IT'S FRiDAY

Party!!!

Fjälltröja

Tröja - Åhléns

Never Say Never - The Fray


Klicka på bilden

Tors 29 sep

Hej bloggen!

Har precis ätit lite mat och ligger nu i sängen och degar. Var och hade min första körlektion idag. Gick faktiskt rätt bra om jag får säga det själv. Men det är helt klart mycket saker att träna på, så nu gäller det bara att öva, öva och öva. Fast det ska nog gå bra. Dock tror jag inte jag kommer ha körkortet förrens i december, men det är okej. Hellre att jag djupinlär mig än att jag ytinlär. För jag kommer komma ihåg allt mycket längre då.
Aja, nu ska jag snart pallra mig ut med Julia och senare ska jag plugga lite. Har en redovisning imorgon men annars är skolan relativ lugn nu. Skönt det!

/Viktoria


Sex and the City - Mobilbloggar

Har precis gått och lagt mig och ligger nu och kollar på Sex and the City. Var ett tag sedan, så kände att det var dags. Passar även på att prova mobilblogga med blogg.se's nya app. Än så länge är jag nöjd. Kommer göra så att jag kan uppdatera mycket oftare och lättare, bra va?

Nej ni, nu ska jag fokusera på serien. Hörs imorgon! Puss


Ge mig lite fredag


Avicii - Levels

På fredag vankas det krök hos fröken Furén. Om jag är taggad - JA!

Happy!!

Kom precis hem från körskolan och jag är så glad. Satt där från 11.45 till 14.15. Och vet ni vad, jo jag klarade två prov till. Så nu är det bara sista provet kvar och efter det är jag är klar med teoridelen. Woop woop! Sen har jag sex inbokade körlektioner också fram till 24 oktober. Imorgon har jag min första körlektion så ska passa på då att boka in 3 till kanske. Vill gärna ha mitt körkort i november, så det är därför jag måste boka in så många körlektioner på så kort varsel för att någon gång bli klar med det.

Nu ska jag kollade på Dyngkåt och hur helig som helst.


You found me

Varför gick inte denna kille vidare igår, han är snygg och kan sjunga? Medan Maikel kan varken sjunga, har inget bra scenspråk eller kan dansa. Han går vidare.... grr. Dock var det bra att Robin gick vidare, han är grym!

Hampus - You Found Me


Mån 26 sep - körskolan + dagens

Hej bloggen!

Var nere på körskolan idag och gjorde prov med Julia. Klarade det andra provet så nu är det tre kvar. Hade heller inte pluggat innan så vart skitglad att jag faktiskt blev godkänd. Så jäkla skönt att vara på gång. Passade även på att boka in några fler körlektioner.

/Viktoria


Ursäkta röran i bakgrunden, vi håller ju på här hemma fortfarande så därför det ser ut som det gör.

Söndag, 25e september 2011

Godkväll bloggen!

Förlåt för den dåliga uppdateringen, men har inte varit hemma idag. Redan imorse åkte jag hem till Freddie och åt frukost med Amanda, Bella och Freddie. Sen har jag umgåtts med Amanda och Freddie dagen lång. Haft en riktigt bra och trevlig söndag med andra ord. För i vanliga fall brukar mina söndagar vara riktigt tråkiga och ångest fyllda.
Aja, nu ska jag ladda ner någon bra rulle och titta på. Hörs!

/Viktoria

Två bilder från idag.


ERASE ME


Vad jobbar jag med?

Eftersom frågan upprepas igen om vad jag egentligen jobbar med så gör jag en förklaring, igen.

Svenska olympiska kommitén anordnar "Olympic Day" för barn i olika städer här i Sverige. Under dessa dagar får barnen prova på olika sporter samt träffa olika olympier. Innan dagen är slut ska barnen få ta med sig ett kort hem på sig själva ståendes bredvid en olympier. Jag är den som tar kortet på barnet+olympiern. Jag jobbar alltså som fotograf för SOK.

Hoppas alla har förstått nu! :)

Give me



Bilder: monki.com och hm.se

Visste ni förresten att monki har öppnat en webshop? Hur bra som helst ju!

Morning

Godmorgon!

Igår var jag som sagt i Heden och sov över hos Moa. Senare kom även Moa och Bella dit ut. Vi satt och kollade på filmen "Boy A". Riktigt bra film, men väldigt sorlig. Rekomenderas i alla fall, kan dock vara lite seg i början men efter ett tag blir man fast.
Fick även ett väldigt kul och överraskande mail igår. Ser ut som att jag kommer få jobba på höstlovet. Kommer vara samma sak som i somras, fota olympier+barn. Och lite extra pengar tackar man ju inte nej till.

