Hej bloggen! Vet att det har stått stilla ...

Hej bloggen! Vet att det har stått stilla här ett par dagar, men har som sagt varit på lite äventyr först i Stockholm och sen i Norrtälje. Fast nu befinner jag mig i Bålsta. 1 av 4 jobbdagar är avklarade. Längtar faktiskt hem till min säng och min syster. Men jag är hemma igen på onsdag kväll så då får jag träffa alla mina fina vänner igen. Sen på torsdag blir det plugg och fredag blir det jobb igen. / Viktoria


För tillfället i bålsta

Hej bloggen!

Vet att det har stått stilla här ett par dagar, men har som sagt varit på lite äventyr först i Stockholm och sen i Norrtälje. Fast nu befinner jag mig i Bålsta. 1 av 4 jobbdagar är avklarade. Längtar faktiskt hem till min säng och min syster. Men jag är hemma igen på onsdag kväll så då får jag träffa alla mina fina vänner igen. Sen på torsdag blir det plugg och fredag blir det jobb igen.

/ Viktoria


Blev bio ikväll istället

Okej, jag har inte gjort något av det jag skrev att jag skulle göra. Istället ringde Julia mig vid sjusnåret och frågade ifall jag ville åka iväg till Norrköping och kolla på bio med henne, Victor och Alexander. Blev Svensson Svensson - i nöd och lust. Ärligt talat blev jag besviken, får hålla mig till serien helt enkelt.
Nu tänkte jag kolla matten lite snabbt, sen sova. Får fixa håret, kläderna och packningen imorgon. För kommer aldrig orka göra det nu ikväll.

/Viktoria


27 okt

Hej bloggen!

Skolan gick väldigt snabbt idag och direkt efter skolan var slut fick jag skjuts av Jacob ned till Sjögrens för att ha en körlektion. Gick väldigt bra och snart ser det ut som att jag kommer få boka risktvåan, uppkörning och uppskrivning. Så jag är riktigt glad. Jag som tidigare idag satt och tjurade över att jag aldrig kommer någon vart med mitt körkort, men snart så. Det känns bra! Hämtade även mina saker från H&M, så nu har jag något att ha på mig i helgen när jag är i Stockholm. Ska också passa på att tvätta mitt löshår, för det ska med till Stockholm samt massa mer. Borde egentligen packa, men mest borde jag plugga. Har matteprov imorgon, men jag är för en gångs skull inte speciellt nervös. Känner mig rätt säker över det här kapitlet. Så ska i alla fall kolla igenom matten innan jag går och lägger mig. Men först blir det att föreberade inför Stockholm, sen... plugga!

/Viktoria


Runwaydreamz.com




Trip

Galet vad jag ser fram emot denna helg och höstlov. Jag ska till Stockholm redan på fredag och vara där enda tills på söndag med Mikaela, Haza, Sofia och Andrea. Sen efter det åker jag snabbt hem och hämtar min andra packning, för sedan bär det av mot Norrtälje på söndagkväll där jag ska jobba på måndag. Sen kommer jag besöka två andra städer till under veckans gång, men är hemma igen på onsdag kväll. Efter det jobbar jag sista gången på fredag i Vingåker. Så nästan som en liten mini-vacation blir mitt lov. Ska bli skönt att få komma iväg från denna stad ett tag.

/Viktoria


Dagens i en annan vinkel


Byxor från H&M. Skor från converse. Stickad tröja, lånad från syster. Klocka, Michael Kors.

En gammal goding med en skön remix


Word

Bild: jag

Citat: vet ej


Måndag, okt

Godkvälll bloggen!

Har äntligen fått min bokrecension klar. Känns riktigt bra, då jag suttit och kämpat med den nu ikväll. Usch, bokrecensioner måste vara det tråkigaste att skriva. Ger inget och ingen läser ut boken. Nu tänkte jag låta pappa läsa igenom den innan jag skickar in den. Under tiden tänker jag ta ett bad (vilket jag numera gör varje kväll) och kolla på Gossip Girl samtidigt. Awesome!

/Viktoria

Fick sovsällskap ikväll

Dock vet hon mycket väl att hon inte får vara i min säng eller mitt rum. Men ikväll är jag snäll och låter henne sova hos mig i min säng. Tycker som sagt inte om att sova ensam.

