Heartbeats

Sitter och gör klart engelska läxan istället. Idén om skype sket sig rätt rejält, haha! Det är nämnligen så att vi ska välja våran favoritlåt och berätta lite om dem och varför vi tog den.
Tog självklart Heartbeats med Jose Gonzalez. Kommer inte riktigt ihåg första gången jag hörde den tyvärr, en sång som jag alltid lyssnar på när jag har en dålig dag. Då brukar "depp-sånger" vara allra bäst!

 

♥ And you, you knew the hand of the devil
And you...kept us awake with wolfs' teeth
Sharing different heartbeats
In one night. ♥


Homework

Usch, har suttit och pluggat matte nu i någon timma och även skrivit engelska. Känns ju sådär inför matten, men måste få en paus. Så allt får smälta in i hjärnan. Ska även ha ett samtal kl 21.00 med mina classmates. Vi ska öva lite på redovisningen i morgon.

Nu har jag precis vart iväg och köpt lite godis och väntar på att idol ska börja.

/V

Skins

Skins har äntligen börjat visas på Kanal5play.se. Har ju redan kollat de två första säsongarna, och dem är grymma! Handlar i alla fall om brittiska ungdommar som gör det ungdommar gör, typ.
Har egentligen redan sett ett par avsnitt från säsong 3, men alltid kul att kolla om! :)


003

Sådär, en header är på plats. Men jag vet inte om jag gillar den. Men får vara där så länge, tills jag kommer på något bättre. Nu ska jag läsa min bok. Godnatt!

Min statistik

Haha, jag tror inte folk har något liv på söndagar och måndagar ;).


Idol

Kollat på idol nu ikväll, Jay ♥ och Daniel. Riktigt grymma. Synd att det är en kille och tjej som går vidare till kvalet på varje omgång. Hade mycket hellre sett dessa två grabbs! Dock om jag måste välja en tjej som ska gå vidare tycker jag Minnah!
Nu väntar jag bara in Kungarna av Tylösand!




PH

Roligt att Paradise Hotel drar igång nu igen, 11 oktober tror jag det stod. Jag tycker även det är speciellt roligt av en speciell orsak, men vill tyvärr inte dela med mig av det. Räcker nog att mina vänner vet. Så nu får ni något att undra över, haha!

NU: matte!



Onsdag

Hej bloggen,

Idag blir det plugg, tur nog fick vi plugga lite i skolan i alla fall. Ska i alla fall åka till Julia sen, Mikis kommer också befinna sig där. Så då ska mitt hår färgas och jag ska även plugga. Låter som en bra onsdag :)!
Uppd: Blev inget utav det, Mikis skulle tydligen iväg till körskolan och Julia skulle hem och måla.

/V


Tuesdag

Magnus var grym ikväll
Erik tog på hans rumpa även
Kvällen var lyckad helt enkelt. Vad mer behöver jag säga. Dock har jag ångest inför matten och redovisningen. Så imorgon blir det till att plugga hela långa dagen...
Fick även hem min tröja från ellos idag, trodde inte den skulle komma förrens oktober den 10;de. Men det var ju bra gjort av Ellos! Thumbs up!

Hörs!


M.G

Magnus Betnér ikväll med mina girls. Gött! Ska dock hinna plugga lite matte innan vi drar.
Latero!!


Swag in a bag



Denna låt har satt sig ordentligt i mitt huvud. Första gången jag hörde den stängde jag bara av, men gav den ett nytt försök och nu gillar jag den.

Min gamla hårfärg.

Just nu ångrar jag fruktansvärt mycket att jag färgade mitt hår. Jag tycker om min nuvarande, men jag trivs inte i den. Lite dubbla känslor gällande den. Men ska ju som sagt färga mitt hår i slutet på oktober, kring halloween, om inte tidigare dock! Då ska den bli som min gamla, fast lite ljusare ändå.

Min förra hårfärg






Och min nuvarande

Haha, strunta i posen och titta på håret ;D

Old




Bilder sen i somras, ger lite längta-tillbaka-känslor!

Mera höst


Foto: Jag

Kamera: Canon EOS 50D
Objektiv: Canon 50mm f/1,8 II

Höst


Foto: Jag

Kamera: Canon EOS 50D
Objektiv: Canon 50mm f/1,8 II

Mail

Fick ett superroligt mail nu idag. Gjorde verkligen min dag, kan ju nämna ett ord: fotosession. Ni kommer få se när allt är klart. Mer kan jag tyvärr inte avslöja mer än så.

Godnatt

Godnatt bloggen,

Som ni ser sparade jag en hel del från min förra design. Då jag gillade den. Dock kommer mer förändringar göras. Men nu ska jag krypa ner under täcket och kolla på Friends.


Blomma


Foto: Jag

En bild jag knäppt tidigare i veckan.

Ooops

Bloggen kommer se lite mysko ut ett tag, eller snarare ful. Men jobbar på en snygg design. Ni får hålla ut. Nu ska den bli:

Stilren

Eller vi får se vad jag lyckas knåpa ihop. Skulle egentligen nu i veckan fixat Emmas och Matildas designer. Men blir nu nästa istället.

