Onsdag 31 aug

Hej bloggen!

Idag har jag varit först i skolan som vanligt och nu är jag hemma. Känns som jag aldrig är det längre, har nästan blivit så att jag flyttat in hos syster. Men hon bor nära skolan och jag gillar att ha någon att umgås med på dagarna och kvällarna, i alla fall om det inte är mycket i skolan som tar upp all tid.
Hursom, imorgon har jag som vanligt sovmorgon, älskar torsdagar för sen har jag bara två lektioner under dagen - lovely. På tal om något helt annat ska jag byta design. Har ju haft min kanske en månad om inte mer, rekord för att vara mig dock bytte jag headen nyligen, men det räknas inte. Så ska nog nu under veckan försöka pyssla till någon ny design. Annars om jag inte skulle bli nöjd så får denna vara kvar lite längre.

/Viktoria


Tattoo

Har ju glömt att berätta att jag tatuerade mig förra måndagen. Det är en tatuering som säger "My sister is the who reaches for my hand and touches my heart - Isabella". Texten sitter även på vänster arm på insidan för att det är närmast hjärtat. Så det finns ett litet syfte med att den säger touches my heart.

Hursomhelst, är verkligen hur nöjd som helst över den och ångrar den inte för fem öre. Min syster är min klippa och bästa vän! ♥


Kortet är taget samma dag som jag blev tatuerad. Därav varför den ser lite grötig och svullen ut.









Tröstshopping från H&M



Bilder: H&M.com


30 augusti

Hej bloggen!

Skolan idag kändes otroligt lång även fast jag hade sovmorgon till halv tio och slutade vid kvart i fyra. Annars då, jo jag är lite småsur för att jag inte kan beställa mig jacka från asos. Förstår inte varför, det står bara att den inte kan levereras till angiven adress och det går heller inte att välja Ica nära. Så jag tänkte om kanske 1,5 månad drar jag upp till Stockholm och köper den då på NK istället. Har ju redan mina tre andra jackor som jag kan klara mig på så länge, och än så länge fryser jag inte så mycket.
Så istället tröstshoppade jag lite på H&M. Fick skjorta, nagellack och byxor för hela 300kr och det gjorde mig på bra humör. Hämtade även hem mina saker från Ellos det gjorde mig också på bättre humör.

/Viktoria

Måndag 29 augusti

Hej bloggen!

Kom precis hem från skolan, fick skjuts hem från Jacob annars hade jag behövt åka buss och hade kommit hem vid 14.50. Inatt sov jag helt okej, tills jag vaknade av att de plingade i min mobil 3443334 gånger runt 01.00. Trodde först det var alarmet som gick igång, men så var det ju inte. Tror jag ska stänga av att man inte får några påminnelser från facebook. Dock var det SMS också som förstörde min nattsömn och inte bara facebook. Men jag lyckades somna om efter en timma.
Nu idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Tror jag ska försöka städa mitt rum och gå ut på en promenad.

/Viktoria


Godnatt

Nu ikväll har jag varit ute på en promenad med Amanda. Känns att det är dags att komma igång med träningen. För inför studenten ska jag vara vältränad och snygg. Så vi bestämde att vi ska försöka gå ut några gånger den här veckan också. Skola imorgon, tack och lov är det en ganska kort dag.
Den så kallade "söndags-ångesten" verkar också vara back on track. Det blir alltid så när skolan drar igång. Så det ska bli skönt med måndag imorgon. Nu ska jag glo några SATC avsnitt sen ska jag sova. Hörs imorgon! ♥

Bild från igår. Klänningen kommer från Kappahl, armand Thomas Sabo, klocka Michael Kors och bältet är från H&M.

Söndag 28 augusti - min helg!

Hej bloggen!

Förlåt för den kassa uppdateringen. I fredags var jag ute med Mikaela på harrys. Träffade en mängd olika människor och pratade lite med allt och alla. Hade i alla fall det jättetrevligt och det slutade med att jag och Amanda gick hem och sov hos henne och Freddie. Hade ingen vidare lust att gå igenom sjukhusparken kl 02.30 på natten, så supersnällt att jag fick övernatta hos er.
Igår drog jag, Sofia och Andrea ut till Norrköping. Var ute nånstans nära skärgården och satt och kröka lite med några sköna grabbar. Var kanske vakna till 4 nån gång. Senare vaknade vi runt 12 och nu är jag hemma. Har en massa sjuka videos och bilder som jag ska visa senare. För nu ska jag sova och kolla på Sex and the City.

