Oktober 2010

Såhär såg mitt oktober ut 2010.
Det blev ännu mer höst, fotande mycket, hade fotosessioner med Zabina och Isabelle och Marija och Haza även med mig själv lite, började prata med Joakim och han hjälpte mig redigera bättre, bytte design en gång (rekord), började äntligen klä mig vettigt, festade ute i V-åker, busade med Leia och gick på Halloweenfest i Norpan (ni vet, där jag alltid festar ;) )

September 2010

Såhär såg mitt september ut 2010.
Fick en försenad födelsedagspresent från m&p som var en reflexskärm, fortsatte vara svart/mörkbrun dock dissade löshåret det var verkligen inget för mig, hade en del fotosessioner med Julia och Marija även med syster också, började träna lite smått, saknade sommaren som gått, larvade mig i skolan, gjorde bloggdesigner igen (inte bara åt mig), saknade min gamla hårfärg, det blev höst och svampen började växa, började gå ut och promenera med BFF och "bloggbråkade" haha!

Augusti 2010

Såhär såg mitt augusti ut 2010.
Började jobba nere på Värmbols IP med Kalle, skaffade Spotify Premium (måste göras snarast), blev full på coca cola ute i b-vik med Julia, Mikaela, Alexander och Konrad, fyllde 17 år och fick Kent-boxen av mina fina vänner, hade vinkväll hos Lisa, festade hos Claes ute i näset en del, fixade bloggdesigner, hade kräftskiva hos fröken Seger, hängde på GK, blev nerspydd, hade karatefylla (hahaha), köpte träningskläder, fick min första jobblön, köpte löshår och färgade håret svart(!!!!), började gilla att ha bandana på mig, tog bort min navelpiercing (då den höll på att växa ur), SMSade 118800 och frågade "vem är viem.blogg.se?" fick svaret att jag gillade gynning och kissie (K-U-L), hade min första fotosession med Jullan och sommaren började närma sig sitt slut, buhuu....


Dag 30 – Ett sista ögonblick

Drar ju mina sista ögonblick över året som gått, januari, februari, mars osv... Tror det räcker faktiskt. Vet inte vad jag ska berätta mer. Jag känner mig rätt klar med denna lista. Till en början var den kul att följa, men nu på slutet var det mest plågsamt. Men nu är den äntligen över, wihooo.

/Viem

Juli 2010

Såhär såg mitt juli ut 2010.
Hade Jacob från Karlstad på besök ett par dagar, saknade P&L, fotade, spillde vatten på min älskade dator (tur som jag hade klarade den sig), blev brunare, slängde mina älskade (inte så älskade av andra) converse ♥, bytte design, hade bloggpaus, var ute och fiskade med syster och pappa och åkte ut till Hälleforsnäs med Henrik, Simon och Cecilia.

Juni 2010

Såhär sig mitt juni ut 2010.
Bytte bloggdesign ett par gånger till, gick på sommarlov, sålde min 400D och fick en tidig födelsedagspresent (50D), åkte på älskade P&L, firade midsommar, träffade på mina bloggläsare och tog en läsarbild, blev brun, var ute i Mikaelas sommarstuga, åkte upp till Stockholm, gosade med Knutte (Knuttis) och syster tvingade i mig snus (usch).

Ny tröja

Var nere på stan alldeles nyss och fixade det allra sista (förutom maten). Nu är jag redo för nyår!




Tröja (NY), linne, halsband H&M, leggings lager 157.

Maj 2010

Såhär såg mitt maj ut 2010.
Färgade håret ljusare, piercade naveln, var ute i näset och festade, umgicks mycket med BFF, hade vin-kväll med syster och BFF, hade slutat använda färgglada kläder, bytte bloggdesign sisådär 6 gånger (hehe), bytte ut godis med smoothie (funkade inte så länge), det blev bikiniväder och jag började förbereda mig inför P&L med outfits.


April 2010

Såhär såg mitt april ut 2010.
Bytte bloggdesign 3 gånger men det sista fick stanna ett bra tag (vad jag kommer ihåg), köpte ett fint halsband från H&M som jag tyvärr tappat bort nu, det blev vår, jag började gilla långklänningar, började fotografera mer, började se mer "normal" ut (hahah), gillade sminkboxar och firade tillsist Valborg med mina bästa.


Mars 2010

Såhär såg mitt mars ut 2010.
Jag gillade djurmönstrade converse och dissade H&M fula guldskor, festade varje helg denna månad, dansade i sängen ofta, bytte design tre gånger (förstår att ni bli trött på mig), kollade på Tallås musikal 2010, fick en ritplatta från skolan (gillar den fortfarande inte), trodde jag köpt strumpbyxor men det visade sig vara strumpor istället (grr) och sen fick jag äntligen min fina vita iPhone 3Gs ♥.


Februari 2010

Såhär såg mitt februari ut 2010.
Jag fortsatte vara lika emo, bytte bloggdesign två gånger (tur det) för det lila såg förjävlig ut, färgerna på kläderna började minska, jag beställde min P&L biljett, köpte en klädhängare, festade mucho, blödde näsblod typ varje dag, jag och Bea fulade oss i skolan, jag tyckte även mycket om att förstöra andras bilder och jag blev väldigt fäst vid Jullans pälsmössa.