Varför måste det göra ont, när man vill vara stark?


Mikroringar

Har kommit fram till att jag ska sätta in mikroringar i mitt hår istället för clip-ons. Är för jävla lat att sätta i och använda det, så då är mikroringar bättre. Långt hår ju ju så fint. Tänkte ha löshår fram till studenten i alla fall. Sen efter det lär jag nog ta ut det och färga mitt hår mörkare i någon fin färg.


Bild: Rapunzelofsweden.se

Kvällen

Umgåtts med Marija, Mikaela och VP ikväll. Vi har legat i sängen och kollat på massor av olika klipp på youtube. Skönt ibland att göra absolut ingenting. Bara få umgås och ha kul. Nu ska jag däremot kolla på lite gossip girl och sedan sova.

Godnatt!


22 okt



Så många frågor

Varför söker vi alltid efter det svåraste, mest invecklade, krångligaste och komplicerade? Varför söker vi alltid efter motsatsen? Behöver vi verkligen få känna och prova på allt, för att kunna kalla oss erfarna? Har erfarna verkligen ett bättre och lyckligare liv? Vill vi verkligen få må dåligt i onödan? Varför vill vi vara omkring drama? Måste vi såra varandra, när vi egentligen innerst inne vill den varandra väl? Behöver vi verkligen drama för att få våra liv att kännas meningsfulla och intressanta? Varför är det egentligen så fel med att vilja ha allt enkelt? Varför måste saker bli svåra innan vi tror på dom? Varför reagerar vi ibland som vi gör? Varför är det fel att ångra sig? Tror vi egentligen på att vi på att vi blir bättre, när det går dåligt för andra? Varför tycker vi om att höra andras misstag? Är det någon sorts bekräftelse på att vi är bättre? Måste verkligen en människa som begått många dåliga val vara sämre än oss andra? Varför är det fel att våga? Varför är det fel att känna? När blev det inte okej att tycka annorlunda? Varför ska vi försöka vara lika, när vi aldrig någonsin kommer att bli det? Varför låter vi människor som vi vet gör oss illa, komma in i våra liv och rubba vår balans totalt?

Kärlek Vid Sista Ögonkastet

 

Det här är svårt att förklara
kanske inte bara en vanlig låt om min vardag
Toppar och dalar, jag gav dig mitt hjärta
bara rakt ut, hmm det är min dåliga vana
För det blir så ibland, jag vet
det tar tid och jag tror jag vet
Vad vi gjorde för fel, passionerat
men okontrollerat, ha, idioter
Och jag vill bara känna hur det känns
tänka tillbaka bara minnas vår sekvens
Våra stunder vi hade, tankar idéer
din lukt i din nacke, pussar och skrattar
åt sista gången vi delade en spliff på balkongen
satt uppe på natten


// Maskinen

Torsdag 20 oktober

Hej bloggen!

Var ute hos Moa igår så därför jag inte uppdaterade. Idag hade jag tänkt börja skriva på engelska. Vill helst inte sitta med hela den på söndag kväll.
Igår bokade vi tjejer en stuga uppe i Sälen V.13. Kommer att bli hur kul som helst. Har verkligen så mycket att se fram emot nästa år, så det känns riktigt bra och kul.

/Viktoria

En bild jag tog på Moas katt Doris igår med min iPhone.

Tisdag 18 oktober - Min kväll, taco-paj och godis

Godkväll bloggen!

Nu ikväll har jag hjälpt till med att laga mat med mamma och pappa. Det fick blir taco-paj. Världens godaste maträtt för tillfället, om ni frågar mig. Tänkte nu lägga mig och läsa min bok innan Moa kommer och hämtar mig vid 21.00, har även köpt godis till ikväll. Ska göra henne sovsällskap inatt. Gillar inte nu för tiden att sova ensam. Förut hade jag aldrig några problem med det och föredrog till och med att sova själv, men inte nu längre.
Aja, hade redovisning i skolan idag i design. Det gick nog rätt bra, jag tycker om att stå inför folk att prata. Nej ni, nu ska jag läsa min bok. Har en recension som ska vara inlämnad på söndag så kanske dags att läsa ut den.