/Viktoria


Förberedningar inför Studenten!

Är precis hemkommen från skolan. Idag fick vi testa studentmössor från abc. Så nu är studentmössa, tjocktröja, champangeglas, tuta och penna beställda. Dock måste jag göra om det till paketpris, då jag var dum nog att inte ta det från början. Det är samma saker man får, men man får det då för 300-400kr billigare. Och för de 300-400kr kan man ju köpa alkohol för istället, haha!
Är riktigt taggad till studenten. Vill bara ha 16 juni 2012, nu nu nu! Det kommer bli så jävla grymt!


Dagens outfit


Skor // converse. Leggings och linne // H&M. Väska // Urban Outfitters. Skinnjacka // Rock 'n' Blue. Ring // Nelly.com.

En annan

Bild: asos.com

Har beslutat mig för att köpa denna jacka istället till hösten. Denna är också en barbour, fast den klassiska modellen. Den är även en oljejacka vilket är skitbra, så då slipper jag att regn tränger sig igenom jackan. Det kommer istället bara rinna av. Den kanske ser lite tråkigare ut än de andra jackorna jag visat tidgare, men efter ha funderat ett tag så vill jag hellre ha en klassisk modell. Då lär jag aldrig tröttna på den.

Statistiken höjs på hösten

Oj, ni verkar ha hittat tillbaka mina läsare. Har nu i sommar endast haft kanske 140-160 läsare per dag. Ibland även mindre, men kul i alla fall att ni är tillbaka som skrivet. Har nu gått i skolan i två dagar.
Var även nere på körskolan idag för att boka tid till körlektioner (skulle egentligen gått dit igår, men men), upptäcker då att de bara har öppet mån-ons. Så det var ju bara att traska hem.

/Viktoria


Mitt nya schema


Såhär ser mitt nya schema ut för hösten. Kan inte annat än att älska det. Dock hade gärna de långa håltimmarna gärna fått försvunnit så man hade kunnat slutat ännu tidigare varje dag. Sen på vårterminen har jag heller ingen matte (de orangea boxarna) så då kommer jag inte ha några lektioner alls typ.
Dock saknade jag "IT-gymnasiet-känslan". Vi är otroligt utspridda nu om man jämför med tidigare. Men men, det är ju bara ett år. Jag tror jag kommer att stå ut. Maten var dock ingen höjdare, otroligt smaklöst.

Ellos måste förövrigt blivit lite knasig igen, hade problem med dem förra hösten/vintern med att få hem ett par skor. Nåväl, vi hade fått hem ett brev att vi hade ett paket att hämta ut på ICA nära, men väl i butiken säger kassöskarn att det måste blivit något fel. Då paketet inte ens hade anlänt till butiken. Ytterst tråkigt, då jag hade sett fram emot att få se hur mina saker till rummet såg ut i verkligheten.

Tis 23 aug

Hej bloggen!

Har varit nere på körskolan med Julia idag i ett ex antal timmar. Tiden gick verkligen ortroligt snabbt när man väl satt där. Hade inte kollat i körboken nu under hela sommaren så gick dit och inte kunde ett skit, klarade dock aldrig första provet men var väl kanske 5-3 rätt ifrån ett par gånger. Så jag gick i alla fall ifrån där lite smartare och kunnigare om trafikreglerna. Hade dock känts väldigt skönt att ha klarat ett prov, men men. Ska sitta och göra prov här hemma efter maten, så jag kan gå ner imorgon och kanske få en ledig dator. Annars går jag ändå gå dit och bokar körlektioner och datortider.

Nu imorgon börjar skolan och ikväll ska jag sova hos syster. Tack och lov bor hon nära KTC så jag slipper cykla så långt. Dock har jag absolut ingen aning om vart min klass kommer befinna sig, eftersom vi inte fått någon information om det. Riktigt dåligt tycker jag eftersom vi också är nya på skolan, precis som ettorna.

/Viktoria

Kvällspromenad!

