Karma

Som ni säkert märkt har min uppdatering inte vart den bästa de närmsta dagarna. Tror jag tar en paus, hörs på bättre dagar. kyss


OC

Pysslar lite med designen, därav att den ser lite annorlunda och ut. Ska fixa klart den så småning om. För nu blir det OC 15.00. Efter det har jag nog tänkt få lite plugg gjort.

/Viktoria



Bara för denna låt är så grym



S&M - klicka på bilden

Vår


21 feb

Ligger för tillfället och lyssnar på Alkemisten. Ljudböcker är bra mycket bättre än böcker. Man slipper hålla i boken och man kan bara ligga och lyssna. Man kan även göra saker under tiden, vilket jag gillar.
Måste ta en bad nu ikväll också, skitbra tajming att lyssna lite till. Eftersom de ska stänga av vattnet på våran gata imorgon mellan 8.30 till 16.00.
Aja hörs imorgon, då blir det bättre uppdatering!

PUSSSS

18.22

Hej bloggen,
Sitter hemma hos Mikaela och ska alldeles strax åka hem. Ikväll blir det plugg, vill ju inte göra det i helgen så lika bra att få det gjort. Hörs senare!
/Viktoria

På väg hemåt nu. Blir väl en snabbis på st...

img_1188 (MMS)

På väg hemåt nu. Blir väl en snabbis på stan först. Men är hemma nån gång runt 6, hörs då.  Puss!


Stannar kvar

Äsch, glöm vad jag skrev igår. Jag tror jag fortsätter här ett tag till, bra va?

Delete

Har tagit bort min facebook nu, jag har inte bara inaktiverat den utan den är verkligen helt borta. Det känns riktigt skönt, för den sidan får en mest att må dåligt och man blir även äckligt beroende.
Åker hem imorgon vid 16.21, ska bli skönt att få umgås med Julia. Längtar efter att få basta, umgås och kanske få dricka lite vin, haha!

Håller även på med att fixa lite med en ny blogg, jag vill inte ta bort allt material på denna och börja om så det får bli så helt enkelt.

/Viktoria

Hair



Hittade denna bild på rikauteliggares blogg. Tycker tjejens hår på bilden är förbannat snyggt. Får helt enkelt gro lite mera hår och färga 1-2 ggr till.

Sundbyberg

Äntligen så har jag anlänt till Stockholm, tog hela tre timmar att komma hit pga förseningar osv. Hörs imorgon, då blir det antagligen stan. Puss


Off to STHLM


Tar med mig kameran, så bilder lär dyka upp senare. Känns galet skönt att slippa Katrineholm, jag är så glad!

CYA

Dagens




Stockholm till söndag

Blir att stanna i Stockholm tills på söndag istället. Så tyvärr kommer jag inte kunna fira Andrea och Lisa imorgon. Ni får klara er utan mig!

/Viktoria

Grattis i förskott darlings!

Impossible

Det blir Stockholm idag, galet skönt att åka ifrån den här staden. Har länge velat åka bort härifrån och nu äntligen blir det av, dock bara för en dag men oftast kan det räcka ibland.
Nu ska också endast börja fokusera på människor som jag verkligen bryr mig om. Att ge alla en chans verkar inte funka, hur mycket jag än vill det.

Skolavslutningen i åttan.

Mattecoach.se



Två av mina klasskamrater Benny och Jakob blev intervjuade idag i skolan. Detta är resultatet. Älskar hur Benny svarar på frågan:

"Tror du man kan få den här hjälpen?"
Benny svar: "Jo det är bra"

17 feb 2011

Godkväll bloggen!

Sitter för tillfället hemma hos Julia. Vi har pluggat lite nu ikväll men nu tar jag en paus. Vi sitter och planerar sportlovet lite grann. Såhär ser det ut för min del så länge:

Fredag - Kanske åka till Stockholm med syster och hennes pojkvän, övernatta.
Lördag - Fira Lisa som fyller 18 år, tjejmiddag
Söndag - Sova hos Julia, basta osv.
Måndag - Plugga, umgås med vänner.
Tisdag - Plugga, umgås med vänner.
Onsdag - Festa?
Torsdag - Bo hos Julia
Fredag - Bo hos Julia
Lördag - Bo hos Julia
Söndag - Plugga

Sen får vi se om detta ändras eller inte, gillar i alla fall att ha saker planerade. Hörs imorgon, då är det fredag. Äntligen!


