslockna alla vid 23.00 någon gång. HAHAHAHAA

Äsch, nu får ni lite bilder istället, enjoy!


Alexander och Konrad


Mikaela och Julia. Julia försöker inte ta sig ur grejen utan in, haha fult!


Som Konrad sa igår "Undrar varför drickan ser mycket godare ut på bild än i verkligheten".


Fotade Julias Ray-Ban solglasögon.


Julia badar.


Jag hade väl lika gärna kunnat satt en censur över mitt ansikte, men jag bjuder!


Objektiv.


En geting jag lyckades döda med min gaffel igår, haha det är därför den ser ut som den gör..


Lite Melba dracks.


Vatten.


Mikaela blir jagad av en geting, haha!


Alexander plaskar i vattnet.

Foton; Jag, Julia, Konrad, Mikaela och Alexander.

BVIK

Drar ut till b-vik med fina vänner. Kameran hänger med, hörs!


Kent




Foton; Jag

Tack återigen världens bästa vänner, så jävla glad! ♥

sorry,

Det man inte kommer ihåg, det har man aldrig inte gjort eller sagt?
Man kunde ju önska att det var så, men ångra sig är dumt men be om ursäkt är bra. Jag får väl helt enkelt ta och skratta åt mig själv. Man lever ju bara en gång.
Tänk på det.


Saturday

Hej bloggen!

Jag måste säga att jag hade roligt igår, trots allt. Riktigt snefylla, haha. Vaknade också tusen gånger inatt av att jag hade en jättefluga i rummet som var tvungen att surra precis vid örat. Usch usch!

Hursom, fick Kent boxen av mina kära vänner. Sjukt glad!




Bilder från igår

Fanta & Rosé

Ikväll blir det FANTA OCH ROSÉ! Och vad gör vi, nu kör viiiii!


Kvällens



shorts gina, halsband okänt, skjorta jullans!

16.04

Hejsan bloggen!

Har äntligen slutat jobbet nu och kan ha sommarlov i två dagar till (mån & tis). Sjukt skönt, få slippa att cykla typ 1,2 mil per dag. Tack och lov! Har också lämnat in pappret så jag kommer få min lön nu den 27;de! Superbra.

Just nu sitter jag hemma hos Julia och väntar på att hon ska duscha klart, sen bär det av hem till mig. Det blir krök ikväll, taggad taggad taggad. Puss på er!
Världens bästaste Jullan :D

HÅR HÅR hair

Har uppdaterat många gånger idag, mer än vanligt. Hursom, ikväll har jag pratat med Julia om vad jag ska göra med mitt hår. Jag har ju nyss velat ha som Jennifer Aniston, men börjar tveka. Nu är det snart höst och jag är sugen på mörkt igen, så det får nog bli så. Ska nog även köpa löshår efter jag fått min lön. Visst att mitt hår är någolunda långt, men jag vill att det ska vara liiiiite längre och liiiite tjockare.


Såhär mörkt och ca 15 cm längre.

True

Yo why should we break up?
If we keep making up
I mean let's just stay together




Ny header

Ny header.

Här är orginalbilden i redigerat format. Haha!

Foto: Jag

Headphones

Ligger och lyssnar på musik i mina WESC hörlurar. Har haft dem hos Lisa sen i vintras så dem var verkligen efterlängtade :)


Kräftskiva

Några bilder från igår hos Emma!




Dr Martens

Sjukt sugen på ett par Dr Martens. Perfekta vinter/höstskorna och dem lär nog hålla ett tag också, eftersom dem är gjorda i skinn.

Kostar ca 1350kr för 8-hål.


Bild lånad från Brandos.se



Allt möjligt, verkligen.

Jag har ont i hela kroppen. Försöker dämpa smärtan med Alvedon, (någon annan tablett jag inte minns namnet på) och tigerbalsam.

Näst sista jobbdagen i morgon, fyfarao vad skönt :)!

Tack för kvällen Emma, hade riktigt roligt och hoppas jag får se bilderna snarast :D!



Spotify Premium!

Kan ju dra ett till inlägg nu lika gärna. Fixade Spotify Premium, I love it already! Sjukt skönt att ha, slipper man använda iPhonens iPod, för där har jag typ 5 låtar kanske? hoho!

Jo juste, när jag skulle skicka iväg SMS för att få en kod så man kan aktivera Spotify Premium så får jag inte det. Ringer då kundtjänsten och frågar varför inte. Han säger då att jag är under 18 (det visste jag inte?) och att mitt köp inte kommer genomföras, nehe tänkte jag och sa tack ändå. Ca 10 minuter senare får jag min kod till Spotify premium, sug på den ni! Ibland är det bra att ens telefon står på päronen, hihi!

Nej nu ska jag ta tummen ut ur röven och duscha, för sen bär det av på kräftskiva hos fröken Emma Seger. Längtat klart nu, finally!



SCHEMA

Idag kom lindengymnasiet schemor ut, TEVD2 kommer ha det rätt jobbigt. Men TE1a TE1b ni kommer få det värre ;) erat schema är fullspäckat, haha! Check it out!

Dock har jag inte alla kurser som finns med, för inte tänker jag gå till skolan till kl 17.00!