Nu ikväll har jag varit ute och gått med Amanda, kändes riktigt skönt att röra på benen igen nu när de fått vara lata hela sommaren. Vi gick och pratade om allt möjligt, det var också en riktigt fin kvällssol.
Efter promenaden kom jag hem i lagom tajming till Svenska Hollywood fruar. Så jävla roligt, älskade när Maria sa: "Gräppable". Hon verkar ju för rar, haha!

Nu ska jag kolla på True Blood, sen ska jag försöka sova. Min absolut sista sommarlovsdag är imorgon, det känns väl okej ändå. Aja, godnatt! ♥

Bjuder på en gammal!


Förmodligen världens bästa TV-program drar igång ikväll!


Beslutsångest


VS

 

Bilder: asos.com

Godnatt

Nu är klockan ställd på 07.40 imorgon. Varför? Det får ni veta så småning om!


Söndagstankar

För tillfället är mitt liv i rätt så bra ordning, jag har underbara vänner och familj. Doch har jag som många andra känner säkert också, lite ångest inför skolan. Jag vill verkligen göra bra ifrån mig, för förra året gjorde jag minst sagt det. Men det är okej att vara skoltrött, ibland.
Jag ska verkligen göra mina läxor i tid detta sista år, så jag slipper göra de på helgerna, för det är inte kul!

Denna sommar har varit riktigt bra. Självklart hade den såklart kunnat varit bättre vissa gånger, men den har varit lärorik och kul. USA var det bästa helt klart. Sen har jag träffat så mycket nya människor, älskar att prata med nytt folk och inte hela tiden med samma folk som man redan känner. Att vara öppensinnad och snäll tjänar man alltid på, därför jag skiter i rykten, skitsnack och sånt där onödigt. Man ska ge varje individ en chans. What comes around, goes around.


Sön 21 augusti

Igår blev det en spontan utgång med Emma och Kajsa. Satt hos Bigge ett tag med lite fler människor och förkrökade. Senare drog vi mot Harrys, där det var dött (=40+). Så drog vidare och hittade lite andra folks som jag hängde med resten av kvällen. Har även lite ont i armen sedan igår, kan ju bero på att jag ramlade bakåt när jag satt på ett bord och snurrade runt ett tag.

Nu idag har jag absolut ingen aning vad som händer. Ska nog pyssla lite med mitt rum, har så många småsaker som är nedpackade från mitt gamla rum. Ska nog även försöka hitta någon skön rulle att titta på.

/Viktoria

Stört fint hår. Jag måste boka klipptid, så mitt löshår och mitt egna smälter ihop när det är rakt. Vill även klippa det mer v-format, precis som tjejens hår på bilden.


Mitt nya fina rum!

Okej, kan inte låta bli och visa hur mitt rum ser ut efter idag. Dock saknas det som sagt fortfarande saker, men det är verkligen hur mysigt som helst här inne nu! ♥

Orkade inte vända på sista bilden, haha!

IKEA hela dagen

Sådär, nu har jag dubbelsäng, sängbord, fotölj, filtar, kuddar, täcken..... ja jag skulle kunna räkna upp ett bra tag på allt jag har köpt den senaste veckan. Men nu är vi färdiga på IKEA. Dock väntar jag fortfarande på mina saker från Ellos. Så jag tror jag får sakerna nästa vecka (eftersom det är fredag idag, sista arbetsdagen med andra ord), blev ju en rätt så stor beställning därifrån så kan vara därför leveransen dröjer. Så rummet får ni se nästa vecka, då det förmodligen kommer vara klart!!! Nu väntar jag bara att pappa ska komma hem igen, han är iväg och handlar mat tills ikväll. Sen så ska vi börja montera och fixa, iiiiiiih! Så kul!


Got my Ray-Bans on and I’m feeling hella cool tonight

Solglasögon - Ray-Ban. Linne - H&M.

The man who can't be moved



Min min min min!!!!

Bild: H&M


Är Viktor Mr X?

Fråga
är han viktor, han som är med på många bilder, din mister x eller vad du sa? :)

Svar
Haha, nej nej! Det är han inte, men lite roligt dock att du trodde det. Vi är bara kompisar och det är allt! :)


17 aug

Ligger hemma i soffan hos Bella och har skittråkigt. Hon är och jobbar och jag ligger och kollar på Eva & Adam! Älskar Alexanders kommentar han ger till Adam när de pratar om honom och Eva.