0.32 +

Fortsätter imorgon med februari, mars, april osv.. Hann ju bara göra januari idag. Godnatt people!


Ny profil



Hamster.

Dag 29 – Mina ambitioner

Ambition och dröm är ju nästan samma sak så, men mina ambitioner är väl att ta studenten, bli ännu bättre på att fotografera osv. Läs mer på mina drömmar. Är trööööööött...

Det är officiellt, jag är blondie

Sådär då var man blond. Jag älskar det, tusen tack Zabina. Detta gjorde du verkligen skitbra. Jag är också lite mindre långhårig, alla mina slitna toppar är borta, men långt är det fortfarande.



/Viem

Januari 2010

Såhär såg mitt januari ut 2010.
Jag var blond, hade besöksrekord på 117 besökare, färgade håret mörkbrunt (svart), klädde mig i färgglada kläder, gjorde gratis bloggdesigner, fick UGGs och hörlurar, det var kallt och fullt med snö, jag var väldigt inne på tatueringar, läste en fotobok och såg väldigt "emo" ut.

En gammal favorit

Haha, årets video helt klart!


0000






Foto jag.

Dag 28 – Det här saknar jag

Hmmm, ett konto med fett med cash på eller det snarare något "det här vill jag ha", haha, nejmen allvarligt nu. Jag saknar mina två pullor som är i USA, jag saknar mig morfar som är död, jag saknar min syster som är i STHLM. Annars så finns det inte så mycket annat jag saknar.

/Viem

GANT watch

Okej, det är tre klockor från GANT jag velar om, haha. Snygga va?

 


Sista beställningen

Godkväll bloggen, gjorde precis en beställning från H&M. Min absoluta sista, haha! Ska handla mer på Asos nu nästa år, vill ha mer unika kläder och inte se ut som "alla andra". Men detta är vad jag beställde. Har ju tre långklänningar nu, en svart (Kajsa, jag saknar den :)), en vit/lila randig och nu denna beiga. Älskar verkligen långklänningar, speciellt de enkla, de är finast och kommer nog aldrig bli omoderna.
Måste även börja spara lite, för har hittat en klocka från GANT som jag vill ha. Visar snart!

/Viem



Rags To Riches - Franklie, Swingfly

Klicka på bilden för att komma till låten via Spotify


2.07

Känns som jag är den enda som inte är ute på mellandagsrean. Tycker att det är för mycket stress och för mycket folk. Då är det skönare att vara hemma. För det är precis vad jag är varenda dag, är hemma och tar det lugnt. Känner ingen större lust för att gå ut faktiskt.
Så jag går runt i min mjukisdress och glor på film och hjälper till i m&p's nya sovrum. Det kommer bli så fint. Kanske borde sova nu, men är verkligen hur pigg som helst. Det är inte bra det! Borde även fixa lite plugg, men det finner jag ingen ork till heller.

Halsband




Cocoo, 399:-

Dag 27 – Min favoritplats

Jag har faktiskt ingen särskild favoritplats, eller jag gillar en speciell del av soffan hemma hos och sen gillar jag min systers säng högra sida. Det är väl mina favoritplatser här hemma.

De är okej att spåra ur

September, Petter - Baksmälla


Ljusstake


Foto jag.

Dag 26 – Mina rädslor

Jag är inte rädd för mycket saker faktiskt. Även fast jag har det i bakhuvudet om våldtäcksmän, mördare etc. så är det inte något jag tänker på när jag cyklar/går hem. Kanske hade varit skillnad ifall jag hade bott i Stockholm. Men nu bor jag i Katrineholm så.
Men det jag är mest rädd för att förlora någon nära. Det skrämmer mig oerhört mycket, skulle aldrig kunna se ett livet utan de.

Dag 25 – En första

Min första kamera.
Jag hade länge velat ha en egen kamera och m&p lovade mig då en ny kamera i födelsedagspresent. Först ville jag bara ha en kompaktkamera, men eftersom pappa var i USA så var systemkamerorna billigare där så han frågade mig om jag inte ville ha en system istället. Så man kan nästan säga att det var han som gjorde att jag fick ett intresse för kameror och fotografering, tack ♥!
Pappa kom i alla fall hem den 1 september 2007 med min Canon EOS 400D, oj vad jag var lycklig då. Verkligen den bästa present jag fått, eller det var nog USA resan kanske eller min nuvarande kamera. De ligger på första plats allihopa.

25 dec 13.37


Perfekt Julafton

Jag gillar egentligen inte julafton och allt det här, men denna Julafton har helt fått mig att ändra åsikt. Den var perfekt, fick så mycket fina saker. Men sakerna var inte det som gjorde den så bra, utan att alla var glada vi hade kul tillsammans och att man fick se alla snopna miner när de andra öppnade klapparna, finns ju inget bättre än att överraska. Love ♥!

Hörs imorgon, nu blir det satc så jag kan somna. Godnatt!

Ph; jag

Mysteriet på Greveholm - Julafton


Dag 24 – Det här får mig att gråta

- När jag blivit sårad
- Skär lök
- Skrattar så jag dör (typ)
- Sorgliga/lyckliga filmer/serier.

God Jul


365 days

Grym blogg, grymma bilder, grymma stilar. Ta en titt vettja! HÄR

Grey


Såhär blek och grå känner jag mig förtillfället, och mindre glad haha! Jag ska nog försöka sola ett par gånger innan nyår för att bli mer fräsch. Den 29;e ska även Zabina fixa mitt hår. Det blir nog jättebra! Perfekt tills Nyårsafton, hihi!