Bilder från i fredags




Antar att jag fortfarande är full, nej men. En onykter Viktoria och två spiknyktra damer bredvid mig. Nå, Marija är du nöjd :)?

Reflexskärmar

Om ni inte vet hur skillnaden blir med reflexskärm, så tänkte jag nu visa er hur mycket bättre bilderna faktiskt blir. Har här på bilderna använt silver-reflexskärmen.

Utan:


Med:


Som ni ser så får man ett mycket mer levande intryck av bilden där jag använt reflexskärmen. Skuggor och annat försvinner. Att använda reflexskärm gör även så att man slipper redigera lika mycket.
Det är även pappa som får leka lite modell, vet att han inte gillade bilderna. Men detta var mest för att visa skillnaden på med och utan.

18.02

Hej bloggen,

Bilderna blev inte så bra idag tyvärr, varken jag eller Julia var väl direkt så sugna. Sen blev ljuset fel osv. Men lyckades knäppa EN (egentligen två) bra bilder. Men får tyvärr inte publicera den andra för Jullis, haha!

Tror även mitt objektiv har gått sönder, autofokusen funkar inte så bra längre. Så när jag tittar igenom hålet i kameran så är bilden skarp osv, men sen när man tittar på hur bilden blev så är det suddig. Slutartiden kanske var på 1/600 eller något plus att den stod på ett stativ. Så något fel måste de ju va. Men några ggr funkade den som den skulle i alla fall. Blir nog att lämna in den hursomhelst. Då blir jag dock objektiv lös, eller jag har två andra. Men den ena är macro och den andra är ett långzooms objektiv. Så inget hit att ta vanliga vardagskort med dem.


Foto: Jag
Modell: Julia Krantz

Kamera: Canon EOS 50D
Objektiv: Canon 50mm f/1,8 II
Blixt: Canon 430EX II
Reflexskärm: Guld

14.18

Hej bloggen!
Sov hemma hos Julia igår. Och nu sitter vi och kollar på "Life of Ryan" på MTV, det är typ weekend break. Senare ska vi kanske hem till mig och köra en liten fotosession. Den ska vara väldigt stilren i alla fall. Ni får se sen ;)
Nu i veckan lär de bli mycket plugg, har en redovisning och ett stort matteprov, båda på fredag. Så känns lite sådär, men de får funka.
/V
Bild sen valborg i år på mig och Jullis!

18.34

Hela outfiten


Klänning H&M, jackan är systers + svarta höga converse.
Fick både vita och svarta converse av pappa igår. Och ja dem kommer ifrån Kina, men det roliga var idag när vi var inne på scorett så jämförde vi skornas design och vart dem kommer ifrån. Och gissa vad, dem ser exakt likadana ut och det står Made in China på båda. Om ni inte tror mig, kan jag försöka fixa fram en jämförelse bild.
Så istället för att betala 1400 kr för två par converse i Sverige, så får jag två par i Kina för 120kr. Dock väntar ju jag på mina andra vita converse från Ellos, som jag kommer få den 20 december nu, haha! Så kanske var lite småonödigt att beställa dem men, men.

Annars om någon är sugen på dem vita i storlek 5 (37) kan ni ju få köpa dem för 100kr? Ni ser dem även på bild 1 i bakgrunden! Maila till: [email protected]

Kunde ändra på beställningen hos Ellos och ändrade till röda Converse istället (så dem vita är inte längre till salu), dessutom fick jag rabatt på 50%. Så nu fick jag dem för 349kr :).

Black dress


Foto: Pappa

Såhär kommer jag va klädd ikväll, otroligt skön klänning. Ska hem till Julia för myskväll, gillas.

Min shopping

Var ju som sagt och shoppade med mamma och pappa. Detta var vad jag fick, reflexskärmen var dock en sen födelsedagspresent.


Tre böcker som jag köpte från City Gross, 90kr tillsammans för alla tre. Så nu blir det att läsa i höst.

Skor 1199kr scorett.

Långklänning 149kr H&M.

Reflexskärmar 599kr Media Markt. Svart, vit, guld, silver och transparant. 82cm i diameter

Batteriladdare 349kr Media Markt. Till min blixt.


Storshoppat

Har vart och storhandlat med mamma och pappa, visar senare!!

Brown



Idag bär det av till Mikaela, dock blir det middag hemma först. Pappa kommer ju hem nu ikväll så! Låter som en riktigt bra fredag i mina öron

VIEM


Foto: Jag
Modell: Jag

Bokeh


Foto: Jag - bilden är på min självutlösare, den delen som är kopplad till kameran. Räcker till 100 meters avstånd, finns att köpa på Media Markt. Kostar ungefär 700-800kr, dock fick jag den för 500kr KAP!


Har suttit nu ikväll och pillat lite med kamerans inställningar. Har inte tagit mig tid till de innan, trots att jag fick kameran i juli någon gång. Men det är ju nu i aug-sep det äntligen börjar bli lite mer seriöst. Har ju lärt mig de mesta själv utan att kolla i handboken, men nu vet jag exakt vad alla olika lägen är till för på inställningratten. Då syftar jag på: P, Tv, Av.

M (Manuell): är det jag alltid kör på. Där ställer man in allt själv, så som ISO-värde, slutartid, bländaren, vitbalans osv.