"Alltså Adam, du har en helt okej tjej men vad gör du. Håller handen, klart man undrar"
.


En till bild från den 11;e (innan Smedjan).

Smedjan, 11 augusti 2011

Mer eller mindre normala bilder från smedjan den 11;e!

























New York, del 5











VÄRLDENS STÖRSTA FOREVER21!

Tisdag 16 augusti

Hej bloggen!

Har spenderat mina två senaste nätter hos syster Bella. Hon håller fortfarande på att fixa med sin lägenhet och idag har hon hunnit få köket och sovrummet tapeserade. Så vi har flyttat sängar och skruvat ihop stolar, hängt upp gardiner osv.
Nu är jag dock hemma och har tagit en paus från det hela. Har även hunnit skriva upp allt som ska köpas till mitt nya rum. Det blir att gå ner på stan här på torsdag för lite småshopping och sen på lördag åker vi till IKEA i Örebro för säng och sånt. Är riktigt ivrig för att få rummet klart, tror det kommer bli superfint!!!

Nej nu ska jag duscha, sen när Bella kommer hem från jobbet blir det att åka tillbaka till lägenhet och äta mat och fortsätta fixa och dona. Hörs imorgon!

/Viktoria


En bild på mig och Viktor från i torsdags när vi var i Smedjan, helt osammanängade till inlägget, men aja!

15 aug

Var på IKEA igår med syster Bella och kollade in säng, fotölj etc. Nu vet jag precis vad jag ska ha få för något. Fick även med mig lite andra saker. Har ju sagt att jag skulle visa vad jag köpt från ellos, men jag väntar istället tills hela rummet är klart. Så ha lite tålamod!

För övrigt så är det bara 1,5 vecka kvar av sommarlovet. Sen är det HEJ KTC (duveholm) och HEJDÅ LINDEN! Usch, tack och lov är det bara ett år.

/Viktoria

DSB

Jag tror du söker efter mer än du ser
Men jag ser att du ler och jag tror att du tvivlar


Lör 13 aug

Onsdag, torsdag, fredag och kanske idag? Orkar man verkligen? Var ju i Halmstad förra helgen så det är ett under att jag inte har dött än, haha! Har i alla fall haft det riktigt kul att dessa dagar. Måste även visa bilder från i torsdags när vi var i Smedjan.
Igår blev det Harrys. Jag och några till gick dit lite tidigare för att vi inte ville in på öltältet där de flesta andra av K-holms invånare befann sig. Efter ha suttit där i kanske 30 min så börjar det strömma in med folk och kön blev så lång att den gick enda till Statt. Så det kändes bra att man kommit dit lite tidigare så man slapp stå i kö i kanske 15-20 minuter.

Nu håller jag på och laddar ner "The Roommate", hoppas den är bra. Ska även försöka sova lite också, då jag inte somnade förrens klockan 4-5 inatt.

Har även beställt lite saker till mitt nya rum från Ellos.se (ska visa er senare), ska också försöka hinna måla en vägg där inne innan torsdag också. För då ska vi till IKEA och köpa säng och andra grejer. Längtar!!! Bor för tillfället i ett rum som endast innehåller en säng och en spegel, inte så jävla party med andra ord.


red


Torsdag 11 aug

Håller på att hosta sönder min hals. Försöker ladda upp med lite alvedon men vi får se hur mycket det hjälper. Trots att jag både är genomförkyld och hostar så mår jag bra och känner mig pigg. Lite smålustigt, men men.
Var nyss nere på stan och vaxade ögonbrynen, så nu är de fina och raka igen. Fick även hem en jättefin röd tjocktröja från H&M, samt hårspännen och lite värmeskydd till håret. Nu när jag kommer locka och fixa det oftare känns det som det kommer behövas ifall jag inte vill att mitt hår ska åka av.