/Viem

I just had sex


Mysteriet på Greveholm


Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Det finns massor av saker som får mig att må bra. Att umgås med mina nära och kära, fotografera, köpa kläder (haha), träna, göra någon annan glad, lyssna på musik och äta. Det är väl de sakerna som får mig att må som bäst. Det är verkligen allt jag behöver. Sen självklart kan ett bra betyg få en att må bättre, eller en komplimang från någon.

/Viem

Haha, söt!

Despicable me

Gud vilken söt film (Despicable me), fick nog en och annan tår i ögat haha!
Har i alla fall fixat julklappar åt min familj idag. Så nu är allt klart inför i morgon. Dock hittade vi ingen gran, så typiskt. Men varför lägga ut pengar på en vek och ful gran? Och platsgranar tycker jag är fruktansvärt fula. Så blir en jul utan julgran, men det blir nog bra ändå. Den barrar och vi slipper dammsuga, man får helt enkelt se det posetiva i det hela ;)!

/Viem


Dag 22 - Det här upprör mig

Alla orättvisor i världen, mord, krig, svält, djurplågeri, våldtäckter osv. Det är rent ut sagt fruktansvärt. Och vad som känns ännu mer fruktansvärt att detta inte har något slut. Folk kommer fortsätta mörda, kriga, plåga. Självklart kan det säkert minska, men aldrig försvinna helt.

Bada bada baaaada!



Ph; jag

Godkväll bloggen!

Ikväll har jag legat här i ca 1,5 timma. Det var riktigt gött ska ni veta. Hade även datorn med mig så den fick spela musik från hela 2010. Kul att se vad man lyssnade på då i efterhand, så nu när det blir 2011 blir det ett nytt album såklart.
Imorgon ska jag handla m&p's julklappar. Haha, jag som sa innan att jag tyckte jag var så duktig när jag var i tid. Men vad vart det, inte som jag hade tänkt mig i alla fall. Aja, nu ska jag smörja in mig kokos body lotion. Efter det blir det att fixa min systers julklapp.

/Viem

Mysteriet på Greveholm



Dag 21 – Ett annat ögonblick

När jag åkte flygplan själv (till USA) var jag verkligen fruktansvärt rädd, jag var ynka 15 år och skulle åka till andra sidan jordklotet. Ville så gärna, men ville också bara gråta hela tiden. Vara utan min familj i hela två veckor och bo hos min pappas chefs familj, läskigt. Sen visade de sig vara bland de snällaste människor jag träffat i hela mitt liv, de blev som min extra familj. Saknar de otroligt mycket, Melissa, Owen, Paul och Ian ♥!

/Viem

Självporträtt


Ph; jag

Mysteriet på Greveholm


JULLOV!


Planer inför Nyår

Tror att det är smidigast att göra detta via bloggen, eftersom jag antar att alla mina vänner läser min blogg. Har pratat med mina föräldrar och vi kan vara hemma här och äta middag på Nyårsafton. Kom gärna med förslag till mat och så vidare :)!

Bilder kommer härifrån


Dag 20 – Den här månaden

Den här månaden har gått ruskigt snabbt och redan om fyra dagar är det Julafton, sjukt. Bra på ett sätt och vis, men känns som man inte riktigt hinner med.
Skolan har varit jobbig och det märks att man inte längre har kvar samma ork. Så det ska bli riktigt skönt med lov, för då ska jag bara slappa och ta det lugnt. Samla nya energier och mål, det blir nog bra för mig.

/Viem











Gammal bild från musikalen i nian, snart två år sedan.

Mysteriet på Greveholm




Viktoria G

Haha, vet inte om det bara är på min dator men när jag söker på viktoria och viktoria g så kommer detta upp. Lite kul ju!



Mysteriet på Greveholm



Magic

Precis tagit en dusch. Blev förresten ingen träning idag, slöade framför brasan istället. Nu blir det att dra fram kemiboken igen (som jag undvikit ett par timmar). Önska mig lycka till!


Dreaming people



Fler BTS-bilder

Ph; jag


Börjar bli riktigt trött på Ellos.se

Vet inte om ni kommer ihåg. Men för ca 3 månader beställde jag ett par röda converse från ellos.se. Hade beställt de i storlek 36 och det stod då att de skulle komma 12 december. Nu när jag loggar in och kollar om de är skickade eller inte möts jag av detta. Att jag kommer få dem i storlek 40 och att de inte kommer föräns 10 januari. Detta suger, ellos.se suger...

Blir väl att skicka tillbaka dem när jag väl fått dem, kul!

19 dec. 2010

Hej bloggen!

Imorse har jag pluggat kemi, har äntligen förstått det mesta. Nu är det mest teori jag ska plugga in i huvudet. Idag ska även jag och pappa åka och träna, skönt.
Sitter framför brasan just nu, det är riktigt mysigt. Skönt att det är absoluta sista skoldagen i morgon, underbart!

/Viem


Dag 19 – Detta ångrar jag

Jag ångrar faktiskt ingenting jag någonsin gjort. Snarare ångrar jag saker jag inte gjort. Tror att man ångrar mer när man blir äldre och inser att man kanske inte gjort allt man velat göra i livet. Men än så länge är jag bara 17 år och har hela livet framför mig.

