8.06

Har egentligen sovmorgon idag, men sticker istället iväg till skolan för att fixa klart lite skolarbete. Usch, vad jag är trött på skolan. Måste plugga kemi hela dagen idag också, för imorgon har vi ett stort prov på hela kursen. Sen är jag klar, nästan. Väntar på att få feedback på min rapport, sen så är jag klar. Kommer kännas galet bra!

/Viktoria

Känns bra att nu kunna säga att...

Min resa till New York nu är beställd. Den 9-24 juli. AWESOOOOME!


shop

Eftersom jag är en lat jävel så orkar jag inte ta kort på mina senaste köp, så fick jag istället sno lite bilder från diverse sidor.


Bara för att man blir glad av bilden



Hahahahha, ser ut som jag inte har några tänder. Men jag bjuder, bara för att jag har världens bästa stora syster och bästa vän. Hon är för bra! ♥

29 maj

Gårdagen var kalasbra. Träffade mycket trevligt folk, dansade och hade riktigt kul. Sov även hos Moa och Linus, taxi var omöjligt att få tag på, så jättesnällt att jag fick stanna kvar hos er! ♥
Kom inte hem för allt för länge sedan, så blev en rejäl sovmorgon. Dock ska jag nog ligga och läsa lite i kemiboken nu. Har ju ett prov på onsdag lika stort som ett nationellt prov, så kanske dags att sätta fart.

/Viktoria

Drar på fest



Body bounce


27 maj, ffffredag

Provet är nu gjort och det gick ju rakt åt helvete. Tror inte ens det hade gått bra om jag hade pluggat, haha (ooops). Aja, efter skolan drog jag och min klasskamrat Daniel ner på stan, tvingade han att följa med snarare. Fick i alla fall med mig torr-schampoo, hårfärg och en klänning (visar senare). När jag kom hem hade min tröja från Lager 157 också kommit (visar också senare).
Nu väntar jag på Julia att hon ska komma hit och färga mitt hår, senare blir det att fira farsgubben som fyller 48 år. Jag älskar dig pappa! ♥ Han är bäst på alla sätt och vis!

/Viktoria

26 maj - JA/NEJ

Matte D prov imorgon - JA
Borde jag pluggat mycket nu i veckan - JA
Har jag gjort det - NEJ
Dags att sätta igång - JA

Ja, så kan det gå om man är stressad och har tusen saker att göra redan. Nu har jag i alla fall lämnat in den största uppsatsen om hopp att få lite feedback innan den är helt klart.
Nu blir det alltså ännu mera plugg som ni förstår och lite mat. Min aptit har kommit tillbaka tror jag, hehe! Dock ingen mer sallad för mig inte, buuuuuhuu.... Det jag spydde av, så alla förstår.

Hår




Dumma mig som klippte av detta. Titta så fint!

Finns ju några plus med att vara matförgiftad

Att ha blivit matförgiftad är nästan samma sak som bantningspillrena Alli, när du gått ner två kilo kan Alli hjälpa till så att du går ned yttligare ett kilo. Så är det i mitt fall, fast utan pillerna. Haha!

Hur läget ligger till

Förlåt för den kassa uppdateringen. Dock trodde jag att jag fått magsjuka igår, för jag spydde, hade magsmärtor och grejer. Dock efter ha legat i sängen, spytt och åmat mig för jag hade så sjukt ont i magen en halv dag, så mår jag som vanligt idag?!? Så tror snarare jag blivit matförgiftad, skitsskumt. Ska dock stanna hemma ändå och försöka plugga lite. Skulle behövt tagit hem matteboken, men får kanske åka till skolan senare idag. Aja, nu ska jag ringa och sjukanmäla mig.

/Viktoria

Hur min kväll ser ut


Add noise



Dear Friend

1,5 vecka. Sen är jag fri från allt som har med skola att göra. Det ska bli obeskrivligt skönt. Alla inlämningar och eyy prov ska vara klara och gjorda tills fredag. Sen har jag bara en redovisning och ett prov till veckan därpå. Sen så är jag klar.

Men men, vad har hänt denna helg. I fredags var jag hos Julia med Victor och Alex.
Igår var jag först i Norrköping och shoppade, senare på kvällen åkte jag ut på roadtrip i Katrineholm. Det var minst sagt spännande, haha. Trodde jag aldrig skulle säga det om Katrineholm, men det var sjukt mycket bilar överallt.
Idag har jag först varit ute på en promenad med Julia, senare åkte vi ner till Djulö med Kajsa och Lisa och träffade lite mer folk. Dock var det på tok för blåsigt nere på Djulö så vi åkte istället till GK och chillade där. Och just nu ligger jag i min säng och lyssnar på True Colors och slösurfar.
Sammanfattningsvis har det varit en helt okej helg. Ser dock riktigt mycket fram emot nästa helg, då blir det fest i Krämbol. Gött!