Allt som inte är musik



shorts gina, linne only, väska ellos, halsband H&M

Dagens

Shorts gina, transparent skjorta och halsband H&M, skinnjacka Rock 'n' Blue, bad hair day mössa

Collide





But I'm open, you're closed
Where I follow, you'll go
I worry I won't see your face
Light up again

Even the best fall down sometimes
Even the wrong words seem to rhyme
Out of the doubt that fills my mind
I somehow find, you and I collide

Godnatt

Sista jobbveckan i morgon men den kommer nog gå snabbt som satan. Mycket roligt händer denna vecka så. Nu blir det lite SATC och nattmackor, mums!

För övrigt så glömde jag måla nagellack på andra handen, haha så fult!

Men jag är glad ändå, hoho!


tre i rad


Grymma Rihanna och Eminem


Snyggt från Chique.se



9.20 080810

Godmorgon bloggen!

Vad tidigt jag är uppe, hoho! Nejmen min kropp har ställt in sig på att gå upp tidigt och det är ju rätt bra så. Skolan börjar ju om 1,5 vecka. Så de lär ju inte vara några problems att gå upp då heller.

Ärligt talat är jag lite taggad inför skolan, komma tillbaka till rutiner osv. Har haft ett av dem bästa sommarloven hittills så jag kan verkligen inte vara annat än nöjd. Fast jag tror nästa sommar kommer vara ännu bättre. Då blir det P&L, USA och utomlands någonstans med tjejerna! Ja, man kan inte annat än längta.

Latero!




Harry Potter

Längtar något sjukt tills den kommer på bio. Harry Potter filmerna är grymma och dem blir bara bättre och bättre också!


Gårdagen!

Godmorgon!

Gårdagen var jättelyckad, jag hade super roligt med mina flickor. Maten var god, vädret var på våran sida och allt var verkligen skitbra!

Annars då, jo jag har skitont i axlarna och armarna pga jobbet igår. Jag och Karl var nere på stan och hjälpte till att bygga inhängnaden till öltältet. Fyy, ajaj!!


Foto: Jag

Dum av dig, lyssna och njut!


Happy Birthday

Idag blir jag 17 år!!!!!!



15.11



Allt från nelly.com. Skorna var svarta fast jag beställde bruna, sånt är alltid kul (;


Sjukt kul

Hahahahaha, hittade denna på Emmas blogg. Jag dog, nästan i alla fall. Så jävla sköna! Marias dotter har även det perfekta håret, galet snyggt :)


Nelly paketet har kommit!

Fick ett sms tidigare idag från Nelly att mina kläder har kommit. Får väl åka till ica senare idag alltså.

Nelly

Gjorde precis en liten shopping hos Nelly.com. Förhoppningsvis hinner sakerna komma innan jag fyller år nu på fredag. Totalt gick det på 336kr (om man bortser från postförskott och fraktavgifter). Mycket bra!





Snabb update

Hej bloggen!

Ska alldeles strax duscha sen ska jag dra iväg till bästo Julia. Gulligt inlägg hon knåpat ihop under, hon är så söt! Vet inte om jag orkar byta lösenord igen, så vem vet i framtiden kanske det kommer något till inlägg från henne haha!

Nej nu har jag bråttom, puss, kyss, hej, kram, höres! Nu tjatar Julia på mig, haha!


Julia gästbloggar

Hej!
Viktoria sitter nu och jobbar röven av sig (knappast) och jag ligger hemma i min varma säng och myser. Hon har ingen aning om att jag skriver ett inlägg i hennes blogg så det blir en överraskning när hon kommer hem sen! Bruden väckte mig imorse så det är alltså hennes fel att jag har tråkigt nu. Men det gör inget för hon är toppen i alla fall den här tjejen! Anyways, Viktoria fyller år snart så hon ska firas, kan tyvärr inte dela med mig av vad presenten/presenterna är för något men jag lovar att det är bra! Sen är kräftskiva spikat och klart och jag kan inte säga att jag inte längtar för det gör jag. Flera roliga saker inom en snar framtid, kul!
Jag är lyckligt lottad!

Bara äkta vara ♥

/ juliakraantz.blogg.se

7.11

Godmorgon bloggen!

Ligger nu i sängen och ska snart upp och jobba, men tänkte ligga kvar till kl 07.30. Riktigt skönt, skriver kanske senare idag. Latero


Avtryck

Haha, vad pinsamma folk har blivit i denna stad. I och för sig, det var väl ingen nyhet direkt för er som bor i K-holm. Vissa av oss som har bloggar här i stan har tagit det till "nästa nivå", som "storbloggarna" - hänga ut människor.

Ett ord: tragiskt


Någon kände sig visst träffad av det jag skrev, och jag kan säga att jag inte var med och blivit uthängd på denna blogg. Utan jag tycker i ren allmänhet att det tragiskt att göra en sådan grej. Så de flesta större bloggarna är också ganska tragiska också. Men jag gillar underhållningen dock och det verkar även de flesta andra ungdomarna i Sverige också göra :)

 


KENT ♥

Mina favorit låtar men Kent.
Länkarna går till Spotify om man vill lyssna därifrån istället!

Kungen är död


Töntarna


Kräm (så nära får ingen gå)


Det finns inga ord


Ismael


Gamla Ullevi


Utan dina andetag


Mannen i den vita hatten (16 år senare)


747


Vals för satan (din vän pessimisten)


Ingenting


Pärlor


Dom andra


Boxen borde man kanske önska sig, jag fyller ju år nu på fredag så :)!


RSS 2.0