/Viem

19 dec 1.00

Absolut sista gången jag byter design (detta år i alla fall). Vet att en del stör sig på att jag gör det lite för ofta, hehe. Men blev rastlös nu ikväll och denna design är verkligen hundra gånger snyggare. Nu gillar jag verkligen den. Så absolut det sista bytet detta år.

Nighty nighty!


Dear Mr. President

Klickade mig in på Claudias blogg och såg att hon laddat upp ett klipp på när hon sjunger. Hon är fantastisk duktig tycker jag. Därför delar jag också med mig av klippet. Lyssna nu, det är absolut värt det.

Här hittar ni hennes blogg!

BTS-bilder


Ph; jag

Har haft en skitkul dag, Joakim hämtade upp mig vid 12.00 och kom hem vid kl 18.00. Därav den glesa uppdateringen. Bilderna ovan har tagits idag. Är själv riktigt nöjd, studioblixtar ger verkligen tusen gånger snyggare bilder.
Nu ikväll blir det att glo på film och plugga kemi. Ska snart gå till ICA och köpa godis.

/Viem

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Har tyvärr ingen favoritfödelsedag. Gillar inte att fylla år och dessutom har det alltid hänt något. I alla fall under de senaste. Är det inte kameror och mobiler folk snor så är det smink eller dissar. Ja ni. Men när jag fyllde femton hände inget, antar att det får bli det bästa och när jag var yngre än 14 år.

Mysteriet på Greveholm


natti

Godnatt bloggen!

Nu går jag och lägger mig och kollar på Sex and the City the movie. I morgon ska jag upp vid tio och vid 12 kommer Joakim och hämtar upp mig. Kommer ta behind the scenes bilder imorgon så kanske dyker upp ett par stycken här i bloggen.
Aja, godnatt!

/Viem



Sommar



Lånade bilderna från Hazis fb!

Längesen - Petter




Dag 17 – Mitt favoritminne

Mitt absoluta favoritminne är när jag var i USA och åkte till min drömstad New York. En stad alla bör besöka innan de dör. Det var riktigt coolt! Var där för ca 1,5 år sedan.
Hinner inte mer, ska föna håret!

Random bild - Jag och Marija förra året.

Mysteriet på Greveholm



nighty två två punkt fyra noll

Godkväll bloggen!

Nu idag har jag sovit ca 3-4 timmar. Trots att vi bara hade en endaste lektion idag. Det är sjukt, är verkligen trött hela tiden. Så ska bli skönt med helg nu i morgon och nästa vecka på tisdag får vi äntligen lov. Klingar fint!
I morgon skulle jag ha haft redovisning, men VP har blivit sjuk och måste stanna hemma och vila för att hon ska operera sig på måndag, krya på dig vännen! Mindre plugg för min del, men har ett kemiprov på måndag mindre kul då jag hatar våran lärare och kursen.
Nej nu ska jag krypa ner i min systers säng och glo film. Sov gott!

/Viem


Fråga/Svar

Anonym om Dag 16 - Min första kyss:
varför skriver du inte vem det var?
IP: 66.229.141.188

Första frågan jag ställer mig själv, varför skriver inte du vem du är? :)

Dag 16 - Min första kyss

Min första riktiga kyss var när jag gick i sjuan och höll på med en kille. Jag skulle sova över med honom och hans kompis. Så när vi låg och kollade på film så fick jag mitt/min första strul/hångel/kyss. Har inte så mycket att säga om det, förutom att vi sen var tillsammans i 11 dagar och sen gjorde jag slut för att han klippt en ful frilla. Ja, ni hör ju själva hur töntigt det låter.

/Viem

Mysteriet på Greveholm




party




Ph; jag

Sånna här kommentarer spyr jag på



Såg att jag fått dessa två kommentarer nu imorse. Tydligen finns det inte folk som tänker en till gång innan de kommenterar. Självklart blev inte min systers hund skadad på något sätt. Bilden ska istället få folk att tänka på att det faktiskt förekommer sjukt mycket djurmisshandel, att man borde vara ännu mer uppmärksam om detta. Trodde alla skulle förstå det budskapet när de såg bilden, men man måste tydligen vara övertydlig.

Pinsamt att denne person även låtsas vara två personer, samma IP-adress som ni själva kan se.



200

Mig gillar er.


Okej inte det högsta jag har haft, men det är rätt sjukt att ca 180 st människor i snitt varje, verkligen VARJE dag klickar in sig till min blogg. Men det är sjukt kul, då får man lusten att fortsätta blogga. Målet nästa år att ni ökar till 250? :)

Tackogonatt

23.44

Vet inte om ni kommer ihåg, men för ett tag var jag fotoassistent till Joakim. Vovven fick ju följa med, har är resultatet:


Foto: Joakim Eklöf

Update: För den som inte sett denna bild får jag väl berätta att den har ställts ut på fotomässan i STHLM. Budskapet med bilden är det är väldigt mycket djurmisshandel som pågår världen runt att man bör sätta stopp på det. T.ex. alla minkar som varje dag blir flådda levande (för att pälsen ska stå upp). Varför tar man kort på det, jo för att visa verkligheten. Självklart blev inte min systers hund skadad här, men det är såhär det kan gå till. Så nu slipper ni undra.

