Saturday

Hej bloggen!

Gårdagen var trevlig, dock var sjukt mycket folk inne i lokalen så gick knappt att dansa. Men förfesten hos Alexander var trevlig. Skönt även att ta ett tidigt tåg hem, skulle inte velat gå runt på stan med gårdagens smink. Så jag och Julia gick istället till hennes lägenhet och sov ett par timmar (efter vi tagit tåget hem kl 08.32). Hur skönt som helst verkligen!


/Viem

HÖÖÖSTLOV

YES YES YES!

Nu blir det att duscha sen drar jag till Nilson där mina andra flickor väntar. Sedan blir det att ta tåger 18.20 till Norpan.
Hare!

Blondie

Fan, jag är riktigt sugen på att bli blond.
Känner knappt igen mig när jag kollar på bilden nedan. Dock är den inte mer än ett år gammal. Den blir faktiskt ett år exakt på julafton, haha! Ska nog slinga mitt hår på höstlovet sen ska jag fråga Zabina om hon har tid att fixa mitt hår lite :), blir nog skitbraa! Kommer nog inte bli sådär blond igen, men något mellan brunt och blont.

För övrigt så släpptes dem första banden till Peace & Love 2011 idag, kan inte vara annat än nöjd. Jag SKA dit nästa år igen!



/Viem

19.20 onsdag

Hej bloggen,

Idag har inte mycket gjorts, hade sällskap fram tills nu i alla fall, trevlans!
Efter PH blir det att plugga, fysik, Mu B och engelska. Nej, ska sluta skriva om skolan nu. Är ju verkligen dötråkigt att läsa om.
/V


What's the point

Blir att läsa i fysikboken innan jag går och lägger mig. Hörs imorgon!

/Viem


Röd

Hej,
Som ni ser har designen ändrats ytterst lite. Den är långt ifrån klar och länkarna funkar tyvärr inte än. Även fast jag gillar denna design så känner jag för lite nytt. Kanske inte blir några jätteförändringar, men några lär nog ske. Förlåt för det dåliga uppdaterandet även.

Nu om 10 min är det Paradise Hotel, gött. Tycker dock att förra årets var lite bättre. Blir nog även att ta ett bad efter det och sen plugga ett tag.

Hur som helst, på lördag ska jag få agera assistent åt Joakim. Zaga får även följa med. Tror bilderna kommer bli skitsnygga!
/V




nighty nighty



/Viem

Fler bilder på Marija



Foto: Jag Modell: Marija Centner

Brus

Exempel bilder


Foto & redigering: Jag


PHOTOSHOP TIPS
Det man hela tiden försöker göra med kameror är att få bort bruset från kameran, ni vet ISO-talet. Att det ska kunna vara högt och då få bruset synas så lite som möjligt. Jättebra ju, dock tycker jag det kan vara riktigt snyggt med brus. Det ger en känsla av att bilderna är lite äldre också.

Såhär gör du (OBS gjort i Photoshop CS5)

Du öppnar bilden du vill ha i Photoshop.


Sedan går du in på Filter → Brus → Lägg till brus.



Efter du tryckt på "Lägg till brus..." så kommer denna ruta komma upp. Där så väljer du mängd brus.


Före


Efter


Inte speciellt svårt va?

Klicki klick




Tidinställt inlägg

Hej bloggen,

Just nu sitter jag i skolan och har matte, fysik, kemi och historia. Eftersom blogg.se äntligen skaffat en funktion som gör att man kan tidinställa inlägg så provar jag nu. Jag brukar ju annars aldrig blogga på morgonen utan mer på kvällen.
Skitbra tycker jag, speciellt när man inte hinner.



Och ni som inte vet hur den ser ut så visar jag er den!
/ V

21.47 söndag



Pics; H&M

H&M leveranser

Usch, vad jag hatar H&Ms leveranser. Beställde ju ett par skinnleggings i September någon gång, skulle först då få vänta till i mitten av oktober. Sedan blev det i slutet av oktober, efter det blev det i början av november och nu detta:


Så avsbeställde dem istället. Får helt enkelt leta vidare efter ett par.

/V

Jokern

Om jag inte redan bestämt med Julia att vi skulle vart vampyrer skulle jag lätt varit jokern, jag menar. Hur coolt skulle det inte vara?


Jag som jokern i photoshop format, haha!