P (Program): Slutartiden och bländaren ställs automatiskt in i detta läge.

Tv (Tidsvärde): Här ställer man själv in slutartiden, medan bländaren ställs in automatiskt.

Av (Bländarvärde): Här får du manuellt ställa in bländarvärdet, medan slutartiden ställs in automatiskt istället.

Weekday


Bilder: Weekday.se

Ur min skohylla

Fick ju för ett bra tag sen en kommentar om att jag skulle visa alla mina skor. Istället tänker jag visa de skor jag kommer använda mest i höst och vinter. Dock är det ett par skor jag väntar på att komma i lager, så så småning om kommer jag använda dem också.
Men detta är 3/4 skor jag kommer använda i höst/vinter.



Boots, ankelboots och kilklackar. Är inte så mycket för höga stövlar längre, så i vinter blir det bootsen som gäller!

22 sep

Nu på fredag kommer äntligen pappa hem från Chinaaaaa, som jag saknat honom. Min pappa är verkligen bäst, jag är mer pappas flicka än mammas.
När vi pratade på skype förut idag så började vi prata lite om reflexskärmar och objektiv. Så ska nu i hegen i alla fall åka och kolla efter reflexskärmar på Media Markt, för typ 38940373;de gången. Nejmen de har varit slut i lager där väldigt länge. Men om det inte skulle finnas i lager nu igen kommer jag på en gång beställa från cyberphoto. Har provat med folie som jag läst man kan göra för att få samma effekt, men lär nog bli lättare nu med riktiga skärmar, även tusen ggr bättre bilder.
Har även hittat ett objektiv jag är riktigt sugen på. Finns här i Sverige för ungefär 3800-4000kr. Men i USA finns de för ungefär 2400-2600 tror jag. Tur är då att pappas jobbarkompis ska till USA nästa vecka, så ska överväga lite om jag vill ha det eller inte.

Nu kl 22.00 blir de Kungarna av Tylösand, har längtat som tusan. Älskar det programmet, visst att de är lite.... ja. Men underhållning, ja det är det verkligen!




Onsdags outfit


Blusen är Julias, Linne (nytt), skor (nya), halsband och leggins(nya) från H&M. Sen hade jag min skinnpaj från rock 'n' blue över.

Mamma hämtade ut mina saker från H&M imorse. Innehöll det från bilden ovan och BH och trosor samt ett till likadant linne som ovan fast i militärgrönt :), visar bättre bild på det senare någon gång!
Hade även skolfotografering idag, så jag kommer se ut såhär, fast sittande. Fan!

nighty nighty

Godnatt bloggen, hörs i morgon!
Nu blir det dock Friends för hela slanten, ska  försöka somna lite tidigare än igår natt (somnade vid 03.00). Och det är pga min hosta. Är värst på kvällen, då när man pratat en hel dag.
Men som skrivet, hörs i morgon!!!


Liten beställning

Så, nu har jag äntligen mina converse, dock kommer dem inte förrens i januari(?) Edit 20 Dec. Men vill vänta med att använda dem till våren (så dem inte blir bruna/gråa/beigea som mina blev sist pga. jag använde dem på vintern). Så det funkar bra ändå, så då vet jag redan nu att jag har dem. Brukar ju alltid annars vara slut överallt i alla butiker och på nätet.
Köpte även en stickad tröja, har haft en liknande från ginatricot men slängde den då den började bli lite sunkig (som de flesta ginatricot kläder blir efter ett tag tyvärr). Hoppas denna är av bättre kvalité i alla fall! Den kommer nu redan i oktober!


Gjorde beställningen från ellos.se

Såhär såg mina converse ut precis innan jag slängde dem


Haha, som ni ser inget vidare resultat. Dock är detta efter P&L, men dem såg nästan i princip likadana ut som innan och efter så!

Tisdag

Hej bloggen,

Har precis kommit hem från skolan. Slutade dock 14.05, men valde att stanna kvar så jag kunde göra lite läxor där. Dock har jag en kvar i design som jag ska skicka in nu ikväll också.
Men först blir det lite mackor och varm oboy, mums!
Har förresten skolfoto imorgon, känns ju sådär om jag får säga. Ska låna Julias jättefina blus från MONKI, så det blir nog bra ändå!

/V

Måndag 20 sep

Har fått fina kommentarer ang. idén om fotandet via msn. Kommer förhoppningsvis hinna med att fota Claudia nu till helgen. Frågade henne med i samma veva när jag fixade hennes design. Sen har även Emelie Talvis hört av sig, superduktig tjej på att modella och fotografera. Kika in på hennes blogg här. Sen försöker jag även övertala Alexander att bli fotad av mig. Får se hur det går, haha!
Om det inte dyker upp något mail från er till mig kanske det är tvärtom annars :)!

Ska även försöka övertala mamma och pappa om ett porträtt objektiv till mig. Får se hur det går, även fast jag tycker om mitt nuvarande Canon 50mm F/1.8 II. Så vill jag ha snäppet bättre än det. För möjligheten av bättre skärpedjup och bilder såklart.

Nu ska jag nog gå tillbaka till historian igen, håller på att spela in mig själv när jag sitter och läser högt för mig själv. Så jag slipper läsa om. Dock hostar jag i var och varannan mening, men det funkar ändå.