Dag 15 – Mina drömmar

Jag har väldigt många drömmar, både realistiska och orealistiska. T.ex. som att jag drömmer om att kunna flyga, kunna gå på vatten.
Mina mer realistiska drömmar är att hitta en amerikanare, gifta mig, bo i NYC, bo i Thailand, bli fotograf, få barn, ja jag skulle kunna hålla på i en evighet. Men dessa är mina största mål i livet och dessa känns absolut inte omöjliga.

/Viem


Mysteriet på Greveholm



Outfit


Kavaj systers, halsband Åhléns, tröja TIGER, skinnbyxor H&M, skor scorett

Music

Tre skitbra låtar

Secrets - OneRepublic
Down on me - Jeremih, 50 Cent
Castle Walls - feat. Christina Aguilera - T.I.


asos



Bilder: asos.com

Mysteriet på Greveholm



Nyårslöften 2011

Eftersom nyår börjar närma sig så har jag funderat på massor av nyårslöften och för en gångs skull så ska jag hålla mig vid dessa. Tror jag behöver lite struktur och mål faktiskt. Annars kan jag aldrig riktigt fokusera på något. Kommer även fylla i kryss (x) när jag väl gjort/köpt/hållit det.

Kommer säkert fylla på denna lista senare, men detta är vad jag kan komma på just nu.

Detta ska införskaffas
• Jeans [ ]
• Klocka [ ]
• Plånbok [ ]
• Kameraprylar [ ]
• Väska [ ]
• Hårddisk [ ]


To-do
• Åka utomlands [ ]
• Skaffa ett jobb [ ]
• Gå ut med bra betyg från tvåan [ ]
• Ägna mer tid åt bloggen [ ]
• Skaffa egen domän (t.ex. http://viems.se/) [ ]
• Färga håret mörkblont [ ]
• Tatuera in "pappa, mamma, bror & syster" på grekiska [ ]
• Ta körtkort [ ]
• Pierca tungan [ ]
• Läsa alla Harry Potter böcker innan sista filmen släpps på bio [ ]
• Skaffa ID-kort, ja jag är efter [ ]

Saker jag ska hålla mig vid
• Byta ut H&M mot Asos.com [ ]
• Sluta äta godis [ ]
• Dricka alkohol endast en gång i månaden fram till sommaren [ ]
• Göra läxor i tid (typ den viktigaste punkten) [ ]
• Träna regelbundet [ ]

/ Viem


Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Allt jag har haft på mig sedan imorse:

• Trosor X2
Linne X2
Mjukisbyxor
Leggings
BH
Cardigan
Jacka
Skor
Halsband
Strumpor
Väska

Ja, det var allt!

21.25

PH, Ung och Bortskämd och Svenska Hollywood fruar. Perfekt måndag, dock måste jag plugga historia, har prov i morgon. Hörs!

/Viem

Dag 13 – Den här veckan

Måndag
Skolan, plugga, kolla på mina favoritprogram, sova

Tisdag
Historiaprov, skola, plugga, träna, kolla på mina favoritprogram, sova

Onsdag
Fysik NP labb, skola, plugga, kolla på mina favoritprogram, sova

Torsdag
Skola, plugga, softa

Fredag
Skola, redovisning, umgås med vänner

Lördag
Sova ut, agera fotoassistent åt Joakim, plugga, umgås med vänner

Söndag
Sova, plugga, träna

Ja, så ser min vecka ut. Inte det roligaste, pluggar ju nästan varje dag men det är verkligen mycket som ska göras precis innan lovet.

/Viem

Mysteriet på Greveholm



A/Q

Fråga
hur snygg tycker du att du är på en skala 1-10?? tacksam för svar :))

Svar
Haha, log när jag läste denna kommentar faktiskt. Grejen är den att i Sverige är ett mellanmjölks land, ingen får vara bättre, snyggare, tjäna mer pengar än någon annan. Men jag tycker att jag är snygg, jag menar hallå alla mina egobilder? ;).

Någon skala ger jag tyvärr inte, då det kan variera, haha! Hoppas du är nöjd över svaret!


13 dec

Godkväll bloggen!

Ligger i systers säng och kan verkligen inte somna. Har legat och tänkt lite på allt möjligt, plugg framförallt. Skolan suger rätt hårt, men tackar Gud för att den snart är över. Höstterminen har verkligen gått sjukt snabbt och redan om mindre än en månad sitter man vid bänken igen och har börjat vårtterminen. Har redan gått halva min gymnasietid, tyckte som det nyss kändes som man hade börjat ettan. Visst är det skönt på ett vis, att känna sig "fri" (om 1,5 år) men vad gör man sen då? Skaffa ett fast jobb känns ju knappast som det enklaste.
Grejen är den att jag inte vill vara kvar i den här staden, jag vill bort från denna håla och åka till ett nytt land. Prova stå på egna ben och utmana mig själv. Allting går bara man vill. Och jag tror att man har större chans att lyckas utomlands än kvar här i Sverige. Men även om man skulle misslyckas där så har jag ändå lyckats genom att våga!

Aja, nu borde jag gå och lägga mig egentligen men blir nog att slösurfa istället. Hörs imorgon, godnatt!