Update: Blir att sova hos syster med Moa ikväll, men imorgon sover vi ute hos Moa. Kalas!


USA-flaggan på min bebis


Köpt från jbutiken.se för endast 99 kronor. KAP!

Shopping



Bilder: H&M.com

Tack mamma! <3


Minimaliska visdomsord


We found love in a hopeless place


Rihanna - We found love
Bild: vogue

måndag 17 okt

Hej bloggen!

Har fortfarande inte satt igång med pluggandet så nu är det dags. Annars så kan det bli jobbigt inatt och få allting klart. Har även körlektion klockan 7.20 imorgon så måste vara utvilad tills då med.
Ville mest informera er om att jag lever. Hörs imorgon!

/ Viktoria


Söndag, 16 oktober

Godkväll bloggen!

Nu har jag suttit med en religions uppgift tills sista minuten ikväll, men nu är den äntligen klar och inskickad. Dock så väntar det mycket plugg nu nästa vecka. Ska ha en redovisning på tisdag plus att en engelska bok ska vara utläst tills då med. Sedan nästa söndag ska en bokrecesion på den engelska boken skickas in. Veckan därpå har jag även matteprov, men denna gång är jag inte efter med något kapitel. Så det känns skönt och slipper ha panik över det.

Nu ikväll hade jag gärna haft sovsällskap, men man får inte alltid som man vill. Inte speciellt kul att sova i 1,80 säng själv. Aja, nu ska jag försöka sova. Borde egentligen läsa min engelska bok, men min hjärna är utarbetad för denna kväll.

Godnatt!


Min andra halva och jag.

iPhone 4

Har blivit med en ny älskling idag. Efter lite övervägande så köpte jag en iPhone 4, för nya 4s kostar som minst 9000 kronor och det är inga pengar jag vill lägga ut på en telefon. Så jag är hur nöjd som helst!

Så nu ska jag leta efter ett fint skal till min bebis, fanns inga fina på media markt.

/ Viktoria


Gårdagens make up



Tackar Ellen som fixade min sminkning igår, nu måste jag själv bara köpa penslar, ögonskuggor och highlighter samt börja träna jävligt mycket på att lägga sotning.

Hjärtbitar

Var varsam om vilka du ger dina bitar i ditt hjärta till. För om någon gång av de skulle lämna dig, så förlorar du även en bit av ditt hjärta. Ingen människas hjärta kommer någonsin förbli helt, för människor kommer och går. Så ta hand om dina hjärtbitar du har kvar. Så du inte brister mer.

Småstadsidyll

Ta hand om de som vill dig väl


Skål


Hårfärg

Är riktigt sugen på att färga mitt hår till denna färg. Dock har jag lovat mig själv att vara blond fram till studenten. Så jag får helt enkelt vänta tills efter då.

Update

Varit hos syster hela dagen och är hos henne fortfarande. Därför jag inte hunnit uppdatera. Hörs mer imorgon, då är det äntligen fredag också!

Förkyld



Hej på er. Ligger just för tillfället under min chilli filt och nyser. Att jag dessutom har ont i halsen sätter pricken över i:et. Fick även hem min fjällräven jacka idag, men märkte att knapp vid ärmen åkt bort. Så måste be om en ny jacka. Jag som hade hoppats på att få använda den redan imorgon. Annars så var jackan hur fin som helst, den kommer även funka under varmare vinterdagar, perfekt!
Idag har även jag och Julia hunnit med en PW och att plugga. Tycker det är så skönt att ha någon att plugga med, för att plugga ensam är det värsta jag vet. Finner aldrig någon motivation då.

/ Viktoria

12/10/11 - Dagens




Kängor, Dr Martens. Halsduk och skjorta/blus, lånad av syster. Leggings, Åhléns. Tjocktröja.

Mina doktorer


Morning

Godmorgon!

Kom precis hem från Moa. Hon börjar jobba kl 07.00 så därför jag är uppe så tidigt. Idag är det nya tag. Tack och lov är det en skön och kort dag idag. Hatar verkligen tisdagar för de långa och tråkiga. Usch usch! Nejmen nu ska jag tänka på andra roligare saker. Livet tar inte slut bara för att man får motgångar. Förresten börjar det komma frost nu på morgonarna, känns jättekonstigt då det faktiskt bara är oktober fortfarande.
Aja, nu ska jag göra i ordning lite frukost!

