Pappa

Pappa är som vanligt ute och flyger, han ringde precis och då kan man ju sluta oroa sig för att något kan ha hänt. Dena gång tror jag att han är i London faktiskt, har ärligt talat aldrig någon koll. För ena veckan är han i Kina, andra i Tyskland. Ja, han reser rätt mycket min pappa. Hans jobb skulle passa mig alldeles perfekt faktiskt, få se hela världen men sen få komma hem till sina nära och kära.
Så kan förstå att han tycker det skönt är att bo i en liten stad. Dock ligger hans kontor i Stockholm, men bra som han har det kan han jobba hemifrån.
Aja, nog om min pappa. Nu ska jag fortsätta plugga fysik! TJAAAAA



17.07 tisdag

Hej bloggen,

Tog en powernap efter skolan, dock vaknade jag upp och kände hur ruskigt kallt det är att sova utan täcke, dessutom framför ett fönster. Så knallade istället upp framför brasan som vi har. Där hittade jag istället en sovande Bella, sött. Och nu hade jag tänkt att plugga fysik, känns sådär lagom kul. Men jag måste. I morgon ska vi tvåor och treor på teknikprogrammet åka till Norrköping, så de är något kul som händer i alla fall.
Visste ni att det är exakt tre veckor kvar till jullovet, känns ju rätt bra. Men har sjukt mycket framför mig.

Aja, hörs!

Lussebak




Ph; Jag

Har bakat bullar idag med mamma, så nu luktar det i hela huset fast jag klagar inte. Luktar ju gott så!

Jeffrey Campbell


Ena på Julafton och andra på Nyårsafton. Perfekta ju!


Jag saknar P&L


Bild från i somras när vi var på Peace & Love.

Blir nog att dra dit nästa år igen med mina girls! ♥

shoppat



Bilden på kavajen gör den inte till rättvisa. Den är bra mycket snyggare IRL.

sön 18.21

Hej bloggen

Var nere på stan idag förut med m&p, fick hem mig en riktigt fin kavaj från H&M och ett halsband från Åhléns (visar snart). Senare åkte jag och pappa och tränade. Kändes riktigt skönt och jag känner att jag hela tiden klarar av mer. Nu har jag precis ätit och är proppmätt. Blir väl att läsa i fysikboken senare ikväll.

/Viem


Snö utanför mitt fönster




Ph; jag

Kristaller

Något jag absolut ska införskaffa mig när jag någon gång i framtiden flyttar hemifrån är en kristallkrona.
Den är tidlös så det är absolut en investering!


Ph; fashiontoast.com

Grattis Julia!

Haha, denna poppade upp på min skärm alldeles nyss. Min bästa vän Julia ville tydligen inte att jag skulle glömma hennes födelsedag, så grattis darling. Nu är du 17 barre! ♥ Hoppas du får en bra dag!






Check check

Sådär, nu är jag hemma från Norrköping. Dock följde ingen jacka med hem därifrån, men en fjällräven jacka i färgen Navy är på väg hem till mig, även så är min nyårsklänning nu (som är en julklapp). Så är på riktigt bra humör, får en kick av att handla, haha!
Hittade inget speciellt i Norrköping, köpte ett par ögonskuggor, kajal, skuggborste, pennvässare och en film. Köpte även en julklapp till syster, så nu är det bara mamma och pappa kvar. Har köpt till bror redan tidigare i veckan. Skönt att ha allt sånt klart i tid så man slipper stressa sen.


samson

Nu drar jag snart till NRKP och letar vinterjacka, det står mellan en Boomerang eller en fjällräven.


fuck

Gick från väldigt glad till jävligt förbannad alldeles nyss. Missade fittbusshelvetet, ursäkta mina ordval men det behövdes. Ena gången så går den 10minuter senare än vad som står på skylten och andra gånger är den i tid och ibland även innan. Fan. Så nu kommer jag inte vara hos Kajsa förrens typ 20.40, tänk att det tar ca 40 minuter att åka från laggarhult till nävertorp, det här suger. Usch! Nu vill jag bara stanna inne hela kvällen och tjura egentligen.

Sen kan inte någon heller skjutsa mig, för mamma, pappa, Bella och Viktor har druckit vin. Dessutom vågar inte Bella köra efter hon pajjat våran bil två gånger och Viktor har blivit av med körkortet. Oj, vad kuuuuuul(k).




Who's that chick?