/V



Gjort en design

Gjort en design åt Claudia nu på kvällen, borde egentligen pluggat historia. Men gjorde det ett tag innan så. Nu blir det att forstätta, men först gör ni er ett klick hos Claudia! För att komma till hennes blogg, klicka på bilden ;)


18.07

Prov i morgon på morgonen. Blir nog att plugga historia nu!
HÖRS

Vill du bli fotograferad av mig?

Jag har nu ett tag endast fotograferat min familj och några av mina bästa vänner, och eftersom jag vill utveckla mitt fotograferande vill jag även börja fotografera andra människor utanför min omgivning. Självklart skulle jag göra detta gratis till en början. Men om detta skulle visa sig bli populärt så får vi ser hur vi kan göra, kanske börja ta betalt så småning om.

Hursomhelst, det ni bör veta är att jag inte är någon proffsfotograf (fast de visste ni säkert redan (; ). Så jag vet inte riktigt hur en riktig fotografering går till. Men jag kommer försöka göra så gott jag kan. Men det som finns under kategorin "Foto - Porträtt" visar hur mycket jag kan.

 

Villkoren:
Du hör av dig till mig via att maila mig till: [email protected].
Där bestämmer vi vilket datum, tid och plats. (Om vädret dock inte skulle vilja vara med oss så ändrar vi självklart datum).
Jag kommer endast ha tid på helger och lovdagar, eftersom jag går i skolan mellan 08.25-15.45.
Du bestämmer själv hur du vill ha ditt smink, frisyr och klädsel. Något jag rekomenderar är att ta med ett eller flera ombyten.
Om du vill ta med din en vän så berätta det gärna i mailet om ni båda vill fotograferas eller endast ha med den som sällskap.
Jag kommer ha med mig en vän som kommer agera assistent till mig, t.ex. hålla upp reflexskärmen osv.

 

Efter fotografering kommer jag genast lägga in bilderna på datorn på plats, där bestämmer du/ni vilka bilder du/ni vill ha. Efter det så kommer jag maila bilderna till dig/er.
Bilderna kommer även användas och synas i min portfolio så småning om.

Hoppas detta nu låter som en jätterolig grej, för det tycker jag. Så maila mig nu rara söta :)!

/Viktoria Greek


Så lika, men ändå så olika



Foto: Jag
Modeller: Marija Centner och Julia Krantz

J & M




Foto: Jag
Modeller: Julia Krantz och Marija Centner

Inte för sista bilden är någon superkvalité, men jag älskar den ändå. Det behövs inte alltid för att bild ska vara fin/snygg/vacker!

Mitt hår


Foto: Julia Krantz

Kan ju säga nu att det var lite smått onödigt av mig att köpa löshår, här är allt mitt riktigt hår och är plattat. Självklart vill jag ha ungefär 5cm längre. Så helt onödigt var det ju inte, tycker ju om tjockleken jag får när jag har i löshåret. Dock frågar alltid mina vänner om jag har i det eller inte, så det är inte så stor skillnad med andra ord. Jaja, det får funka på fest helt enkelt. Funderar dock på att färga mitt hår i slutet av oktober, mot det ljusare hållet. Även fast jag gillar detta, så har jag haft brunt hår på tok för länge.

Mer bilder från igår kommer inom kort!!!

11.59

Hej bloggen

Idag ska jag hinna med att plugga historia, har prov i morgon och ingen aning om vad jag ska kunna typ. Men blir väl att slumbläddra i boken och läsa igenom allt vi skrivit upp.

/V

Julia och Marija


Foto: Jag
Modeller: Julia Krantz och Marija Centner

Synd att blogg.se förstör bilderna, riktiga RAW-filen är sjukt snygg!

Marija Centner

Denna bild är förjävla rolig, haha!


Söndags kväll

Godkväll bloggen,

Ser hela tiden att jag får mer och mer prenumeranter (stavning?) via bloglovin'. Blir lika glad varje gång den ökas. Nu är jag uppe i 40! Känner även att mitt fotande äntligen har kommit igång och jag älskar det verkligen. Något som skulle vara ännu roligare är om jag skulle få fotografera er, mina läsare :). Självklart skulle jag göra det gratis. Håller på just nu och skapar en portfolio så det blir ju både roligt för er och mig. Så om ni skulle känna er manade så maila mig: [email protected], där bestämmer vi i så fall plats, tid och datum.

/V

Foto: Jag
Modell: Marija Center

Fotosession med J & M




Foto: Jag
Modeller: Julia Krantz och Marija Centner

Har typ 200 bilder till, så nu blir det att redigera. Tur att jag har studiedag imorgon!

18.49

Fotosession med Marre C och Jullan, bilder kommer ikväll!
Nu blir det lite tacos med mina flickor ♥

16.57



Hej bloggen!

Igår var jag, Mikaela, Lisa, VP, Marija och Haza och bowlade. VP vann och jag kom tvåa. Så känner mig rätt nöjd över min prestation.
Nu ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, blir nog att träffa mina girls. Vart någonstans visar sig, latero!

Godnatt



Med denna bild så säger jag godnatt till er.