/Viktoria

Gårdagens bravader

Igår blev det min allra första utgång här i K-holm. Jag och Lisa satt och förkrökte hos henne senare drog vi och träffa Mikaela, Jacob, Sunde, Tim och Viktor. Efter det gick jag upp och mötte en skön grabb som senare gav mig hans fri entré armband till öltältet.
Sen började vi vandra mot Harrys där det var en hel del folk. Var där från tolv till två kanske, senare gick vi vidare på efterfest som var på norr. Senare runt kl 03.00 blev att knalla sig hemåt lyan. Jag som heller inte gillar att gå själv utan behöver prata med någon börjar självklart sitta och terra en mängd av folk på min kontaktlista. En del hade avstängda mobiler och andra som hade igång sina men var väl för trötta för att svara. Så för tillfället så skäms jag lite, hehe. Jag fick alltså ingen lycka på den fronten, så jag fick alltså gå hem själv utan att ha någon med att prata med. Förutom det var kvällen riktigt bra.

Nu ikväll bär det av mot smedjan. Många saker som ska firas där ikväll, bland annat min födelsedag!


Lite shopping från igår


Ett hål togs i örat på Hud & Hår.


Lite behövligheter från Proffs och Max Factor.


Blus från H&M.


Klänning från B.young.

Zombie


Jag älskar långt hår







Drar till syster och sover

Dagens oufit

Grott lite hår




Och ja, jag är väl medveten om att man ser vart mitt egna hår slutar (ifall någon skulle kommentera något om det). Dock överväger jag på att klippa in det. Annars får jag helt enkelt locka det och endast bära det då. Så det lutar nog mot att klippa in det ändå. För spikrakt hår är satans snyggt.

Tillbaka i hålan.

Önskar jag skulle kunna dela med mig av allt som hänt på denna sjuka, spårade och roliga resa. Men det som händer i Halmstad stannar i Halmstad. Har inte jätte många bilder, men bra många videos. Ska försöka klippa ihop någon liten film till er så ni får se.

Nu har jag mysat ner mig i min onepiece och dra igång en rulle. Hörs! ♥

Förkrök!

IDAG ÄR DET MIN DAG!

18 ÅR!


2.25

Sådär, då var allting packat och klart. Imorgon kl 08.50 drar jag först till Göteborg och sedan blir det vidare mot Halmstad med Mikaela, Lisa och Andrea. Ska bli grymt skönt att dra iväg. Tar med mig datorn så det kommer bli uppdatering. PUSSSSSSS & GODNATT!!!!

Bild sen skolavslutningen i år.

Natt-inlägg

Idag har några flickor och jag varit ute i Lyttersta för lite sol och bad. Senare när jag kom hem såg jag att löshåret hade kommit med posten. När jag och Julia väl hämtat ut det och öppnat paketet vart det en stor besvikelse. Håret var på tok för mörkt och verkligen inte som på bilden. Så det ska skickas tillbaka och bytas till en ännu ljusare nyans. Förhoppningsvis kommer det håret på fredag. För på fredag eller lördag ska jag troligtvis med till Halmstad. Måste verkligen fira in att jag blir 18 på lördag, och det känns ju lite mer roligt att göra det i Halmstad än här i K-holm!

Tack för serie-tipsen ni som kommenterade några inlägg under, det uppskattades! :)


New York, del 4













Fade Into Darkness

Har nu kollat på alla True Blood avsnitt som finns tillgängliga ute på piratebay. Har verkligen suttit och nötit den serien hela veckan och nu får jag istället bara kolla på den en gång i veckan, varje måndag. Det här suger. Sex and the City har jag också nästintill tjatat ut. Måste helt enkelt hitta någon mer serie att kolla på....
Syster har också flyttat ut idag. Mamma och pappa är också hemma nu efter en vecka i Cypern. Så de är för tillfället lite vemodiga att Bella har lämnat huset.
Imorgon ska vi tjejer ut till yxbacken vid en sjö där i närheten, så bör nog försöka sova nu. Så jag kommer upp skapligt imorgon. GO'NATT!


Dagens fail

Efter nästan 1,5 år med min bäbis så höll det inte längre. Rakt ner i backen, SMACK!




En gammal outfit


Klänning, urban outfitters. Klocka, Michael Kors. Solglasögon, Ray-Ban.

Här spenderade jag mig gårdag


 

Gårdagen började med taco-kväll i Mikaelas sommarstuga. Senare blev det BK enda fram till klockan 2 inatt. Så sov riktigt länge idag.

Idag så ska jag städa, mamma och pappa kommer hem runt kl 4 idag så då är det väl bäst om de ser bra ut här hemma. Aja, hörs senare!

/Viktoria


RSS 2.0