Tryck på skivan


Snygga nyårsklänningar

Fick en fråga om vart man kan hitta snygga nyårsklänningar, så här kommer lite tips.
Svarta klänningar är ju det som är snyggast att bära på nyår, därför kommer jag endast visa svarta klänningar. Självklart kan man även ha andra färger, men personligen tycker inte jag det känns lika mycket nyår. Dock är det skitsnyggt att bryta av med en knallröd väska, eller ett par blå pumps. Ja, jag tror ni förstår. Men klänningen bör som sagt vara svart.

Asos.com



Nelly.com



hm.com



Topshop.com


1440

Sitter för tillfället och fixar en ny design. Dock kommer den inte läggas upp förrens julen börjar närma sig, den kommer vara ljus, ljus och ljus. Passar ju när vintern är här.

Idag blir det som sagt Harry Potter, jag är taggad!

o ns d ag

Godkväll bloggen!

Nu idag var jag, VP, Marija, Lisa och Mikaela och köpte present till Julia som fyller år på söndag. Senare kom pappa och hämtade mig. Ikväll har jag mest tagit det lugnt, tittat på White Chicks med la familia. Lika rolig varje gång!
Nu ikväll ska jag läsa lite i fysikboken, har ju NP om två veckor exakt så kanske är dags att börja. I morgon sen slutar jag kl 14.00 någon gång, galet skönt. Sedan kommer jag ha utvecklingssamtal kl 17.00 och kl 18.05 ska jag gå på bio med Andrea, VP, Marija och Karl och kolla på Harry Potter. Blir nog skitbra, hörs i morgon!

Godnatt


Nyårsklänning

Hittat min nyårsklänning!


Bild: Asos.com

Godnatt


Jävlar vad jag saknar sommaren!

171717



H&M

Mina saker har äntligen kommit från H&M, och allt satt nästan som en smäck. Måste sy in byxorna och korta av dem.





Håll ditt huvud högt


10.04

FRÅGA
Skulle du kunna göra en video o visa hur du sätter in ditt löshår? =)

SVAR
Tyvärr använder inte jag mig längre av mitt löshår, så 1000kr rakt i sjön ungefär. Eftersom mitt hår har blivit ljusare och längre så behöver jag inte det längre.  Men självklart kan jag göra en video på det om det önskas :).

Med löshår


Utan löshår


22.31 måndag

Godkväll bloggen!

Har varit och tränat idag, kändes riktigt skönt faktiskt. Dock blev det bara ca 35-40 min, men det räcker gott och väl. Känner redan att jag orkar ta ett kilo till på de övningar jag gjort en gång tidigare. Sen vill jag ju även ge mig själv en utmaning såklart. Vi (pappa och jag) tränade egentligen bara armar idag men gjorde utfall också. Skitbra för rumpa och lår. Drack även en proteindrink nu ikväll, det mättar verkligen riktigt mycket.
Nu ska jag kolla över mina svenska uppsats, sen blir det nog att skicka in den. Och innan jag går och lägger mig blir det att läsa fysik, jisses vad kul!

/Viem


Klicka på bilden för att komma till låten.

++++



Jay smith


Breakaway




Min fjäder

FRÅGA
hur tusan fick du till fjädern så bra? :O

SVAR
Jadu, övning. Eller jag vet inte riktigt, fick MVG i bild i nian, kan ligga något i det? :)



Godnatt

Sitter just nu och kollar på Harry Potter och Halvblodsprinsen med pappa och bror. Riktigt mysigt, är riktigt sugen på att se nästa nu. Har ju visats på bio snart i en vecka nu så.
Men men, ska fortsätta kolla nu. Hörs imorgon, godnatt!


16.59

Sitter hemma hos Julia för tillfället, vi fikade här istället för nere på stan. Tog med datorn och pluggade lite, så har äntligen fått min uppsats klar. Har heller ingen söndags-ångest som jag brukar ha, ännu bättre!
Jag och Julia har även tagit i hand om att vi ska vara nyktra fram till nyår. Och för min del känns det skitbra, för nu när man kommit igång med träningen vill jag inte förstöra den genom att dricka massa alkohol som innehåller massor av kalorier.
Mätte även alla mina olika kroppsdelar idag så jag kan jämföra det senare, t.ex. rumpa, ben, midja och höfter.

Nu blir det att traska hem och göra iordning tacosen, papi väntar nog på mig.

/Viem


14.09

Hej bloggen,

Har precis vart och tränat med pappa så ska duscha nu. Efter det åker jag in till stan och fikar med Julia. Efter fikan blir det att plugga lite och äta tacos ikväll, mums! Nu nästa helg ska mamma, pappa och jag äntligen åka till Norrköping och shoppa.
Frågestunden verkade inte så poppis för tillfället så avslutade den, men glad att jag fått en del andra kommentarer nu på sistonde. Sånt är alltid kul :).