/Viktoria


The Edge Of Glory



Drog på en shoppingrunda

Och fick allt detta!


Media Markt, min älskling börjar äntligen växa till sig!

Stadium




H&M


Ginatricot

Tack världens bästa föräldrar, I love you!  ♥

Jag skippade det tråkiga och gjorde istället det roliga

Var som sagt och firade Moa nu ikväll. Var riktigt mysigt. Det var jag, Moa, Bella och Amanda. Hon fick en stor fin lykta från oss. Senare på kvällen hängde jag även med på en runda runt Djulö, kändes behövligt efter pizzan på olympos. Hade även fint sällskap av Amanda och Zabina.
Dock har jag plugg tills imorgon, men orkar inte bry mig. Snart är det sommarlov och det ska bli bra jävla skönt. Har också hunnit med att maila två stycken ikväll ang. peace and love biljetter som de vill sälja. Tror jag ska be lite till Gud att jag och Lisa får köpa de, haha!

/Viktoria



Skinny Love - Birdy


19 maj

Hej bloggen!

Ikväll ska jag iväg och fira Moa som fyllde 22 år igår, grattis igen ♥! Vi ska äta på Olympos (om jag minns rätt). Förhoppningsvis hinner jag slänga upp något inlägg innan jag ska iväg, men vi får se.

Mina vänner måste ha tänkt på mig när de var i London


Godnatt bloggen

Nu är det sängen som väntar. Ska upp imorgon och ha idrott, sen efter det ska jag och min klass gå på studiebesök på duveholm. Inget jag finner speciellt roligt. Jag trivs bra på Lindengymnasiet och om jag fick bestämma skulle vi 2;or inte behövt flytta i alla fall. Men nu får man ju inte alltid som man vill, tyvärr nog.

Aja, godnatt! ♥


Hello

Blev hela 191 besökare igår. Fan så fint. Nu ska jag dock försöka traska mig ut på en promenad, har vräkt i mig en halv chipspåse precis. Så har sisådär lagom mycket ångest nu. Senare ikväll ska jag försöka leta resor till mig och mina flickor. För att få tag på 8 P&L biljetter känns riktigt kört. Men nu ska jag försöka sluta hänga läpp för det. Ciaooo!


Välkomna tillbaka


Jag rörde om i grytan, ofrivilligt


True colors



Några av mina amigos har visste tydligen inte att jag bytt tillbaka. Visserligen bytte jag i ganska så kort varsel och skrev inget på viktoriagr om bytet. Trots det så verkar mer än 100 personer förstått att jag bytt tillbaka hit, smarta läsare jag har. Men men, nu är det i alla fall här jag befinner mig och kommer att stanna kvar.

K*ken

Jahapp. Peace and love biljetterna + camping är slutsålt. Skulle beställa imorgon, men det blev ju inte mycket utav det. Fan, man skulle gjort som förra året. Beställt i februari redan. Kuk. Tack och lov ska jag åka till USA dock, så min sommar är inte helt förstörd.

I just came to say hello


Sommarnattsdröm


Skor, Dr martens. Jeans, H&M. Blus, Zara.

Outfit


Skjorta, h&m
Jenas, Zara
Skor, Nelly

Bilder från balen 7 maj
















Foto: Jag

Down to earth

Jag har ju egentligen inte varit borta från bloggandet, men jag har varit borta från den här bloggen. Så vad har hänt egentligen.....

..... Jo!

- Jag har fått sommarjobb.
- Jag ska starta ett eget foto-företag och kan verkligen efter det kalla mig fotograf.
- Hört massor av skitsnack, ja det är väl som vanligt. Som tur är kan jag skratta åt det.
- Jag har sommarlov om exakt en månad
- Jag ska åka till New York och träffa min underbara extra familj på andra sidan jordklotet.
- Jag ska till P&L med mina vänner, syster kanske ska med också great.
- Jag har blivit blond.
- Jag har gått ner några vinterkilon, och mer ska det bli.
- Jag har sjukt mycket plugg kvar innan jag får sommarlov.
- Sen så kommer jag inte på något mer...


Aja, skönt att vara tillbaka till sin gamla adress igen i alla fall. Känns sketabra! Det firar vi med lite egopics!





Outfit


10 maj

Saknar min viem blogg alldeles för mycket och här har jag aldrig haft några problems med publicering av inlägg. Så, välkommen tillbaka till mig själv och till er! :)

RSS 2.0