2228

Jag har en stor lust att bli blond igen, nu menar jag inte så blond som jag var en gång. Utan ska slinga mitt hår 1-2 ggr, så det blir någon blandning mellan ljust och mörkt. Visst att jag gillar att vara brunhårig, men jag vill ha en förändring :)


Snygga Jennifer Aniston, den färgen är det jag är ute efter!

DagensLeggings, skjorta och halsband H&M, klackar H2h

Love generation


Gammal bild från i vintras någon gång.

Hej bloggen!

Har inte så mycket att berätta, men har väl "jobbat". Att få betalt för att göra typ ingenting är väl ganska skönt men dock så långtråkigt.. Inatt vaknade jag av att det spöregnade utanför mitt fönster. Hade även glömt stänga ena fönstret så det lät jävligt mycket. Ja, det var väl de jag hade att dela med mig av, inget intressant direkt.
Jo juste, mina kläder har kommit från H&M. Ska hämta dem i morgon hade jag tänkt :), då det förhoppningsvis inte regnar längre!

/V

Color


Foto: Jag

TöntarnaNär du grät på festerna
Var jag aldrig bjuden in
Du föll isär inför gästerna
Jag byggde upp dig bit för bit, igen
Bit för bit, igen
Bit för bit, igen
Stort hjärta till Kent ♥!

Min absolut första jobbdag är avklarad

Min första jobbdagen är avklarad.

Kan sammanfatta dagen såhär:

TV, TV, mat, TV, TV, kratta bort gräs, TV, TV, TV, flytta undan fotbolls-mål, TV, TV, sortera papper, TV, TV & TV...
Något i den stilen var det i alla fall, haha!

Kan ju säga att det inte var speciellt ansträngade och det funkar mig perfekt, haha! Men i morgon ska vi få städa omklädningsrum och klippa gräs. Fast jag och Karl har det bra, skönt att jobba med någon man känner :)!
Jag saknar P&L

Underbar vecka, underbara människor. Det har snart även gått en månad sen vi åkte dit, sjukt vad tiden går snabbt. Som tur är ska vi tillbaka dit nästa år. ♥

Trött tjej

Hej bloggen!

Igår var jag hemma hos Julia med VP, Filip och August. Blev lite "chill-krök". Jag var dock inte så sugen, frågan jag ställer mig själv är om jag vart äcklad av alkohol sen P&L? Nej, men vädret suger och jag är konstant trött och inte sugen på mat. Bra Viktoria!
I morgon börjar jag även jobba, som 2/3 redan har gjort. Fast jag ska inte klaga, jag hade inte velat jobba första eller andra perioden. Det var ju finast väder då. Visst att det kan bli väder nu när jag också jobbar, men ni kan ju kolla ut genom fönstret och sen jämföra ;)

Nu ska jag försöka gå upp och få i mig något, trots att jag inte är sugen. Men så att jag orkar röra på mig!

/Viktoria


Vatten + MacBook = Big NO NO NO

Hej bloggen!

Spillde nyss vatten över min MacBook Pro. Dock bara lite på sidan, rätt över DVD-spelaren... Men jag hade tur. Torkade och fönade den på en gång och den fungerar precis som innan. Att kolla på DVD funkar också. Gissa om jag blev lättad.
Klantigt av mig eftersom jag vet att jag inte ska dricka nära den. Men men, nu lär jag absolut aldrig göra det igen, haha!

/ViktoriaBeställning från H&M

Blev lite höstshopping nu på kvällen. Allt kommer från H&M för den som är nyfiken.

One day at a time


Foto: Jag

Blomma, brustablett och citron
Foton: Jag

Lite mer ego
Foto: Jag
Modell: Jag

Viktoria och Julia
Foto: Jag
Modeller: Jag och Julia Krantz

Att leka med en fjärrutlösare är alltid kul!

I can make your bed rock

Foton: Jag
Kroppssmycke och klänning, H&M + Converse

Färg eller utan

Foton: Jag

Ren och fräsch

Som ni säkert märkt har jag rensat bland inläggen. Det är verkligen absolut sista gången jag gör det, men jag gör det endast för att jag vill börja om "på nytt" och har heller ingen lust att starta upp en ny blogg då jag gillar mitt bloggnamn.

Jag har fått tillbaka mitt fotointresse och kommer börja fotografera ännu mer. Då känns det som vad jag skrivit tidigare i bloggen krockar med materialet som kommer börjar visas mer nu. Självklart kommer jag blogga som vanligt, fast det kommer bli mer bilder. Får se om läsare stannar eller "ger sig av". Men jag är ju fortfarande jag så ;)

Kommer fixa och trixa lite med bloggen nu, hörs i morgon!

/Viktoria


RSS 2.0