/Viem


Rihanna - Love the way you lie, Part II


Love the way you lie, Part II



Fjäder



Fjäder jag själv har målat.
Inspo: Lisaplace.se

Så mycket bättre

Stockholm i mitt hjärta - Petter
Mikrofonkåt - September


lör 12.44

Hej bloggen,

Har nu imorse kollat på Twilight, riktigt länge sedan jag såg den faktiskt. Nu snart ska jag och pappa och träna sedan kommer vi åka och luncha någonstans, blir nog bra.
Igår var jag ju som ni säkert såg, med Julia. Skrattar fortfarande åt videon, sjukt kul. Stackars Haza förstod ju dock inte först att det var ett skämt men vi SMSade henne sen och hon tyckte det nog allt var lite konstigt. Aja, kul var det i alla fall.

/Viem


Lite sommar skulle inte sitta fel just nu, ogillar starkt vädret för tillfället.

Drunkalizer

WATCH

Ett tips sänk ner ljudet efter vi lagt på, annars finns en risk för tinnitus ;).

 

Förklaringar:

1.Uttråkade

2.Haza och några hade tänkt att dra till Vedran för att kröka,

så därför nämner vi hans namn så ni slipper att undra.

 


++++



Cannibal

Klicka på bilden nedan för att lyssna på Ke$has nya album Cannibal.


I-landsproblem, eller vad man nu kallar det.

Sitter för tillfället och surar över att mina Adobe programs språk har ändrats till engelska. Dock i början var jag sur att det var på svenska, men nu är jag sur på att det är engelska. Jobbigt att lära sig om var man hittar alla saker.

Ni kan få se här och jämföra:


FÖRE


EFTER


Ja, som ni ser har det flyttats om. Så blir väl att utforska vart allt ligger nu. Kul, egentligen inget större problem bara väldigt irriterande.

Jeffrey Campbell

Dessa snyggingar skulle gärna få flytta hem till mig.

Skorna kommer härifrån.


10.39

Hej bloggen,

Sitter i skolan och har Samhällskunskap A. På morgonen hade vi matteprov, kändes som en pistolskott. Gick åt helvete med andra ord. Men det är fredag idag så är på bra humör trots det. Är även riktigt sugen på att se Harry Potter, men dom flesta av mina vänner inte speciellt intresserade av den film-serien förutom VP och Marija. Så får se hur det blir ikväll, kanske stannar hemma och bara tar det lugnt? Vi får se.

/v

Hur du får bilden till en länk

Fick en fråga om hur man får bilden till en länk. Såhär gör du.

1. Först så väljer du ut vilken låt du vill ha på Spotify. Efter det högerklickar du på låten och då kommer denna bubbla dyka upp. Där trycker du sedan på "Copy HTTP Link".

 

 

2. Du laddar upp bilden du vill använda. Du klickar då först på bilden du har laddat upp, sedan klickar du på bilden (den som ser ut som en kedja) bredvid HTML-ikonen.

3. Då kommer denna ruta dyka upp, där klistrar du in länken till låten (cmd+v/ctrl+v) eller högerklickar och trycker på klistra in. Efter det trycker du på infoga. Sen är det klart!

/Viem


Californa King Bed - Rihanna

Klicka på bilden.


tusen gånger om

Hej,

Tyvärr har bloggen hamnat lite åt sidan förtillfället. Men det är mycket i skolan och jag orkar inte anstränga mig på andra saker än just den då. Tråkigt, men det är vad jag prioriterar just nu.

/Viem


monday

Älskar måndagars TV-program. Först så är det Paradise Hotel på 6:an kl 19.30, sedan är det Ung och Bortskämd på SVT kl 20.00 och efter det, favoritprogrammet Svenska Hollywood Fruar.


Tänk ifall man kunde vakna upp med detta hår varje morgon, vore något definitivt!

För att orka med denna måndag behövs lite ...

img_0717 (MMS)

För att orka med denna måndag behövs lite Cola och bulle. Kemi, fysik, matte och historia. Skön start på veckan!


Bilder från Norpan








Jag ser ut som ett fylledrägg, men jag bjuder!

Tona in stjärnor i en bild

Bild: http://spacespin.org/images/articles/hubble-large-small-stars-harmonious_2.jpg

Skriver snart alla steg jag gick :)! Ändra till 720p för bättre kvalité.