Summer

Zaga



Ph; jag

Vilken föredrar ni - Svartvit eller färg? Själv så tycker jag den svartvita är snäppet snyggare!
Idag har jag vart i Norrköping idag med Pappa, Moa och Bella. Bella fick med sig en MacBook Pro. Så nu ikväll fick jag fixa lite med hennes Mac, som jag tidigare också fått göra med Christians. Nu blir glass med hallon och lite film. Perf söndag!

/Viem

Dag 12 – I min handväska

Vad jag har förtillfället så är det ingenting, men under skoldag så brukar det ligga:

• Skolböcker (matte, fysik, engelska, historia)
• Dator + laddare
• Tamponger och sånt
• Pennor
• Toffsar och hårspännen

Ja, det är vad jag brukar ha.

Mysteriet på Greveholm



Dag 11 - Mina syskon

Bror
Christian Joachim Greek, är 23 år gammal och bor i Katrineholm. Pluggar Historia uppe i Stockholm och är inne på sitt andra år.

Syster
Isabella Maria Greek, är 20 år gammal och bor hemma i Katrineholm. Jobbar hos Miljöteamet och pluggar på distans.

Kort fakta, men hinner inte så mycket mer!

Fjärrkontroll



Känns bra, nu slipper man gå fram till datorn för att sänka, byta låt osv. Love it!

Mysteriet på Greveholm


Dag 10 - Det här hade jag på mig i dag



Skinnbyxor, transparant skjorta - H&M. Halsband Åhléns, skor scorett.

Mysteriet på Greveholm



leggings


bild: vivistyle

NP - Done

NP är gjort och jag har siktat in mig på det värsta för att inte bli lika besviken sen när man får resultatet. Trots det så är jag på bra humör, det är ju faktiskt  fredag idag och endast 1 vecka och 2 dagar kvar i skolan innan jullov. Hörs!

////


sommar

NP

NP i morgon i fysik, önska mig lycka till!
Godnatt

Dag 9 - Min tro

Min tro, ja jag tror ju inte på Gud eller nåt annat sånt. Men jag tror ändå på att det finns liv efter döden. Jag vet inte riktigt hur det kommer se ut, men jag tror inte vi bara *poff* försvinner. Utan att våran själ kommer att finnas kvar och få leva ett nytt liv på en annan plats.
Vet faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva mer, eftersom jag inte är religös så är det ju lite svårt. Men jag tycker verkligen att alla människor borde ha någon sorts tro.

Mysteriet på Greveholm



8 dec

Jag hade ju NP fysiklabb idag och jag klarade den, så sjukt skönt. Nu väntar bara det stora NP provet på fredag och jag är så sjukt trött på att plugga, men jag måste för annars lär jag se två bokstäver jag inte vill se på pappret. Men först blir det PH och Bonde söker fru innan jag ens rör boken, höhö!

/Viem

Dag 8 - Ett ögonblick

Det absolut bästa ögonblicket jag har varit med om var när jag anlände till världens bästa stad, New York City. Min dröm är att bo där en del av mitt liv, skaffa något skitjobb bo i en ok lägenhet med en vän och leva loppan på deras nattklubbar. Oj, det var ju inte de jag skulle skriva om, men i alla fall. Tror än idag att det inte riktigt hände, för det kändes så overkligt. Men det är mitt absolut bästa ögonblick, när jag fick se ut över hela Manhattan, gå runt i Central Park, gå på fifth avenue. Det var grymt, jag ska tillbaka. Börjar även sakna Dave och Melissa samt deras barn Paul och Ian när jag skriver det här ♥, min lilla extra familj på andra sidan jordklotet, trots att jag bara vart hos de en gång så kom vi väldigt nära då. Överväger om man kanske inte borde åka tillbaka dit nästa år, det är svårt de här.

/Viem

Beviset på när man har tråkigt

Sitter själv i skolan, såhär roar jag mig:




Mysteriet på greveholm





Fjällräven

Har ju lovat bild på jackan, så här kommer den. Dock fick inte jag någon bra bild på den, men skitsamma. Ser ut som en blå köttbulle med armar och ben. Men guuud så skön den är.

Köpte den från Naturkompaniet här.

7;de december

Tror jag utarbetad i huvudet. Fysiken tar kol på mig, folk börjar ju tro att jag är knäpp haha. För jag svarar på min egna frågor jag ställer till andra, missar meningar, svarar konstigt, glömmer bort saker. Ja, jag behöver nog en paus. Så ska börja lite senare med fysiken ikväll, vid tio. Då har jag två fria timmar, skönt. Tur heller att jag inte blir trött vid 22.30, jag skulle nog inte klara av skolan då. Eftersom mina läxor oftast görs från 21.30-23.30, sedan somnar jag runt 00.00-01.00. Funkar prima för min del, har ju varit så sedan åttan så är van.

/Viem

Dag 7 - Min bästa vän/vänner

Mina närmaste vänner är: Julia, Mikaela, Viktoria, Marija, Haza, Kajsa, Andrea & Lisa. Vissa har jag känt längre och andra kortare, men de är alla mina girls. Trots ett så stort gäng som vi är (nio personer) så håller vi ihop. Självklart bråkar även vi ibland, men ju äldre man blir desto färre blir faktiskt bråken. Jag behöver er allihop ska ni i alla fall veta ♥.
Sen får jag heller inte glömma min bästa kill-kompis Christian. Han ställer alltid upp och lyssnar, han är bra han!