Dagens klädval

Hade egentligen, jacka, skor, väska och en stor fet halsduk till. Men det är såhär jag travar runt hemma


Tröja Monki, shorts, linne H&M

Torsdag 16/9

Godkväll,

Nu har jag kollat klart på Idol med Bella och Viktor. Typiskt att Viktor skulle komma hit idag, brukar ju annars sova i systers säng eftersom den är dubbelt så mycket skönare, och gillar att veta att ha någon där när jag sover. Gillar dock inte när någon sover för nära mig, får då tankar som "ligg inte nära mig, ligg inte nära mig". Många tycker det är konstigt att jag tycker och känner så, men jag kan inte sova bredvid en person som är oftast är varmare än mig.

Nu blir det att koka lite majskolvar, mums. Vi hörs imorgon, puss!

Sneak peak

Mitt inom snar framtid. Visar då när allt kommit!


Jacka

Denna jacka skulle ju inte direkt skada i höst. Ni finner det hos Modekungen.se. Kan även tänka mig att den är snyggare IRL.

Träd

Mer bilder från idag:





Foto: Jag

Rainbow

Åkte iväg en snabbis med Bella nu ikväll med hundarna, fick med mig kameran för en gångs skull. Och innan vi precis skulle åka var det en riktigt fin regnbåge framme.

Nu senare cyklade jag iväg och träffade Lisa, vi drog sen vidare hem mot Kajsa där vi kollade på idol. VP, Marre, Haza och Mikaela var också där.
Nu är jag hemma så nu får ni lite bilder, enjoy!





Foto: Jag

Nya headern uppe!

Sa ju tidigare att jag skulle byta ut headern (vilket också stod där), och nu är det gjort. Själv är jag mycket nöjdare över resultatet, kanske blir några småändringar. Men för tillfället så!



Frågelådan är också tillbaka på sin plats, så om ni någonsin undrar något, ställ frågan där!


Lite ur vardagen





Foto: Jag

Lingonbär



Halsduk - systers, tröja mammas, linne H&M, Leggins - Åhléns, skor - nelly, skinnjacka - rock 'n' blue!
Och, nej mitt hår är inte blått som det ser ut, haha!

Haha, jag såg ut som en riktigt litet lingon idag, det var bara lingon-mössan som saknades! (;

Macro



Foto: Jag

Klicka även på bilden för att se den i större format.

Idol 2010

Nu blir det idol!


Hur högt

Hej bloggen!

Ingen träning och ingen fotografering, buhu :(. Men vädret var inte med oss idag och Bella skulle tydligen iväg och fira sin vän som fyller år idag. Så istället har jag ägnat mig åt att plugga fysik. Går rätt bra faktiskt, men jag skulle gärna velat ha lite godis vid sidan. Men det fanns inget hemma och eftersom jag inte vill ut i regnet får jag klara mig utan ett tag till.
Ska ta en paus nu och sen blir det nog att skriva lite idrott för omväxlingens skull. Vi ska planera en lektion på 30 minuter, ska nog inte vara allt för svårt hoppas jag :)!

/V


En mindre glamourös bild, haha! Tar alltid på mig mina fulaste (skönaste) kläder när jag kommit hem. Riktigt skönt att plugga i också :)


Tisdag

Nu har jag hunnit med att äta frukost, gjort klart en uppgift (som jag var försenad med) samt även pluggat fysik. Nu sitter jag och kollar på idol också. Så min morgon har vart riktigt bra. Marija SMSade även om vi skulle ut och fotografera idag, hoppas på att det blir av. Och Julia om du ser det här, SMSa mig!

Ska även hinna med att träna idag, så idag har jag fullt schema. Ska åka iväg till skolan vid 12.20, ska möta upp Bea då.

/V


Old pic

9.09 sovmorgon

Godmorgon bloggen!

Frågan är ju varför jag är vaken nu när jag ändå inte börjar förrens kl 12.35. Sov med syster igår i hennes dubbelsäng och hon skulle tydligen upp och jobba nu vid halv nio. Så hon har inte direkt vart tyst så nu är jag istället klarvaken.

Funderar då på att plugga, eftersom jag ligger efter med en del. Blir nog så, tjaaa!

/V

Underbara tröja


Julia k


Måndag 13 sept

Godkväll,

idag blev träningen att ut och gå i skogen och plocka svamp, och jag kan lova det blir en riktigt rejäl träning. Så mycket upp och ned och hit och dit. Det var jag, Bella, Moa och Emma som drog ut, hundarna fick också följa med. Blev faktiskt en hel del svamp, mer än vad jag trott. Så nu ikväll åt vi mackor med svampstuvning på, mums!

Kanske drar iväg en snabbis och går på bandet, men får se om Bellis orkar. För övrigt har jag världens längsta sovmorgon i morgon. Borde nog passa på att plugga fysik, vilket jag även borde göra ikväll. Eftersom vi har prov på onsdag. Vårt näst sista prov i fysik (om man bortser från NP). Så jävla skönt, hatar hatar hatar fysik. Så det ska bli skönt att den kursen avslutas nu till vintern.

Nu ska jag höra med Bella, puss och kram!