/Viktoria

Kevlarsjäl



Ikväll bär det av till Heden

Inatt spenderar jag min kväll hos Moa och Doris (Doris är Moas och Linus katt). Har sovit hemma hela denna vecka så behöver lite sovsällskap och det tyckte jag Moa och Doris behövde också. Så kommer inte kunna uppdatera mer ikväll.

Sitter och äter lite glass för tillfället. Mumma!!


Don't Go Breaking My Heart - Agnes


JFR smycken


Bilder: jfr.se

Gjorde precis en liten beställning från JFR, detta är vad som klickades hem.

22.09.11

Sådär nu är matte-provet är nu gjort. Vet inte hur det gick, vet inte om jag får godkänt. Så det är bara att hoppas! Annars så kände jag mig rätt nöjd när jag gick därifrån.
Nu idag planerar jag på att städa mitt rum, men finner ingen ork. Mamma hjälpte mig med att bädda sängen så nu är den i alla fall ren och fin... Så det är kanske dags att sätta fart med det som kvartstår.

/Viktoria


Matte D

Såååådär.....

Nu har jag suttit med matten i 2,5 timma. Började runt kl. 20.00 och fram tills nu ungefär. Förstår inte ens själv att jag stod ut, men när jag väl förstod uppgifterna så blev jag glad och orkade fortsätta vidare och gå igenom de andra momenten. Har nästan gått igenom alla delar på kapitlet vi har prov på. Måste dock gå upp på min sovmorgon imorgon för att plugga igen på de delarna jag inte hann med. Usch, men jag måste. Ifall jag vill klara provet imorgon. Har ju egentligen inte svårt för matte, men ibland kör det ihop sig ändå. Det här antar jag att det blir straffet för när man inte lyssnar på och har varit borta från lektionerna.
Aja, nu ska jag låta hjärnan vila lite genom att slå på Svensson Svensson. Behöver det efter denna dag.


Godnatt!


Onsdag 21 sep - varit på körskolan

Hej bloggen!

Dagen började med lite skola som vanligt. Senare runt kl. 16:00 åkte jag ut och övningskörde med pappa. Gick förvåndandesvärt bra, då jag inte kört sen i maj någon gång. Körde faktiskt mig själv till körskolan och klarade det första provet också. Heja heja! Så nu är det 4 prov kvar som måste göras och ca 10-12 körlektioner innan risktvåan, uppskrivning och uppkörning får bokas. Okej, det är rätt mycket kvar, men det är bara att kämpa på.
Nu däremot ska jag ägna mig åt något mycket ointressantare och tråkigare... Matte D. Fy, har prov imorgon och har missat massa lektioner (känns det som) och kan absolut ingenting. Så ja, hur det går imorgon återstår att se. Ska i alla fall sätta igång nu.

/Viktoria

Matte D


20 sep, tors - simhallen

Hej på er!

Nu snart ska jag sticka iväg och bada med Mikaela, VP och Marija. Meningen är att vi ska simma, men vettefan om jag kommer orka det. Lär säkerligen endast ligga och plaska lite istället och sedan gå och basta när vi är klara. Låter fint det också.

/Viktoria

Hade ju inte haft något emot ifall simhallen hade sett ut såhär istället. Ser ju bra mycket trevligare ut än vad det gör nu.

Godnatt

Sådär. Min engelska läxa är klar. Dock har jag inte hunnit plugga någon trafikteori, vilket gör min lite småsur. Får gå ner dit imorgon och skriva in mig på någon dator tills på onsdag. Så jag att jag hinner plugga imorgon istället.
Denna helg då, jo den har varit bra. Fick ju lång-helg eftersom jag har haft studiedag idag. Känns fint!

Aja, ska kolla på Svenska Hollywood fruar nu innan jag går och lägger mig. Godnatt folks!


Black and white


19 september

Godmorgon!

Har egentligen studiedag idag så varför sover jag inte. Jo dumt nog valde jag sova hos syster och nu är jag vaken, haha. I lördags var det hemmafest, men innan vi drog dit förfestade vi först i Bellas lägenhet och runt kl 22.00 nån gång gick vi vidare. Hade i alla fall riktigt kul större delar av kvällen. Skönt var det i alla fall att inte vara på krogen, hemmafester är egentligen så mycket roligare.
Nu idag måste jag först städa Bellas lägenhet för att sedan gå hem och städa mitt egna rum. Sen tänkte försöka dra mitt arlse ner till körskolan och göra lite prov. Om inte ska jag i alla fall ligga och läsa boken hemma. Måste även plugga idag då jag har en engelska läxa som ska in imorgon.