/Viktoria

Skitdag

Usch, måste skärpa mig. Fyfan, jävla skit äckel dag. Måste lära mig gå in helt för allt jag gör och inte bara fokusera på vissa delar. Får helt enkelt ta nya tag, kan väl se denna dag som ett wake-up call. Så kan det vara, man måste misslyckas för att sedan lyckas.

10/10/11

Godkväll!

Har hunnit med att övningsköra en gång till idag, gick riktigt bra. Tränade lite på att backa runt hörn osv. Senare nu ikväll har jag varit ute och gått med Amanda, vi pratade om allt mellan himmel och jord. Har även bokat in mig hos Moa imorgon, så sover där från tisdag till onsdag.
Måste även försöka plugga imorgon eller ikväll. Beror på hur trött jag är efter Svenska Hollywood fruar.

/ Viktoria


Krossa Alla Fönster


Klicka på bilden för att lyssna på låten.

Måndag

Hej bloggen!

Min dag började redan vid 07.00 då mitt alarm ringde, dock låg jag och snoozade från till 7.30. Sedan gick jag från syster vid 08.00 ned till körskolan och hade min tredje körlektion. Denna gång fick jag prova att backa i gatuhörn, gick förvånandesvis väldigt bra. Då jag aldrig gjort det förut, dock ska jag prova hemma att backa i gatuhörn som inte är 90° som jag endast fick prova idag.
Nu idag ska jag försöka få ut pappa och övningsköra, igen. Annars så måste jag plugga då jag inte vill göra det i helgen, så lika bra att få det gjort nu.

/ Viktoria


Lite av vad jag hade på mig idag.
Nya leggings från ginatricot i manchester tyg och mina stövlar från ellos, älskar dom. ♥

---

Okej, jag har egentligen inget ha söndagsångest över men jag känner att hösten är kommen. Känner mig ganska trött och har ingen energi kvar till någon förutom mina vänner. Ska förresten sova hos syster inatt och klockan 8.25 imorgon har jag körlektion. Så min sovmorgon är pajjad totalt, men så kan det vara när man sätter upp mål.

/Viktoria


Söndagsångest

Det räcker nog så.

Klassfoto

Fick se min klass skolfoto igår på facebook. Kan ju inte påstå att man ser speciellt rolig ut, men så kan det vara. Sen att de gjorde en photoshop fail vägde ju dock upp fotot. Kan man ju ha lite och skratta åt.


Gårdagen

What comes around, goes around ;)

Kvällens outfit

Klänning, H&M. Halsband, JFR. Skor, Jeffrey Campbell. Klocka, Michael Kors.


iPhone 4s

Så fort iPhone 4s kommer ut på marknaden här i Sverige ska den genast klickas hem. Har blivit helt såld på dess introduktionsvideo som finns på apple.com. Dessutom är min nuvarande iPhone 3Gs riktigt knäpp och sönder. Att den ännu inte lagt av är ett under. Har ju ändå haft den i lite mer än 1,5 år.

 

R.I.P. Steve Jobs


Fre 7;e okt - party

Ikväll blir det Harrys med Bella, Moa, Moa, Amanda och Viktoria. Först blir det att äta där vid klockan 20.30 och senare blir det party. Nu klockan 17.00 kommer Julia hit och färgar mitt hår och det behövs verkligen. Ser riktigt förskräcklig ut i hårbotten så det ska bli skönt att få bort utväxten. Sen så ska jag till Bella och förfesta innan Harrys!

/ Viktoria

Sweet dreams

Okej, nu ska jag inte fixa designen på ett tag. Nu är jag nöjd. Ett ord: simpel. Precis som jag ville ha den. Så nu ska jag låta den vara. Vad jag vet sedan tidigare erfarenheter så är det jobbigt när jag byter så ofta(?!), haha!
Ska försöka hitta någon rulle att ladda ned nu. Hörs imorgon, och då är det fredag!