Sen finns det ju självklart de personer jag håller lite extra hårt om och de är min syster Isabella och min allra bästa vän Julia. Min syster har jag levt med hela mitt liv, det är hon som fått mig galen. Men jag gillar det, hon är min förebild. Självklart bråkar även vi ibland, men vi vet alltid vart vi har varandra. Jag älskar min syster otroligt högt, hon är ju trots allt mitt kött och blod.

Sen min andra bästa vän är Julia. Precis som hon beskriver i sin blogg så är vi raka motsatser. Jag gillar sjuka, galna, knäppa saker medan Julia är med lugn utav sig. Men man skulle kunna säga att vi byter varandras personligheter ibland, så tänker jag ibland till en gång extra innan jag gör mina handlingar och det tackar jag Julia för. Och detsamma gäller Julia, hon tar efter min personlighet och blir lite smågalen hon ibland med. Vi är som + och -, vi hör ihop helt enkelt.






YEYEWOWO

Har precis färgat pluttans hår, hihi!


Mysteriet på Greveholm


Ny design

Så nu är nya designen uppe, vad tycket ni? Själv så är jag nöjd och nu lär ni hitta lättare bland kategorierna. Dock är så det några småfel i kodmallarna. Så det ser lite konstigt ut där, men kommer fixa det snarast!


22.14

Nu blir det fysik, efter 1,5h tv-tittande. Blir nog bra, puss!

/Viem


Detta är målet nästa år, vara blond, eller snarare mörkblond. För att hålla utväxten i schakt

Dag 6 - Min dag

Okej, känner på mig att detta kommer bli ett sjukt tråkigt inlägg. Men hursomhaver, min dag började med att klockan ringde 06.50, gick och duschade, åt frukost och tog sedan bussen till skolan. I skolan hade jag först kemi, sen fysik och efter det lunch, vi fick tacos utan GURKA, vad tänkte de? När lunchen var över så var det matte/fysik och sedan historia i 30 min. Efter det så stannade jag och några från min klass kvar i skolan, utforskade lite och åt kebabtallrik på Venezia MUMS. Sedan gick vi tillbaka till skolan och "pluggade" fysik, jag satt snarare framför fb. På fb fick jag tag på Christian och frågade snällt om han kunde skjutsa hem mig.. och nu så ligger jag här, hemma i min sköna säng :)

Ja, det var min dag de. Slår vad om att kanske 1/5 läste texten haha!


Bjuder på en ypperligt snygg bild!

Mysteriet på Greveholm



Mysteriet på Greveholm



Dag 5 - Vad är kärlek?

En bild säger mer än tusen ord brukar man ju säga. Så lägger upp bilder istället på vad jag anser är kärlek.







17.35

Hej bloggen!

Idag är det söndag och som vanligt så har man lite ångest. Jag har ångest inför veckan, fysik NP labb på onsdag, fysik NP på fredag. Får väl tänka såhär istället att jag äntligen slipper fysiken sen, kommer bli galet skönt.
Aja, har tränat idag med papi och nu snart blir det mat, mumma! Blir väl att plugga fysik ikväll (som ni säkert redan förstått).
Har även glömt visa er min jacka som kommit, får göra det i morgon. Ska även försöka ta kort min andra jacka och slänga iväg de bilderna till en tjej som var intresserad utav den.
Mamma och pappa har också köpt en ny säng idag. För under julen blir det att renovera rummet på övervåningen för att de sedan ska ha det som sovrum och deras nuvarande rum blir istället vardagsrum. Kan försöka ta före- och efterbilder, inget jag lovar men ska försöka komma ihåg det :)!

Min nya design börjar också bli klar, den är jättesnygg. Dock är inte riktigt headern spikad än och en del textstilar, men när jag väl bestämt mig kommer jag lägga upp den här istället, bra va?

/viem


Om ni vill höra en skön låt, klicka på bilden ovan.

Dag 04 – Det här åt jag i dag

• Två rostade mackor och oboy
• En liten chokladbit och coca cola
• Ris och kyckling och lite godis.

Mysteriet på Greveholm



Bilder från igår hemma hos Julia













Ph; jag

Drog till norpan

Och detta fick jag med mig hem. Skorna kommer användas på nyår, de är dösnygga och dösköna!


Skinnvantar - Stadium

Örhängen - Glitter

Skor - Tiamo

Dag 3 - Mina föräldrar

Pappa: Joachim Grek
Mamma: Gun-Britt Grek

Dem är underbara, jag älskar dem, vet absolut inte vad jag skulle göra utan dem. Även fast jag älskar både högt, så är jag ändå pappas flicka. Vi är mer lika än jag och mamma.
Pappa är, ja han har liksom inget yrke som polis, doktor eller något sånt. Han designar små prylar, kontaktdon ifall det skulle vara någon som vet var det är. Som ni redan vet så reser även han väldigt mycket. Mamma jobbar istället inom kommunen och är undersköterska.
Dem har varit gifta sen jag var tre år, så alltså 14 år har dem varit det.
Vet inte om jag vill lämna ut så mycket mer information om dem, men dem är två fantastiska personer som jag alltid kommer att behöva vid min sida. ♥

23.42

Hej bloggen,

Denna dag har varit riktigt great. Min fina fjällräven jacka kom, min underbara nyårsklänning kom, jag ska vara fotoassistent den 18;de åt Joakim, Julia hade gjort världens godaste smörgåstårta,  fint sällskap hade man ikväll, jag har världens bästa syster.
Till något helt annat, behandla andra som du själv vill bli behandlad. The End!