Champion


Tavlor



Bilder: jag

 


Collage


Skor och jeans - acne
Örhängen och klocka - tiffany.com
Solglasögon - Ray-Ban
Väska och tröja - unknown


Skor - Nelly.com
Klänning - H&M
Armband - Forever21.com
Parfym - DKNY
Läppstift - Giorgio Armani
Väska - unknown

Bloggtorka

Precis som överskriften säger så har jag bloggtorka. Ge mig lite förslag, t.ex. mer bilder, mer mode, personligt, vardag, tema-bilder ex. en bild som innehåller ljus, ett djur, vatten, färger, en produkt osv? - HELP ME!


Nighty

Vardags outfit

Jeans - Farfetch.com
Blus - stylebop.com
Skor - nelly.com, junkyard.se, asos.com m.m.
Nagellack - selfridges.com
Smycken - forever21.com

Blev frågad ifall jag inte kunde skriva vart alla saker kommer ifrån när jag gör kläd-collage. Självklart kan jag göra det. Så allt i detta collage nedan finns på dessa ställen att köpa som står ovan.



The show must go on


Nu blir det sinnessjuk(t)

img_7940 (MMS)

Nu blir det sinnessjuk(t)


25

Snart kommer min Jullie hit, vi ska äta cupcakes och dricka coca cola. Vi ska även hinna plugga historia, sen ska jag dra mig mot Duveholm vid halv sex och kolla på "Sinnessjuk", Kajsa är med och är skådespelare.

/Viktoria

Doooh

Sovit från kl 19.00 till nu. Var helt knäpptyst i hela huset, lite smått läskigt faktiskt. Lär ju inte kunna somna om heller, fan att man alltid ska vara så trött på måndagar efter skolan....

Alla ♥-ns dag



Firar jag med mig själv. Jag har ju ingen pöjk och har inte bråttom med att skaffa någon heller. Så mig gör det absolut inget. Förstår inte de som deppar ihop denna dag bara för att de inte har någon pojk-/flickvän. Man har väl vänner man kan fira den med istället?

Buenas noches



Alkemisten

Detta lär bli min underhållning ikväll. Kult liv, tack för mig!


Söndag 13

Hej bloggen!

Drar till Lisa ikväll och kollar på Solsidan. Första söndagen på länge jag inte har någon söndagsångest, kan nog bero på att jag gjort lite vettigt denna helg istället för att endast bara ligga på latsidan. Nåja, ny vecka imorgon. Hoppas den går snabbt, för sen det är ju sportlov!

/Viktoria

Jag och Lisa 2009 hemma hos VP

Billabong




Sommar


Collage: jag


acne

Bild: acne.se

Morning



ZzzzzzZZzZ


Klänning

Har gått och blivit kär i Natachas klänning hon har på sig här på bilden. Försöker hitta någon liknande men går sådär...

Bild: Natacha.nu

Saturday 12

Har äntligen tagit mig i kragen och pluggat idag. Känns skönt, kunde jag äntligen stryka två saker från min plugg-lista. Gillar inte att ligga efter, men om man är lite halv-lat som jag varit på senaste tiden så blir det så men det är på bättringsvägen i alla fall.
Min hals och förkylning börjar ge sig också, de är bra! Ogillar starkt att vara sjuk. Nu ska jag försöka ta mig en dusch och kolla vad som händer idag, ciao!

En bra låt, klickiiii!

Analeigh


Better off dead



Foto: jag

fredag 11


Foto: Julia

Snart kommer VP, Mickis och Andy hit och gör mig sällskap. Julia var tvungen att åka hem eftersom hon ska till Stockholm imorgon. Väntar även på att pappa ska komma hem med pizza, är superhungrig!!! Ha en bra fredag gott folk!

/Viem

Blond



So Goodbye



Klick klick!

Sjukling

Blir att stanna hemma imorgon också. Lika bra, jag kommer få sällskap av min fina vän Julia som också är sjuk. Vi har samma sjukdomar så det lär ju knappast bli så mycket värre.

Nu ikväll har jag kollat på Trassel, sjukt mysig film. Dock var det en liten detalj som förstörde filmen. Annars var den hur bra som helst, har alltid gillat disney-filmer.
Aja hörs imorgon, hoppas ni mår bättre än jag i alla fall!

/Viem


Peace


& love!