Blir att ta det lugnt istället, lika skönt de ;)


Bild från i somras, sakna.

Träning efter skolan

Hej bloggen!

Efter skolan blir det träning med syster Bella, är taggitaggad!


Julia K



Foto: Jag
Modell: Julia Krantz

Sundag

Nu tar jag en snabb dusch sen så drar jag till Marre C, hörs!


14.17

Hej bloggen!

Igår så var jag med Julia, vi åt hemma hos henne först och sen åkte vi hit och kollade på Sex and the City. En väldigt skön lördagskväll. Dock somnade vi i soffan och nu på morgonen har vi kollat på Friends.

Nu idag ska jag nog försöka ta mig ut på en promenad. Senare så ska vi tjejer kanske hem till Marija, inget bestämt än.

/V

Lugn lördag

Sitter just nu med Julia i soffan hemma hos mig. Vi kollar på gamla videoklipp och har hittat ett par godingar. Tyvärr kommer vi inte dela med oss av dem här på bloggen.
Nu ikväll har jag ingen aning vad som händer, tror nog det blir att gå till ICA och köpa något med lite för mycket kalorier i kanske?

Äsch, vi hörs!


Jag och Daniel!

Lördag 11 september

Hej bloggen!

Gårdagen var riktigt rolig, dock skulle vi åkt hem vid kl 1 men fick inte taxin förrens kl 2. Så de var lite surt, men tur att vi kom hem i alla fall. Sov kvar i Julias lägenhet med henne och Marija.
Nu blir det att gå ut med hundarna och ge dem lite food. Sen blir det nog att kolla på Friends och göra ingenting. Hörs senare!

/V


Red lips



Sådär mina vänner, såhär kommer jag typ att se ut. Ni får stå ut med denna dåliga bild så länge, kommer en bättre i morgon, Kyss1.

Nästan klar

Nu är jag så gott som klar, nu är det bara Julias haremsbyxor jag väntar på :). Det fick bli vågit hår ikväll. Överväger nu om jag ska ha röda läppar eller inte, får se...
Nu verkar det som jag kanske inte kommer kunna få tag på Julias haremsbyxor eftersom hon tydligen inte är i lägenheten. Så får nog skrapa ihop något här hemma istället, får se hur detta går!

/V

Blogglyft

Nejmen sisådär, då fick min blogg ett "blogglyft". La dit lite bilder till headern så den inte skulle vara så tråkig, men får se hur lång tid det tar innan jag fixar den mer ordentligt, ska nog inte dröja allt för länge hoppas jag. Nu blir det duschen människor, sen kommer jag ta mig ann löshåret, antingen vågit eller lockigt, vi får la se!

KYSS


För er som inte ser förändringen tryck F5!

Fredag 10 september

Hej bloggen!

Stannade hemma från skolan idag då jag nästan hade håltimma i princip hela dagen, så tyckte inte det var värt att gå.
Nu snart ska jag duscha sen blir det nog att fixa löshåret inför kvällen, tar ju ändå ett bra tag att göra det så. Men först ska jag göra något åt min design, header bilden kommer nog bli klar senare.

Hörs ikväll, slänger nog in en outfit antingen idag eller i morgon, puss!

Godnatt med er

Nu ska jag nog gå och lägga mig, blev lite plugg gjort i alla fall. Men eftersom jag glömt Svenska C och Engelska B papprerna i skolan så sket det sig. Fick matten gjord i alla fall, dock fattar jag noll av kaplitlet vi håller på med nu, Matte C är förjävligt människor, i alla fall när det kommer till linjer och K= y1-y2/x1-x2. Ja, lika kul som det ser ut är det, haha!

Puss och godnatt människor, i morgon står det  krök på schemat och jag kunde inte vart på bättre humör :)


Foto: Jag

Copycat?

Jag vet inte om jag ska bli glad eller inte, men lite roligt är det att det finns en person vill både "skriva" och ha en likadan design som mig, ja ni kan ju själva avgöra om jag har fel eller inte (;. Menar absolut inget illa med detta, men som sagt, lite roligt är det ändå, haha!

Tror folk förväntar sig att jag ska svara på deras kommentarer personligen, men det tänker jag tyvärr inte göra eftersom jag inte gillar tjafs. Speciellt inte över ett blogginlägg, snälla någon. Ni är i så fall lika omogna och patetiska som jag i så fall?

Men om vi säger såhär, jag menade inget illa med det här inlägget (som jag skrivit också). Jag har tidigare hört att våra designer har sett likadana av andra personer, har inte brytt mig tidigare. Men ville då visa i MIN blogg att JAG tycker våra designer påminner om varandra. Visst att den personen säkert inte tänkt på det eller härmat mig. Men se detta gång på gång är lite komiskt tycker jag. Så, hoppas vi har detta avklarat nu.



d behöver ingen hålla med mig, men jag har rätt att säga MINA åsikter i MIN blogg. Och om detta tydligen var så provecerande för vissa bör ni kanske




Gukväll

Godkväll bloggen.

Nu ikväll har jag en hel del att göra, både plugga en massa saker och fixa löshåret inför i morgon. För hinner inte göra det i morgon då jag slutar runt 3 och sen åker vi till Lisa vid kl 17.00-17-30.
Dags att sätta igång, men vet inte riktigt vart orken har tatt vägen.