/Viktoria

Dagens inspiration

 

Resultat


Lördag, 17 september

Godmorgon!

Idag står det krök på schemat. Hemmafest för en gångs skull, länge sedan man var på en sån känns det som. Så det ska bli riktigt kul. Ska snart duscha och tvätta löshåret. Så det är fräscht för ikväll. Vet inte om jag ska locka eller våga det. Vi får se!

/Viktoria


Random



LookBook.com - Outfits






Torsdag 15 september - riskettan

Hej bloggen!

Har haft riskettan idag och har samtidigt bokat in tre körlektioner. Så jag är äntligen på gång, tur att man har folk i sin omgivning som pushar på en, annars hade jag aldrig funnit motivationen själv att gå ner och göra det.
Ikväll ska jag även träffa min saknade vän Haza och sova över där. Imorgon är det redan fredag, förstår inte vart dagarna tar vägen. Går verkligen otroligt snabbt men det är bra för då kommer studenten inte vara lika långt bort längre.

/Viktoria


Hello



Ut till Heden

Ikväll bär det ut till Moa med lite flickor för lite pizza och filmmys. Woooopa, idag är livet riktigt awesome!

Osminkad och lagom trött efter dagen.


Jeffrey Campbell





♥ ♥ ♥
Mina nya älsklingar!

Polyvore

Collage: jag


Söndag 11 september 2011

Sådär, då var det äntligen färdigpluggat för denna vecka. Känns skönt att ha skickat in religionen innan kl 23.59 ikväll, som den annars skulle vara senast inlämnad. Nu kan jag glo på TV och äta mat i lugn och ro. Att jag dessutom har sovmorgon till kl 10.30 (vilket jag numera har hela trean) imorgon gör mig inte heller speciellt mycket. Livet kan vara bra ibland.
Glöm heller inte att ge en tanke till de i USA, förstår inte att det redan gått 10 år sedan World Trade Center föll ner. Overkligt. Dock håller dem på att bygga en ny byggnad där WTC en gång stod. Den kallas för Freedom Tower.

/Viktoria


we made my song to our song

Dr. Martens

Time Square

Saga och jag


Lite söndagsshopping!

Efter ha fjäskat lite för föräldrarna och fått lite om och men så är dessa skor hemklickade, gick dock in i en deal att jag fick betala en liten del själv. Har velat haft dessa ett bra tag nu så äntligen äntligen, äntligen och återigen äntligen. Nu känns denna söndag bra. Dessutom har jag en vovve sovandes i min säng. Att jag ens låter henne få ligga där, men hon är ju för go.


nelly.com


Endless

Vet ni vad, jag är riktigt sugen på tatuering nr. 2. Jag tycker evigehtstecknet är så satans snyggt så jag vill ha ett jag med. Efter ha fått lite inspiration via google.se så vill jag även skriva en text ihop med tecknet. Det är även samma textstil som jag har på min första tatuering. Dock ska inte tatueringen vara såhär stor utan bra mycket mindre. Den ska även sitta i nacken så den går att dölja lätt, om jag skulle vilja göra det. Visserligen vill jag ha ett bra syfte med tatueringen, men vad tecknet och evighet står för räcker för mig denna gång. Men för att göra den mer till min egna så väljer jag att skriva ändlös istället för evighet.

"Med evighet menas oftast en oändlig tidsrymd. Många har använt den som en beskrivning av en tidslös tillvaro utanför tid och rum. Den grekiska metafysikens tankar kring evigheten har starkt påverkat kristen, muslimsk och judisk teologi. Se vidare evigt liv" - Taget ifrån wikipedia.org


David Guetta Ft. Usher - Without You


15-08

Godmorgon!

Man kan säga att jag somnade kl 15 igår och vaknade nu imorse kl 08. Visst att jag varit vaken ett par timmar då och då. Trodde inte jag var så jävla slut i kroppen, men det var jag tydligen. Känner mig väldigt utvilad nu i alla fall.

Godmorgon, typ

Har sovit från kl 14-15 tills nu. Så blir det när man ligger vaken och pratar hela natten, fast det var de värt. Dock måste jag dygna tillbaks nu istället. Ikväll händer det ingenting. Skit rolig lördag med andra ord. Kanske kan skriva på min religion, jag lär ju ändå inte somna om på ett bra tag, haha!