Resultat:


20.32

Senare ikväll kommer en youtube-tutorial på hur du får till stjärnor i bilden. Kommer skriva under klipper vilka steg jag går ifall det skulle vara svårt att hänga med. Håll ut!

Förslag

Personliga texter, fler bilder och konstnärliga/naturbilder jag tar. Det är era förslag, i alla fall två styckens av mina 180-200 st besökare. Ska jag känna mig besviken eller nöjd?

Ska jag anta att min blogg är bra som den är?
Ska jag anta att ni som läser min blogg inte vågar stå för vilka ni är, därför kommenterar ni inte?


Jag struntar nog i vilket. Jag är glad att det finns ca 200 personer som finner mitt liv någelunda intressant i alla fall.
Jag har absolut ingen aning vad ni har för bild av mig faktiskt. Att be er känns ovärt, ni vågar ju ändå inte kommentera ;)!

/Viem


Like a G6


Klicki klick på bilden.

Fredag!

Fredag idag och jag är på riktigt bra humör. Blir till att dra till Nrkp, ni vet där jag hänger så ofta ;). Hinner kanske slänga in en outfit innan jag åker.

PUSS

Bloggtorka

Tänkte att ni mina bloggläsare ska få ha en liten inverkan på min blogg, där ni kan ge förslag på vad jag ska publicera i bloggen.
T.ex. fler bilder, personliga inlägg, kameratips, outfits. Ja, vad som helst. Har lite bloggtorka förtillfället! Så, heeeeelp me!


22.01

Hej bloggen

Idag har verkligen inte vart en av mina bättre dagar. Hade ett prov som känns som att det gick åt helvete. Hade även en redovisning, den gick bättre dock. Men den kunde ha blivit ännu bättre, så de är lite synd.

Nu ikväll drog jag och Julia till Alexander, jag skulle tydligen ta kort på hans ärr för att han ska få pengar för det. Stannade även kvar där en stund och softade.

I morgon är det fredag, tack och lov. Är skoltröttare än någonsin så de ska bli skönt med lite helg. Morgondagens planer lutar mot att åka till Norrköping och festa. Härligt!

/Viem




Three



Tre mycket gamla bilder jag hittat från arkivet, tagna med 400D.

Gryningspyromanen

Hej bloggen!

Idag blev det att stanna kvar i skolan och fixa lite med Bea och VP. Ville hem egentligen, men vi var tvungna att planera våran redovisning vi har i morgon. Dock hade vi jävligt roligt, vi satt och kollade på IT's gemensamma katalog. Haha, jag och VP dog.

/V


Haha, stor tjej. Tror detta kanske var i sjuan eller åttan? Skulle till Babban som man kallade det då.

Godnatt

Sover hos syster inatt, älskar hennes dubbelsäng. Sover som ett litet barn i den.
Blir nog att dra igång en rulle nu innan jag somnar, nighty nighty!


Just nu


SNÖ

Så ni inte glömmer bort, vi har ju fått snö i vår lilla stad Katrineholm!


Ny header!



Update: Kollade på systers dator hur min design såg ut. Såg att de mörka partierna jag ser på min MacBook är ljusa på hennes. Så var tvungen att mörka ner bilden ännu mer, så det inte är vita fläckar på där det ska vara svart.

Trots att jag går IT så bör jag kanske kunna sånt här. Men om jag får gissa så tror jag att det beror på att jag har en LED-skärm och inte hon. För så som designen ser ut nu, såg det ut för mig innan.

BLACK AND WHITE



Foto: Jag

Min kamerautrustning

Kamerahus
Canon EOS 50D.

Mer fakta om kamerahuset, läs här!


Objektiv
Canon EF 50mm f/1,8 II - Bild tagen av objektivet
Tamron AF 70-300mm f/4,0-5,6 Di Macro - Bild tagen av objektiv
Tamron SP AF 90mm f/2,8 Di Macro 1:1 - Bild tagen av objektivet




Blixt

Canon Speedlite 430EX II


Extra tillbehör
Reflexskärmar: Guld, silver, vit, svart och genomskinlig - Bildresultat med reflexskärm
Minneskort: 2 stycken 2GB och 1 stycken 8GB
Stativ: från märket Velbon
Kameraväska: från märket Canon

Curly

Hade tidigare fått en fråga om hur jag fick till lockarna jag gjorde i helgen. Följ dessa steg nedan för att få samma resultat som jag.