/ Viktoria



Lite E-shopping



 

Bilder: H&M och Naturkompaniet


Efter lite överväganden så beslöt jag mig för en fjällräven jacka istället för en Barbour. Tror den kommer kännas mer jag. Även fast jag tycker Barbour-jackorna är fruktansvärt snygga. Men så fick det bli. Köpte den från Naturkompaniet.se, deras sida känns mest säker. Då jag köpte min vinterjacka från fjällräven därifrån förra året. Då vet jag att den är äkta. Beställde även hem lite saker från H&M.

 

Har även haft körlektion idag som gick riktigt bra, stannade även kvar på körskolan och gjorde klart sista provet. Så nu är jag klar med teorin. Eller klar och klar, jag behöver inte göra fler prov ifall jag inte vill. Men ska fortsätta plugga och göra prov ändå, så teorin sitter kvar sen när det väl är dags för uppskrivning. Passade i alla fall på att boka in 3 körlektioner till, får se hur många jag kan tyckas behöva. Vill så gärna ha mitt körkort nu, men har bara haft två körlektioner, så klart det tar tid. Ska försöka köra nu i helgen, har min tredje lektion nu på måndag.

Aja, dags att plugga!


Blondin/brunett

Ett års skillnad (ungefär) mellan dessa två bilder. Alltid lika kul att se tillbaka på gamla kort. Dock har jag fortfarande svårt att bestämma vilken hårfärg som passar mig mest. Men tänker nog köra på det blonda ett tag till, trivs bäst i det.


Godnatt!


Någon gång i livet

Bildkälla: här

Kostar ca 12 miljoner, om jag inte minns fel. Finns i Malmö kommun. Ååh, hur fint är det inte? Jag ska också äga ett sånt här hus någon gång i livet. Annars funderar jag starkt på att börja köpa trisslotter. Min tur kanske vänder någon dag, månad eller något år framöver.

/ Viktoria

Ons 5:e oktober

Godkväll bloggen!

Har legat och sovit nu ett par timmar. Mycket behövligt då jag var sjukt trött efter skolan idag. Imorgon är det bara två lektioner och efter jag slutat skolan ska jag ha körlektion. Sen tänkte jag göra prov efter den är över, eftersom jag aldrig var nere på körskolan i måndags.
Skulle även behöva plugga lite ikväll, men vi får se om jag orkar det. Annars får det bli imorgon.

/Viktoria


Kanelbullens dag

Kanelbullens dag och jag har en frän kompis att dela den med. Fint va?

Typ såhär känner jag.


Designen är under ombyggnation

·

Black and white



Foto: Jag
Modell: Kajsa Dagerbratt

Söndag 2 oktober 2011 - Godkväll

Godkväll på er!

Ligger för tillfället i sängen och gör inte ett smack. Har som vanligt mina kvällsfunderingar om allt möjligt. Helgen har varit okej, var rätt bakis igår men tur att jag lyckades pallra mig upp från sängen och göra något kul och vettigt. Har inte fotat på ett tag, så var skönt att hålla i kameran igår igen. Tror jag blev rätt matt efter ha fotat 400 barn och sedan ta kort på halva NY sen i somras. Intresset är absolut inte borta, men ibland behöver man lite uppehåll.
Imorgon inväntar en ny skolvecka, tack och lov har jag min underbara sovmorgon imorgon. Den gör verkligen så att man orkar med veckan. Ska även cykla ned till körskolan och göra lite prov imorgon. Måste hålla igång med teorin så jag inte tappar allt jag nyss lärt mig. Har även nästa körlektion nu på torsdag, dock vill jag gärna ut och köra nån dag innan så jag får träna på det jag lärde mig senast.

Aja, nu ska jag försöka hitta en rulle att kika på. Hörs imorgon!


Julita herrgård



Foto: Jag
Modell: Kajsa Dagerbratt

Två bilder från gårdagen



Foto: Jag
Modell: Kajsa Dagerbratt

Var ute i Julita igår med Joakim och Kajsa. Fick agera assistent men fick även en hel del bilder knäppta under tiden jag inte behövde assistera. Så är riktigt nöjd med dessa bilder då de är behind the scenes. Har fler bilder att visa, så det är bara att hålla utkik!

We're falling in and out of love, the same damn problem


Heartbeats


Agerar fotoassistent idag

Precis som rubiken säger. Drar iväg nu klockan tre, självklart följer kameran med! Hörs sen.


RSS 2.0