Dark

Foto och redigering: jag

Converse All Star



Foto: jag

Har äntligen fått hem mina röda converse, 350kr det var de absolut värda. Finns att beställa hos ellos. Fick även hem mitt somewear linne igår, bara att scrolla ner en bit om du inte vet hur det ser ut. Orkar nämligen inte ta kort på det, haha!

En glömd bild


Foto: jag
Modell: Marija C

Bilden kommer från i höstas någon gång.

1 månad, 10 GB

Kände att det är dags för lite rensning på datorn. Eftersom min dator nästan är helt full med bilder. Så lägger över på pappas externa hårddisk. Behöver nog skaffa mig en egen snart tror jag.

Detta är bara december månad, sjukt.


SNOW

Nämnde jag att jag avskydde snö? Hade hoppats på att se min sista snöflinga för i år, men självklart blir det aldrig som man föreställt sig. Nu snöar det för fullt ute. Nej, det här gillar jag inte alls. Jag vill ha våååååår!

Lite tröstshopping

Drog en liten tröstshopping nu på morgonen. Såg att Julia beställt en jättefin klänning från H&M så var snabb på att kika mer på deras utbud. Hittade i alla fall de perfekta jeansshortsen och en jättefin klänning.

Det är den beiga klänningen jag beställde, fanns ingen bild på den enskilt. Dock kommer inte den förrens i mitten på mars men shortsen kommer nog redan nästa vecka. Dock kommer jag nog vilja sy upp klänningen lite, eftersom den ser rätt lång ut.

/Viem

Bild: H&M


Sjukling

Usch! Vaknade nu och kände hur jag knappt kunde prata, och att jag inte kunde andas genom näsan längre + huvudvärk. Så idag blir det till att stanna hemma.

/Viem


Smycken, bikinis & shorts




Collage: jag

Bästa någonsin



Bästa scenen i solsidan någonsin. Älskar verkligen hur vattnet flyger ut ur glaset, haha!

Ons 9 feb

Hej bloggen!

Idag efter skolan slutat så gick jag hem istället för att ta bussen. Det var riktigt skönt, lyssnade på Kent ♥ och det var sol för en gångs skull. När jag väl var hemma så pluggade jag, har ju varit rätt lat på den sidan allt för länge så kändes bra.

För övrigt så längtar jag sjukt mycket till sommaren. Jag avskyr verkligen allt som har med hösten/vintern att göra.  Så nu när det håller på att bli vår blir vänder mitt humör radikalt. Nu ikväll blir det att plugga och gå ut på en till promenad.

/Viem


Dagens



Skor - mammas, skjorta - boomerang, jeansleggings - H&M

Godmorgon

Foto: jag


Arkivet

Rotade lite bland mitt arkiv här på bloggen, så här kommer några gamla godingar!







Dör lite


Bild: Acne.se

Har på senaste tiden gått och blivit kär i denna modell av linnen, sjukt snygga!

Happy girl

Hur förjävligt livet än kan kännas ibland så finns det alltid något att leva för, kom ihåg det. ♥


Allt går i kras



Blir att redigera bilder ikväll. Ska även försöka planera veckan lite, hörs senare kanske!

Godnatt mina vänner

Imorgon är det näst sista veckan innan sportlov, känns jävligt göttmos! Ska försöka ut och springa/powerwalka och plugga lite imorgon. Aja nu ska jag titta på en film sen sova.

Nighty, V!



2011

Såhär ser jag gärna ut i sommar!


Collage: jag

Sommarshoppar


Detta linne är på väg hem till mig. Kommer bli perfekt i sommar! Dessutom kommer mina röda converse nu nästa vecka, och i rätt storlek denna gång. Peace & Love verkar också bli av i sommar, jag är taggad till tusen!

Give it to mama

Bild: Nelly


Fotbollsgrabbar


Foto: Jag

1228

Runt två tiden drar jag iväg och fotar fotbollsgrabbar, hörs sen!

/Viem

Eller är det jag som är så hot?

Ångrar inte en sekund att jag följde med på Daniel, fyfan vad snygg han var och han var riktigt duktig live tycker jag också. Han sa även i slutet någon gång i stilen med "Hoppas vi ses snart igen", klart vi gör! Peace & Love nästa! ♥

/Viem


Daniel var gryyym!

img_2868 (MMS)

Daniel var gryyym!