Söndags plugg

Hej bloggen!

Sitter och pluggar nu faktiskt. Kan ju inte bli så mycket mer söndag en så, haha! Har en del saker att göra faktiskt. Eftersom jag var sjuk två dagar denna vecka. Tre inlämningar, en redovisning, ett prov, en planering är vad som ska göras nästa vecka. Sen är det säkert mycket mer, fy! Vill ju gärna vara klar med allt detta innan höstlovet börjar.
Nejmen, ska nog fortsätta plugga nu så hörs vi imorgon!

/V


Usch, jag ryser av denna bild. Längtar inte tills snön kommer på allvar, det vi hade nu i helgen var ju rätt fjuttigt. Men sjukt ändå för att det redan kom snö i oktober. Aja, tror denna bild togs någon gång i slutet på mars i år.

+++



Hej bloggen.
Skulle egentligen fotoat Emma och Olivia idag, men vädret var tyvärr inte på vår sida. Så det får bli en annan gång.
Hade förövrigt lite sällskap igår, sånt är alltid trevligt.

/V

Better to be hated than loved, loved, loved for what you're not

Angelica Blick har lagt ut en alldeles underbar låt på sin blogg, dock var det för ett tag sen. Men här har ni den. Klicki klick på bilden!


Allmänt




Random

18.48

Denna måste vara den mest patetiska människan på jorden. Ett du kan inte skriva på svenska. Två, alla då menar jag ALLA redigerar sina bilder mer eller mindre. Tre, min fina vän Marija kommer från Kroatien så nej hon är inte kurd. Och även om hon skulle vara det, vad spelar det för roll?



NAAAAZTY



Mmmmh.... LATEX!

15.09

Hej bloggen,

Stannade hemma en dag till från skolan, kände mig sådär imorse och mamma tyckte det var bäst så. Led ju inte speciellt av det hehe. Dock känner jag mig mycket bättre nu och blir nog att träffa mina tjejer ikväll, mys!
/V



Torsdag

Blev att stanna hemma från skolan idag, kunde knappt prata. Nu blir det att kolla film med syster.
/V

23.33

Tror jag överväger denna klänning framför den andra! Behöver ju partydress ändå, två flugor i en smäll. Kommer beställas snarast, behöver bara prata lite med papi först.
Förresten, tror jag kommer stanna hemma i morgon. Snoret rinner (oj vad fräscht) och hostar som en tok.

Aja... Godnatt people!


Bild: Nelly.com

Marija



Foto: Jag
Modell: Marija Centner

Canon 50D, 50mm f/1,8, silverreflexskärm och lite photoshop CS5 på det!

Smoke


Foto: Jag
Modell: Haza

PH

Softar vid TV;n, nu PH!



Haremsbyxor, vitt linne, converse och solglasögon. Smack!

Dress

Denna klänning till Halloween kanske, billig söt och enkel. Gillar även dragkedjan i ryggen. Men får kika runt lite till innan jag bestämmer mig helt.


Till Halloween

Beställde precis stifttänder till mig och Julia, vi har redan beställt masker, blod och latex. Vi ska gå som tvilling-vampyrer, haha! Kommer nog bli skitbra, är supertaggad inför den 29;e oktober i Norrköping. Dessutom så har vi även sovplats, man får tacka så mycket :)!
Nu måste jag bara köpa en svart klänning, sen är allt klart!


Finns att köpa hos http://fargadelinser.se/

Lite mera höst

Har glömt visa er ett par bilder, dem kommer nu.





16.36

Sådär, nu är kemiprovet gjort skönt. Ska inte säga hur det känns efter, men hoppas på det bästa. Belönade mig själv med en cola!
Nu senare idag blir det att planera en redovisning och en annan uppgift. Tack och lov att det är höstlov snart, jag avlider snart.


Tisdag 19 okt

Hej bloggen,

Nu idag har jag läst kemi, senare så tog jag en rejäl makeover på mitt rum. Så nu är det riktigt fint, ingen stor jätteklädhög på golvet längre.
Nu 19.30 blir det Paradise och efter det blir det kemi hela kvällen lång, men först en lång dusch.

/V


Leia x 2



Foto och redigering: Jag

Voff

Leia är här idag, så söt! Dock ser jag för jävla retard ut på bilden, men jag bjuder!


Ja, jag vet mina strumpor är skitsnygga. Haha!