Såhär blev ögonbrynen i alla fall, 80kr hos Hud&Hår.


Torsdag 9 september

Hejsan, kommer uppdatera efter 17.00 någon gång, ska på ögonbrynsvaxningen kl 16.30 (som jag berättade om igår).
LATERO

En av anledningar varför jag använder ögonbrynspenna, första bilden är med andra är utan.




KAVAJ



Min kavaj (plus halsduk) har anlänt. Nu är det bara leggingsen och linnet som saknas, nicE!
Och bild på alla mina skor kommer snart, så fort jag orkar ta mig i kragen, haha!

Onsdag 8 september

Så kul att se att statiskten höjs, nu är det inte runt 160 besökare, utan 180-190 istället. GRYMMA NI ÄR!

Kom hem för ett tag sen från Hud&Hår. Det blec skitabra! Mitt hår är nu mer v-format och ser naturligt ut fastän jag har rakt. Sen är det inte exakt lite långt, men kanske 2-3 cm kortare på löshåret och mitt vanliga. Fixade även till luggen som såg förjävlig ut, så den smälter också in nu :). Passade även på att beställa ögonbrynsplockning, som tur var fick jag tid redan i morgon.

Nu ikväll blir det promenix med snygg-mikis! Hörs


22.00

Godkväll bloggen!

Nu ikväll blev det idol som jag skrev i tidigare inlägg, sen istället för en till promenad tvättade jag mitt löshår. Ska ju klippa mig imorgon så vill ju att det ska vara fräscht, jag menar så mycket hårspray och grejer jag redan haft i det på en vecka, haha!

'


Tryck på PLAY

Powerwalk

Ikväll drog jag och Julia ut på en powerwalk, tog favoritrundan DJULÖ ALÉ! Ska nu även efter idol kanske dra ut på en runda till med världens bästa syster!


Tisdag 7 september

Godmorgon!

Sitter just nu i skolan och väntar på att operativsystem lektionen ska börja, låter kul va? Mja, inte speciellt.
Måste även hört fel ang. helgen, det är på fredag vi ska ut till näset istället. Men det funkar lika bra ändå :).

Och vet ni vad, jag har även på mig JEANS. Tycker egentligen det är skitsnyggt, men inte på mig. Leggings är både bekvämare, snyggare och sitter bättre. Fast kan vara kul att variera sig.

Juste, igår var jag ute och gick med mamma och pappa, blir nog en runda idag igen. Gick ju även i lördags så det är skönt att komma igång, mjukstart och inget tvång gör träningen rolig faktiskt. Latero!!

Sammanfattningsvis måste detta vart det mest osammanhängade inlägg någonsin, haha!


/V


Just nu, lånade Jacobs tröja. Vårat klassrum är verkligen sjukt kallt!

180x200cm, me lajki!

Inatt sover jag själv i systers dubbelsäng, skapligt skönt. Hörs i morgon, natti natti!




Min sommar 2010

Tänkte nu när det är September och allt att man kanske borde summera sommaren i lite bilder, enjoy!










Dessa bilder sammanfattar nog nästan hela min sommar. Ni som är vän med mig på Facebook, håll utkik där också om ni är nyfikna!

Måndag 6 sep

Hej bloggen!

Skoldagen idag har varit riktigt seg, men det brukar oftast måndagar vara så. Nu i veckan vet jag inte vad som är planerat, men på lördag blir det nog ut till Näset skulle jag tro. Sista kröket där med andra ord eftersom Lisa flyttar sen.
Ska nog försöka läsa ut Elsas Mode nu snart, visst att boken är bra men hade förväntat mig mer. Brukar oftast bli så med böcker jag tycker är helt okej att jag inte läser ut dem så snabbt, om man jämför med Twilight så läste jag ut den på 2-3 dagar.

Jaja, nu först får de bli lite FRIENDS :)!

För övrigt har jag var 17 nu i en månad, cool..t!

/V


söndag 5 sep

Godkväll bloggen!

Bloggen har besöksrekord idag, just nu har det vart 221 stycken unika. Sånt gör en alltid glad.
Var ju och kollade förut på "I rymden finns inga känslor" och jag måste säga att filmen får 7/10. Skrattade mig i princip igenom hela filmen. Så kolla på den ni som funderar på det, absolut sevärd!

Nu i veckan ska jag försöka få ordning på en ordentlig header. Har redan lite planer hur den ska se ut, även övrig design så det blir nog prima ska ni se. Ska även hinna med att fixa Emmas bloggdesign även.

Och Marija, nästa gång vi fotar ska du med. Denna gång var ju t.o.m. din idé, ditt mongo :D, haha!


Fotosession med Julia




Foto: Jag
Modell: Julia Krantz
Nu ikväll blir det bio med Julia "I rymden finns inga känslor", sen sover jag även kvar hos henne. Latero!

Gurka




Foto: Jag

Syster Bella

Drog ut på en snabb fotosession med syster Bella, snyggt!


Foto: Jag
Modell: Isabella Greek och Zaga

Walkie

Nu drar jag ut på en powerwalk, ska först bara hitta ett par hörlurar!