Kvällens outfit

Dock ska jag byta skjortan, för ska låna en transparent leopard mönstrad av Jullan. Taggar inför Daniel, puss!



Like a punk



Denna låt har satt sig något fruktansvärt på hjärnan.

Multimedia B

Haha, ser nästan ut som ett UF-företag, men så är icke fallet. Det är ett projekt jag, Madelene, Viktoria, Isabelle och Beatrice håller på med i skolan.



Godnatt bloggen



Sjukt vad veckorna går snabbt, imorgon är det redan fredag. Inte för jag klagar precis, jag längtar till våren något oerhört. Nu ska jag nog gå och lägga mig och kolla på One Tree Hill. Nighty!!!!

Swimsuit


Bild: Asos.com

Hur cool är inte denna på en skala 1-10? En klockren TIA! 500 kr för den, det är den lätt värd. Man lär ju garanterat få vara ensam med att ha denna också, sjukt snygg!

Daniel Adams-Ray

Blir Daniel imorgon med mina girls. Hoppas på en grym kväll, dessvärre får man inte ta med några systemkameror in. Suger, kan ju dock alltid ta med mig en annan kamera, men lär ju inte bli samma kvalité. Aja, nu ska jag göra en matteläxa vi har fått, våran lärare hotar oss annars med att sätta IG på våra betyg i Matte C. Undrar om hon är trött på att våran klass aldrig lämnar in läxor, haha?


Fjäderörhänge



Lägg dig ner

Tror jag skulle skippat nylonsstrumpbyxorna imorse och satt på mig ett par leggings istället. För det blåser verkligen sjukt mycket, men jag trotsar vädret med vårjackan och nylonstrumpisarna ändå!






Angry

Var ju som sagt 100% säkert att jag skulle få ha vart mingelfotograf nu imorgon på Safiren, men det blir aldrig som man tänkt sig. Visst är det väl bra att de håller sig till regler och sådär, men ändå lite smått irriterande när min vän Marija både får jobba/praktisera på Harrys och Statt och är under 18 år. Kunde inte festen varit där istället, grrr... Visst att det är under andra omständigheter eftersom hon jobbar i garderoben (har jag för mig), men ändå.

/Viem

I am a hero

Snart blir det +400 kr i kassan. Jag behöver pengar så det känns skitbra! Dagen har förövrigt varit riktigt kanon, fick bra på matteprovet också, som vi hade i fredags.
Tjocka även i mig lite McDonald's nu ikväll, tog McDriven. Stackars Christian fick även skjutsa hem mig bara för att jag inte ville stå ute och frysa i 45 minuter till nästa buss. Han är så bra han min vän! Återigen tack!

Min hy har även blivit riktigt fin nu på sistone, sminkar ju mig endast kanske 1-2ggr per vecka. Och det ger verkligen resultat.

Nästa mål kanske är att träna 3-4 ggr per vecka, haha?

Nighty, nighty!



15,45

Sådär, en mer ordentlig header är på plats. Den är enkel, men jag gillar inte massa kladd där så. Nu är de bara lite småsaker som inte är fixade, men det kommer så småning om.
Och nu är det 100% säkert att jag kommer vara mingelfotograf på fredag, så jag missar Daniel Adams-Ray. Dock tror jag att det blir P&L i sommar så lär ju få se han då istället.

/Viem


Nya headern!

Behind the scenes



Foto: jag

Bilder från i lördags när jag var assistent åt Joakim.

Dom som försvann


Klick

Kristallkrona


Foto: jag

++++++

Känner mig som en ny människa. Var och solade förut med Bella och Co. Dock är mina skinkor rejält grillade, aj!



Resultat


99,999999 %

Säkert att jag kommer vara mingelfotograf på safiren nu på fredag. Första gången jag ska ta vimmelbilder så vi får se hur det går, men har kollat upp lite vilka inställningar man ska ha och så. Så det lär nog inte vara några problems!




Asos.com

Bild: Asos.com

Februari

Idag efter skolan blir jag ompysslad på Hud & Hår, ska ju få mina ögonbryn plockade/vaxade och ögonfransar färgade. Ska bli riktigt skönt. På tal om något annat måste jag även försöka ta mig till gymet idag, det är ju bara 5 månader kvar till sommaren nu. Oooopsi!
Men men, har ju sovmorgon egentligen så undrar varför jag är uppe nu. Aja, vi hörs senare idag. P&L ♥


Brun och blond tack


RSS 2.0