Samara

Samara eller Marija?


Foto och redigering: Jag

19.08

Ikväll blir kemiboken min bästa vän.
Hörs

Marija C


Foto: Jag
Modell: Marija Centner
"Lövkastare": Haza Jijan

Canon EOS 50D, Canon 50mm f/1,8

två ett fyra

Hade ni tråkigt igår (;?


Haza J



Foto: Jag
Modell: Haza

Canon EOS 50D, Canon 50mm f/1,8 och silverreflexskärm.

Marija C


Foto: Jag
Modell: Marija Centner

Canon EOS 50D, Canon 50mm f/1,8

M och H

Här får ni en bild så länge på Haza och Marija, tyvärr så hann det bli mörkt och bilderna blev lite halvkassa men men. Nu ikväll drar jag till Julia och stannar kvar där över natten.
Dags att plocka ihop lite saker då, hörs!




Söndag

Hej bloggen,

Nu idag blir det fotosession med Marija och Haza. Ska göra mig i ordning nu och sen runt 3-4 drar vi ut. Bilder kanske kommer dyka upp ikväll.



17.43

Blir att dra till Mikaela ikväll istället. Lika bra, hade ingen större lust att plugga på en lördag, haha!
/V

Tre bilder

Kommer mer bilder senare.




Krök ikväll

Taggar inför krök, ses i V-åker people!


jk

Eftersom Haza lagt upp lite bilder på snyggingen Jon Kortajarena så kan jag inte vara sämre. Så titta och njut!





Torsdag

Godkväll bloggen,

Nu ikväll drog ju jag, Mikaela, Andrea och Julia och simma. Det var galet skönt och nu har jag även ett klippkort, skitbra ju!
Nu till helgen har det blivit lite ändringar, tror jag ska iväg och festa i morgon. Eftersom Emelie inte kunde nu i helgen så blir det om två veckor istället. Så nu på lördag och söndag ska jag, Julia och Mikaela plugga. Så man inte ligger efter med något, inte för jag gör det. Men så man tar tag i uppgifterna som ska vara klara innan höstlovet.
Och du Haza, blir det av på söndag behöver veta :)?

Sitter även och pratar med Joakim nu på MSN, ska kanske få agera assistent på hans plåtningar (min idé), just för att lära mig så mycket som möjligt. Tror nog det kan bli skitkul!

Latero!


16.28

Hej bloggen,

Är ju som sagt ledig idag så har tagit igen alla mina sovtimmar känns det som, vaknade 15.20 haha!
Nu ikväll ska jag, Mikaela, Julia och Andrea åka till Badhuset. Taggad, ska köpa klippkort då även.
Så skönt att det är fredag i morgon! Ska nog städa mitt rum rejält nu, hörs!

Halloween

Fick ikväll ett SMS från Julia ang. Halloween om att vi kanske ska dra iväg till Norrköping kanske, hoppas på det. Så tråkigt att vara i stan jämt.
Vampyr kanske vore något att vara på Halloween, annars så har jag en annan idé. Men får se vad det blir i slutändan ;)

Sry för den kassa uppdateringen denna vecka, men blir nog bättre till helgen. Då jag både kommer fotografera Emelie på lördag och Haza på söndag kanske. Låter bra va?

Hmm...


9.01

Hej bloggen,

Sitter i Duveholmshallen och kollar på mina kära klasskamrater när dem har gympa. Hostar och var verkligen sjukt trött imorse. Så skippade att delta idag.
Veckans jobbigaste dag för övrigt. Matte, fysik och kemi står på schemat och lektionerna är på runt 1,5 h ungefär.
Ska kanske hänga med pappa till gymet, men skippar då rullbandet.

Hörs!

18.51' tisdag

Återkommer imorgon, har lite saker att fixa.

/V

Skolfoto

Beställde endast skolkatalogen, men har lyckats blivit taggad på FB. Så här kommer skolfotot, enjoy. Mitt absolut fulaste, men aja!