Hey

Livet är helt klart en bergochdalbana. Även fast jag känner saknad så mår jag ändå bra igen. Det är tur att man har sina vänner och familj ♥.
Igår blev det utgång, trots att jag lovat mig själv en vit helg. Men löften är ju till för att brytas så ;)!


Årets sämsta vecka

Trodde inte denna vecka kunde bli sämre, men det kunde den tydligen. Inget jag vill dela med mig av här, men hörs när allt känns bra igen. Hejs!

7 sep

Hej bloggen!

Kom hem från skolan precis, onsdagar är rätt sköna ändå eftersom vi inte har några jobbiga lektioner och slutar tidigt. Igår ringde jag också körskolan och bokade in riskettan, så jag är lite på gång i alla fall. Vill ha det där körkortet innan året är slut i alla fall.
Nu tänkte jag först kolla på ett Svensson Svensson-avsnitt sen tänkte jag plugga lite. I måndags blev det inget plugg pga allt som hände då. Känn väldigt konstigt att komma innanför dörren och inte ha två hundar som kommer fram och hälsar på en.


What makes you beautiful


Världens finaste kille har somnat in



Även fast du kunde vara en jävel på att vara jobbig så spelar det ingen roll. Du var fortfarande världens gladaste och snällaste hund. Så fort man rörde dig började hela du skaka för att du blev så glad. Att du blev dålig på några dagar känns så konstigt, när man sett dig 10,5 år ha haft världens energi - konstant. Hoppas du är på ett bättre ställe nu, vi älskar och saknar dig! ♥

Måndag, 5 sep

Hej bloggen!

Kom precis hem från skolan, fick skjuts av Jacob hem. Måste verkligen ta tag i mitt egna körkort men jag finner verkligen ingen motivation. Vill börja övningsköra igen för det tycker jag är sjukt kul. Men det är teorin som är det krångliga och jobbiga.
Nu idag ska jag skriva på religionen och senare ska jag ut och gå.

/Viktoria

Saknade vänner - Kapten röd

KLICK


Stört bra


4 sep

Hej bloggen!

Gårdagen i Norrköping var riktigt grym, skönt att vara bland folk som inte alltid känner igen en. Dock var Puls rätt så överbefolkat så lite jobbigt var det att dansa eftersom man knappt fick något utrymme.
Nu idag kom jag hem vid klockan 13.00 och sedan sov jag enda fram till 18.00, kommer alltså inte kunna somna inatt. Aja, lyckad helg var det i alla fall. Nu några helger framför ska jag dock skippa alkohol och snabbmat i alla dess former. Kommer annars se ut som en gris lagom till nyår. Ska även ut och gå i veckan, saknar det faktiskt. Måste bara rota fram ett par hörlurar.

Nu ska jag kolla på Svensson Svensson och dricka min favorit Fun light smak - Peach Passion!


Outfit, 3 sep



12.32 lördag

Hej bloggen!

Igår åkte vi som sagt och kollade på bio, dock blev det bara jag, Julia och Lisa. Meningen var ju att vi skulle kollat på "Jag saknar dig" men eftersom det inte gick att förhandsboka biljetter så tog de slut när vi väl var där i Norrköping. Så istället valde vi att kolla på Braidsmaids som också gick samma kväll. Sjukt rolig och bra film, absolut sevärd! KOLLA KOLLA KOLLA!

Nu ikväll blir det utgång i Norrköping med några av mina brudar, taggad!

/Viktoria


We shine

Har äntligen hittat en ny låt jag kan nöta. Har länge varit utan ny och bra musik så idag är jag glaaa!


TRYCK PÅ BILDEN!


Kvällens outfit

 


Jag saknar dig

Drar till Norrköping ikväll med Julia, Lisa, Andrea och hennes kompis Lovisa. Vi ska titta på filmen "Jag saknar dig", hoppas att den är bra bara. Har både hört dåliga och bra saker om den från olika håll. Så ska börja fixa mig lite nu för att sen ta bilen dit.

/Viktoria



Hey

Legat och sovit i Bellas säng hela dagen. Fick inte så många timmars sömn inatt så jag var eller mindre en zombie till en början av dagen. Så stannade hemma från skolan och vilade upp mig hos henne. Nu snart ska jag hänga med på en roadtrip med Moa!

/Viktoria

Världens bästa klädesplagg!

RSS 2.0