1. Du behöver en smal locktång
2. Locka hälften av längden på ditt hår.
3. När hela håret är lockigt, dra med en borste eller fingrarna genom håret (så att inte lockarna blir lika stela/fasta)
4. Sedan avslutar du det hela med spray för att det ska hålla längre.


Smal locktång, för den som inte vet hur den ser ut.



Resultat


17.48

Drar ut på en promenad med Bella, Angelica och Moa + vovvarna. Hörs senare!
/Viktoria

7 11 10




Gårdagens bilder













HJÄRTA

Hjärtan

För att få till hjärtan på en bild så gör du såhär







Resultat-bild:





19.15

Väntar på att pappa ska komma, trodde han skulle kommit tidigare. Men tror mamma menade att han landade i Sverige kl 17.00. Efter han kommit och jag har ätit så drar jag till furén!


Dagens

Random




Old


Klapp klapp

Idag kommer pappa hem ♥. Fy vad jag har saknat honom. Dock så åker han till Tyskland på tisdag igen (eller torsdag)? Aja, vill gärna ha honom hemma nu faktiskt. Pappas flicka, ja helt klart.

Nu ikväll blir det party @ furén. Gött!

Berättar snart hur jag fick till hjärtarna på bilden nedan!


Allting börjar om


Ph; jag

Bild 1: från i våras (förra kameran, 400D)
Bild 2 & 3: idag

Svart




Ringar: JC och Glitter, Halsband: JC, Örhänge: Ur & Penn, Linne: Lager 157, Leggings: Vero Moda.

Snabbfäste

Skulle precis fota min outfit och inser att jag råkat slängt mitt snabbfäste till stativet. Ni vet den man skruvar fast på kameran. Trodde det var den från min förra stativ så tänkte "Äh, den här kan jag väl slänga". Dumt gjort, nu när jag inser att det inte var den utan den till mitt nuvarande. Blir väl att beställa ett nytt. Väldigt jobbigt och ovärt. Fuck..

Bild: Cyberohoto.se


Säkerhetskopiering

Augusti till oktober = 20,23 GB!
Mapparna i bakgrunden fanns redan innan.


Förlåt för jag aldrig sagt förlåt



Längtar tills Peace & Love 2011. Då man både kommer få se Daniel Adams-Ray och Oskar Linnros.

Haza


Foto: jag, Modell: Haza J.

Morgonshopping

Allt detta kommer i slutet av november till mig. Två snygga halsband, en perfekt röd klänning som endast gick på 49kr, och det bästa till sist (trumvirvel) : SKINNBRALLOR! Fanns äntligen i lager. Hade först siktat in mig på ett par andra från H&M. Men när dessa fanns så tog jag dessa istället.



Bild: H&M

Fulsnygga



Modekungen.com, 699:-


0.17

Nu ikväll kom Julia, Andrea, Mikaela och VP hit. Senare kom även Marija. Vi åt tacos och kollade på PH, riktigt mysigt.
I helgen vankas det lite party. Klingar fin fint i öronen mina.

Lite kul med kommentarer för en gångs skull. Roligt att ni gillade tröjan! :)



/Viem

+++

Under min frånvaro har det tillökats lite i garderoben, dock är detta inte allt. Men svarta leggings, strumpor och sånt är ju inte lika roligt att kolla på. Tycker inte jag i alla fall.
Jag har även blivit snäppet ljusare i huvudet, känns great!




Fick en smula tillbaks




Knästrumpor is the shit.

BRB

Hörs om ett tag, behöver en paus.



Fått en flaska i huvudet



Idag kör jag på svart, svart och svart. Knästrumpor, transparanta strumpbxor, skor nelly, skinnpaj från rock n blue, linne lager 157, transparant skjorta H&M, ringar, halsduk.

Dock byter jag kanske ut skinnpajen mot en militärgrön och varmare jacka.
Nej nu ska jag dra på fika, puss!

8

Hej bloggen!

Saknat mig? Klar att ni har gjort det. Haha, nejmen har inte haft något vettigt att skriva om de senaste dagarna, så ni har fått klara er utan mig helt enkelt.

Idag hade jag i alla fall tänkt att plugga, så jag slipper det sen på lovet. Absolut sista gången jag nämner något om skolan i bloggen. Ska även försöka boka in lite fotograferingar nu på lovet med: Emma, Olivia, Pontus, Filip och Emelie. Vet inte om jag hinner med alla. Men ska försöka så många som det bara går. Förresten, pappa har äntligen köpt ett 8GB minneskort till mig. Härligt!

Aja, vi hörs människor!





Kattigt

/Viem


RSS 2.0