Foto: Mathias Larsson

IT2

23.13 nighty

Tycker allt min syster måste bli lite bättre på att blogga snart. Hon skriver inlägg som facebook-uppdateringar och lägger ut lite.... snuskiga bilder, hihi! Nerå, hon är fin min syster. Nu när hon var på Mallorca så färgade hon sitt hår brunt, kan inte säga annat att de vart förvånandesvärt fint. Så nu liknar vi varandra igen, eller ja. Lite mer än innan i alla fall.
Ska nog gå upp och busa med henne nu. Blev även klar med historian, eller inte helt klar. Ska sitta och kolla igenom hela arbetet i morgon och dra lite fler slutsater och skriva fler kommentarer till arbetet så blir det nog skitbra hoppas jag!

Kul inlägg, inte ett dugg. Men men, har en fotosession nu på lördag med Emelie Talvis. Får se vilket tema det blir, men tror nog att det kan bli rätt ballt i alla fall!

Godnatt people!


Jag är en soldat för dig



Hello dudes, förlåt för den kassa uppdateringen. Tyvärr lär den inte bli så mycket bättre idag heller, tänkte bara informera er om att jag lever fortfarande typ. Ska skriva klart min historia som ska skickas in innan kl 00.00 i morgon. Har bara analysen kvar så, ska nog inte bli allt för jobbigt. Ska även försöka skriva lite engelska kanske.
Annars så är man ledig på torsdag, inte allt för dumt.

Bella och jag tränade även en snabbis idag, fyfan vad vi ska bli tränade inför beach 2011, höhö!


Latero

Höst



Foto: Jag

Autumn


Foto: Jag

Kommer mer bilder senare ikväll, nu ska jag iväg och träna!

15.42


Foto: Jag
Redigering: Joakim Eklöf

Ännu en snygg redigering av Joakim, verkligen en stor inspirationskälla. Både gällande fotografering och redigering.
Nu ska jag dra ut och fota, måste ju få lite fina höstbilder innan löven faller bort totalt, haha! Hörs!

sön 1.02



Shit vad jag saknar denna hårfärg. Dock ska jag vara ljusbrun i vinter och framåt våren ska jag bli mellanblond, eller något i den stilen.
Nu drar jag igång en rulle, godnatt människor!

Bilder från igår





Här får ni en bra låt som jag spelat rätt mycket de senaste dagarna!

Hurts - Stay ♥


Kvällens outfit


Blus och byxor H&M, skor från scortett. Över drar jag på mig skinnpajen från Rock 'n' Blue!

Kopparslingor

Min hårfärg är nu mörkbrun med kopparslingor. Haha, jag får rocka med det håret ikväll tydligen. Får fixa det nästa vecka sen, ska försöka få det lite ljusare innan Zabina hjälper mig med det :)!

/V



Drog till simhallen

Godkväll bloggen,

Nu idag drog jag och Mikaela till Simhallen efter vi färgat håret på mig (fick typ röd-bruna nyanser på slingerna som skulle bli blonda, haha SNYGGT)! Nejmen lite coolt kanske ändå, kunde ju vart värre om det hade blivit grönt. Så måste köpa en starkare blond hårfärg snarast (eftersom min mörka färg sitter rätt bra), vill ju gå mot det ljusare hållet så.
Nu i morgon blir det krök hos Kajsa, tagga!

Fick även se skolfotot för i år, värsta någonsin. Smart att sätt ean en svartbrunhårig tjej framför en grabb med en mörk tröja. Mja, inte direkt. Tack och lov kollar man ju bara en skolkatalogen EN gång ;)!

Nu ska jag skriva lite engelska.

/V


Vinterjacka

Tror jag har hittat min vinterjacka för i år, mörkgrön och från Fjällräven.

Nu efter skolan ska jag lägga ut min förra vinterjacka från Peak Performance på Tradera. Köpte den från Stadium i Stockholm med Frans kommer jag ihåg, för ungefär tre år sedan blir det nu. Så har använt den i två vintrar. Kommer lägga ut direktlänken till jackan sen om någon skulle vara intresserad :).

Såg precis att detta var en killjacka, men skitsamma. Den hade lika gärna kunnat vara unisex :)

Hörs efter skolan, då ska även Julia slinga mitt hår!