Jag och syster

Mysteriet på Greveholm



iPad



Man blir ju bra sugen på att skaffa en!

Snövit

Kan inte denna klänning säljas snart på nelly, kärlek vid första ögonkastet, haha!


Bild: Nelly.com

Mysteriet på Greveholm




H&M

Gjorde precis en liten shopping på H&M. Detta är vad som beställdes! Nu däremot blir det att plugga fram tills PH börjar, mindre roligt.


Två fina bustier


Bild: Nelly.com

Dag 02 – Min första kärlek

Min första kärlek var Simon.

Det hela gick till såhär:
Jag och min bror var ute och åkte karuseller på K-holms veckan år 2005. Efter vi åkt klart och kommit hem så frågade min syster ifall jag sett någon snygg kille, då hade jag tydligen sett en kille med någon piké med kort, blont och lockigt hår. Då sa hon, aha det kanske var Simon. Efter det så gav hon mig hans msn eftersom dem tydligen kände varandra mer eller mindre. Senare visade det sig även att killen jag hade sett inte var Simon överhuvudtaget, haha. Efter jag lagt till han på msn så började vi skriva lite smått på hösten där. Men på våren 2006 så började vi skriva mer, smsa och ringde någon enstaka gång till varandra. När sommaren kom så träffades vi för första gången på Djulö Alé på skolavslutningen kommer jag ihåg, haha. Jag hade min fula lila cykel då och hade på mig min systers Lyle & scott tröja och en vit kjol, Simon hade någon grön GANT tröja och jeans vad jag kan komma ihåg. Dem hade tydligen slängt ner deras dricka i diket för polisen hade kommit. Varför jag just kommer ihåg sånna detaljer har jag ingen aning om, men ett starkt minne är det i alla fall, kärlek redan då fast ovetandes kanske? Hursomhelst, vi fortsatte att träffas ett par fler gånger under sommaren. Men vid sommarens slut så slutade vi höras vid, vet inte varför riktigt men så blev det i alla fall.

Efter nyår hade varit och jag kommit hem från min Gran Canaria resa, så började vi prata med varandra igen. Dock från vintern till sommarens början var det lite konflikter här och där. Inget jag helst går in på, men när väl sommaren hade börjat så träffades jag, Mikaela, Charlie och Simon rätt så regelbundet. Vi dubbeldejtade med andra ord och vi spenderade större delen av den sommaren i Mikaelas stuga. Allt var relativt bra och man började få känslor, från min sida var det i alla fall så. Dock så kom den dagen, då allting gick åt helvete, då min värld gick i kras, dagen jag faktiskt insåg hur kär jag verkligen var. För när man förlorar någon så inser man verkligen hur mycket man behövde den.

Tror jag faktiskt stannar där, för det som hände sen är inget jag vill gå in på. Men det var i alla fall en jobbig period, men det gjorde mig helt klart starkare som person.
Idag är vi dock vänner vilket känns bra, vi har lämnat det förflutna bakom oss. Simon kommer alltid vara en väldigt speciell person för mig, han är nog en av de personer som faktiskt vet det mesta om mig. Även fast vi inte ses allt för ofta, så vet jag att jag alltid kan lita på honom.

En låt som påminner mig under denna period är I'm yours med Jason Mraz, den är fin!

Dag 1 - Om mig

Mitt fullständiga namn är Viktoria Emilie Grek, ja egentligen är det bara ett enda e. Det där extra e;t tog jag efter från min syster när hon hade börjat skriva så. Föddes 6 augusti 1993 på Kullbergska sjukhuset i Katrineholm. Som barn skrattade jag jämt och ständigt vilket även har fortsatt nu på senare år, jag älskar att skratta. Jag var även flintis till jag blivit ca 1 år, haha! Jag föddes även som blond som ni kan se på bilden nedan.
Min favoritleksak var barbiedockor och plasthästar när jag var liten. Jag samlade på porslinskatter även. Som liten red jag ca två ggr i veckan, spelade teater en gång i veckan och spelade basket en gång i veckan. Om jag hade fått ändrat något så hade jag nog fortsatt med teatern och ridningen, men just då kändes det skönt att sluta. Slutade även med basketen tillslut då jag tröttnat på det med. Intresset blev istället fotografering och kläder på senare år. En dold talang jag har skulle jag säga är att jag rätt duktig på att rita. Fick MVG i bild i nian, men tappade dock intresset och fick endast VG nu i ettan.

Ja, det är egentligen en rätt kort beskrivning på mig själv. Eller det är snarare mest fakta om mig, men om det skulle önskas mer personbeskrivning, hojta till!





Nu


Listan

Denna lista har setts lite här och var bland olika bloggar. Och nu är jag själv sugen att göra den, och eftersom det är första december idag så passar det ju perfekt att börja idag också. Personliga inlägg hade ju önskats, kanske inte riktigt i denna stil. Men ni lär kanske veta mer om mig efter den är klar. Ni får första inlägget senare ikväll, för nu är det Paradise Hotel!

/Viem

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Mysteriet på greveholm




RSS 2.0