H&M

Beställde lite smått och gott från H&M istället för att hänga med till Norrköping idag. Take a look!



Kavajen tror jag kommer vara supersnygg!

Tattoo


Har tidigare skrivit att jag ska tatuera mig. Först så skulle jag redan gjort det i
februari-mars men så blev det inte pga vissa anledningar. Men bra på ett sätt
då man kan tänka längre på exakt vart den ska sitta osv. Nu vill jag istället ha
den precis under bröstet på vänster sida där hjärtat sitter. Vet inte om jag ska
ha "Pappa Mamma Bror Syster" eller om jag ska ha en text från min favoritlåt
heartbeats. Vill ha både och hursom. Och nu när jag har pengar från lönen så
kanske man ska försöka göra det snart. Men vi får se, jag kommer nog hinna
ändra mig säkert.

/V

Fredag dagens



Jacka ellos, skor nelly, tröja monki, shorts gina.

Nu drar jag till MarreC och äter rulle med mina bästa vänner, puss och kram!

torsdag 2 sep

Hej igen, blev inget plugg för min del. Borde kanske ha gjort det, men hinner nog på matrasten i morgon innan engelskan, för det är de jag har plugg i. Så det löser sig nog :).

Nu ikväll drog jag till Julia, Viktor och Alexander kom också förbi. Vi kollade på "Supersugen" som gick på sexan, riktigt skön film.

Men men, nu ska jag kolla på Friends och sen sova. Det är ju också fredag i morgon, gött!


This morning

sömntuta

Godkväll bloggen.

Detta suger, jag har sovit sedan kl 17-18 någon gång. Så nu är det väl bara dags att plugga, i alla fall snart. Sitter och läser Elsas mode just nu ;).
Juste fick en kommentar om vilket program jag går på, jag går teknikprogrammet/IT. Står på menyn åt höger.


Lite från skolan




piece of me

Innan jag går och lägger mig måste jag bara få lätta hjärtat, för detta är något jag absolut tänker på ofta. Nu under filmen kom jag iväg i min egna tankar ett tag. Tankar som: hur ska jag göra för att nå det betyget, ska jag verkligen gå den kursen, är detta rätt val? Skolan med andra ord.

Jag tror ni säkert känner igen er, i alla fall vissa utav er som läser min blogg. Gissar på att dem flesta som läser min blogg är från 92-96 kanske? Så om jag har rätt med det går några av er i så fall på gymnasiet.

Jag kommer ihåg när jag började gymnasiet. Jag tyckte först att det var skitkul, men sen efter någon vecka kändes det jobbigt. Verkligen jobbigt, fick då upp frågorna i mitt huvud: vill jag detta, jag kan ju inte det här, jag kommer få världens sämsta betyg osv. Trodde då jag skulle gå ut med några VG;n och resten G;n efter mitt första år på gymnasiet. Men så blev det inte tur nog, istället fick jag bara ett endaste G under mitt första år, resten VG och MVG. Och det kändes så värt det.
Dock gick jag varje dag till skolan med en stor klump i magen i ett helt år. Jag blödde näsblod titt som tätt, ett bevis på stress. Jag hade ont i huvudet, kunde inte koncentrera mig och allt kändes förjävligt. Ett tag när det var som värst låg jag bara och grät varje dag när jag kom hem från skolan. Detta gick som tur över tids nog. Jag pratade med min syster mycket. I slutet på vårterminen kändes allting riktigt riktigt bra äntligen. Då kände jag att jag kunde gå på sommarlov med betyg som jag var jättestolt över och bara känna frihet.

Nu när jag är tillbaka igen så känner inte jag stress. Men detta år ska jag hålla koll och vara lugn. Koncentrera mig och göra det som jag ska. Och det känns bra, dock får jag räkna med att jag kommer vara stressad någon gång ibland, men jag vet nu hur jag istället ska hantera det.

Tror nog ni förstår syftet med inlägget, tänkte bara dela med mig lite av mig själv. För just nu mår jag riktigt bra, och det känns fantastiskt!

Godnatt ♥

22.25

Godkväll bloggen!

Nyss hemkommen från bion, Inception vad G-R-Y-M! Om jag skulle jämföra den med Avatar står dem på delad första plats, så bra alltså! Tur att man hann se den innan den slutade visas på bio. Längtar nu istället tills den kommer ut på Blu-Ray.
Såg även kommentaren jag fått av snygg-Emma. Klart jag kan fixa din design, vill bara veta EXAKT hur du ska ha den ;).

Nu väntar sängen, ska nog sova i min egna säng i natt kanske. Försöka komma längre med Elsas mode.
I morgon tänkte jag även ta tag i lite plugg, det kan behövas.

Godnatt /V


Bild från igår

Movie time

Nu innan jag sticker iväg till Julia bjuder jag på en outfit, puss och kram!

Mockajacka, ellos. Linne, Cheap Monday, smycken, H&M, Nelly, Diddi. Sammetsleggins, Åhléns. Kilklackar, Nelly.




KYSS

Mockajacka

När jag kom hem från skolan idag såg jag att min jacka från Ellos hade kommit, satt som en smäck!
Nu ikväll blir det bio med snyggis Julia, hörs!


RSS 2.0