Bild: http://www.naturkompaniet.se/Product/Product.aspx?id=23272&image=4

White dress


Foto: Jag

Hälso

Hej bloggen,

Har precis kommit hem från gymmet! Ja, pappa lyckades få med mig, haha. Nej, men jag och syster pratade (innan hon åkte iväg till Mallorca) att vi måste ta hand om våra kroppar bättre. Så nu äter jag endast: frukost, lunch, frukt och kvällsmiddag. Istället för: frukost, lunch, mellanmål, kvällsmiddag och kvällsmackor + något annat ibland. Ja, har tagit bort onödiga måltider helt enkelt.
När syster kommer hem ska vi även börja träna ca 2 ggr i veckan, så att det inte känns tråkigt att gå till gymmet. Som det tidigare gjort, när man försökt sig på 3-4 ggr i veckan. Då har i alla fall jag tappat lusten. Vi ska även försöka ut och gå promenader oftare. Själv tycker jag detta låter skitbra, så det känns bra att komma igång!

Nu ikväll ska jag försöka skriva lite historia och engelska, hörs sen kanske!

/V


outfit



Skinnpaj Rock 'n' blue, skjorta Vero Moda, leggins och halsduk H&M, Converse, väska lindex!

Redigering

Foto: Jag
Redigering: Joakim Eklöf

Ja, vad ska man säga. Den killen vet vad han gör!


En till bild


Foto: Jag

Canon EOS 50D, 50mm 1,8, stativ.

Självporträtt




Asos




Bilder: Asos.com

Pink


Foto: Jag

Isabelle E


Foto: Jag
Modell: Isabelle Ekstrand

Canon EOS 50D, 50mm 1,8, silver reflexskärm

PS CS5

Sitter och pratar med Joakim Eklöf på msn, grym kille på att fotografera. Även han jag sålde min 400D till som han skulle använda till resekamera, haha.
Han ger i alla fall tillbaka skitbra feedback på mina bilder. Lär mig även massa saker i PS som jag tidigare inte kunnat. Nästan så man känner sig dålig på det nu.

Här i alla fall en bild jag redigerat om på Zabina.

Första redigeringen


Andra redigeringen

Frågetecken

Tänkte att det säkert finns ett par stycken som undrar över detta kanske?

Fråga:
hej hej:)e du grek?
Svar: Nej, jag är inte grek. Utan det är mitt efternamn som är Greek, stavas egentligen bara med ett "e", men tycker det ser bättre ut med två stycken e;n. Jag hade ju i så fall skrivit Viktoria Svensk om jag ville visa att jag var svensk, right (; ? Nej, så jag är helt och hållet svensk. Men om man tittar långt bak i våran släkt så finns så det lite utlänskt. Har blivit osäker från vilket land, men antingen Spanien eller Argentina. Så, nu vet ni :)

16.32




Har egentligen en del plugg att göra, men känner inte att jag har orken. Funderar istället på att sova i Bellas säng ett tag och ladda ner en film till kvällen. Eller så drar jag mig ut på en runda, doggisen kanske får följa med kameran också. Återstår att se.

/V

Ny header

Vad tycker ni om nya headern, bättre eller sämre? Personligen diggar jag den, känner mig äntligen nöjd! tack och lov, eller hur ;)!


Zabina och Isabelle



Foto: Jag
Modeller: Zabina Traneskog och Isabelle Ekstrand

Måndags outfit


Kofta snodde jag från syrran (passar på nu när hon är i Mallorca), linne // H&M, leggins // MONKI, skor // scorett
+ skinnjacka och halsduk!

Gubben i lådan

Me me lajki!

Klick klick klick!

myskväll

Godkväll bloggen,

Nu ikväll har jag och Jullan kollat på SATC 2 och ätit B&J och godis, mums! Hörs mera i morgon, tjaaa!

Rabieshund, haha



Haha, jag och Leia nyss. Hon skulle gäspa och då blev camen lite seg. Därav huggtänderna, haha. Lite cool bild ändå ju!

Sneak peak

Fick tillåtelsen att göra en liten sneak peak på fotosession idag.


Foto: Jag
Modeller: Isabelle Ekstrand och Zabina Traneskog

Imorgon

Hemkommen från en mycket trevlig kväll hos Haza. Och nu ligger jag i sängen och har en hund bredvid mig även, Leia. Så söt, Bella är hundvakt men hon får inte sova hos henne så.
Är i alla fall supertaggad inför i morgon, ska ju iväg och fota ett litet hemligt uppdrag. Lite smått nervöst, men kommer bli jättekul ändå :). Så om uppdateringen är gles så beror det nog på det,

Nu ska jag nog läsa lite först, sen blir det sova!

Godnatt

Härliga doberman




 


RSS 2.0