Tory Burch

Ångrar mig rejält att jag inte köpte dessa ballerinas när jag var i USA. Får kanske be Melissa skeppa över ett par om de inte finns att köpa i Sverige. Någon som vet?


Bruna ben


min kväll

Nu ikväll har jag umgåtts med Julia, Marija och VP. Vi har suttit och pratat, ätit chips och kollat på Harry Potter medan alla andra har varit på Harrys. Så får det helt enkelt bli när man fortfarande är 17 år. Skönt det också ibland. Dock är jag riktigt kröksugen, men jag fyller ju år exakt om en vecka. Så nästa fredag blir det mitt första krogbesök här i K-holm. Eller, jag har varit inne på krogen tidigare, dock var jag tvungen att gå efter kanske 15-20 min då en vakt bad mig senare att visa leg, så kan det gå!
Aja, nu är det bara en vecka kvar, och inte ett halvår längre. Skönt som attan!

Happy-face


29 juli

Ikväll har jag och Julia beställt löshår. Ska ge det en ny chans i höst igen. Denna gång är blont löshår på väg hem. Förhoppningsvis passar det min hårfärg bara så jag slipper skicka tillbaks det och byta.


New York, del 3








Haha, jag ser för jävla dum ut på denna bild. 40°C den dagen i NYC så man var så där lagom fräsch.



Foto: jag

New York, del 2










Foto: jag

Sjutton


Mina välkoms-blommor


Mina blommor som låg utanför dörren den 25e.

Kan inte sova


Nu blir det True Blood

Har kollat på denna serie till och från. Men nu när jag var i USA så tittade vi på den en del och jag är fast. Ska börja om på första säsongen, trots att jag redan har sett den, visserligen var det ett tag sen så jag lär nog inte komma ihåg allt. Men har inte sett halva andra säsongen och tredje, dock har jag sett lite av fjärde (som precis börjat). Så det är vad jag kommer göra idag.
Städat mitt rum idag har jag hunnit med. Samt rensat lite i badrummet också + köket. Vi håller ju på att byta fasaden på huset så inomhus är det helt kaos (i en del av rummen). För alla fönster har bytts ut nästan. Så ja, det ser inge vidare ut inne just nu. Sen ska vi ju även göra om en del och måla/renovera inomhus osv i höst. Jag ska ju också byta till min systers rum, eftersom hon flyttar till egen lägenhet. Ja, det är en del att fixa som skrivet.

Nej nu blir det True Blood!!!


NY, del 1








Foto: jag

Gårdagens outfit, 25e juli



Shorts - Levi's, Tröja - Monki, Solglasögon - Ray-Ban, Skor - Scorett (dock bytte jag till converse senare)


Jag är hemma


Foto: Jag

Ja, nu är jag hemma. Har träffat min familj och Julia och Mikaela. Överraskades även med blombud när jag kom hem av, ja vi kan kalla honom för X så länge. Ska visa blommorna senare. Superfina! Återigen tack!

Hypnotizing


Satan vilket fint välkomnande

 

Katrineholm VS New York!

 


Sista dagen i NYC

Sista dagen här i NYC. För runt klockan fem imorgon (amerikansk tid) så sitter jag på flygplanet hem. Är hemma sen i Sverige på måndag morgon klockan 7. Är riktigt ledsen att det här är sista dagen. Kommer sakna dessa fina människor så otroligt mycket ♥. Men jag har lovat dem och mig själv att jag kommer tillbaka nästa år. Och nästa gång kommer jag stanna läääääänge. Samtidigt ska det bli skönt att komma hem igen, saknar min familj och vänner.

/Viktoria ♥

Mer shopping från idag - NYC

Topp - Urban Outfitters

Långklänning - Urban Outfitters (tyvärr gör den sig inte lika bra på bild som den gör i verkligheten)

Levi's shorts - Urban Outfitters

Oversize väska - Urban Otufitters (äntligen en väska där min dator får plats i + mer)

Trosor, lipgloss x2 - Victoria's secret


Ray-Ban - NYC



Sådär, nu är dem äntligen mina och dina syster. Dock är de lite annorlunda än de vanliga. Man kan nämligen vika ihop hela glasögonen. Men det syns inte på utsidan. Älskar dem redan. Ska visa en bild på hur de ser ut när de är ihopvikta.

Drar till NYC för sista gången den här resan

Drar in till NYC för sista gången på den här resan. Vi ska först vi gå till International center of Photography som är en skola och ett museum.
Efter det ska vi möta upp Freddie för shopping och lunch. Förhoppningsvis hittar jag mina JC lita. Det är väl vad jag är på jakt efter idag. Sen får vi väl se vad för något mer jag kommer hem med.

Tar kanske med mig kameran idag. Har nog annars bilder så det räcker och blir över på NYC. Men vi får se. Den väger så mycket bara. Riktigt tröttsamt att bära omkring på den en hel dag.

/Viktoria

Bränd - NY



Tyvärr fick jag inte några bilder på hur röd jag verkligen är. Men svanken, axlarna, armarna och ansiktet bränner. Dock inte lika mycket som igår. Jag borde verkligen lära mig att använda solkräm, om jag inte vill se ut som en 60åring vid 40års ålder.

Tomaten - NY

Hej bloggen!

Har precis vaknat. Igår var vi på stranden och jag badade kanske 1/3 och resten av tiden låg jag och sola. Resultatet av det blev att jag ser ut som en jättetomat. Dessutom somnade jag ett tag (vilket kanske inte var det smartaste). Så jag har ingen färg på halsen knappt. Ser riktigt skumt ut, men men jag får väl stå ut. Jag kommer ju bli brun så småning om.

Visar bild på hur jag ser ut senare. Nu ska jag äta frukost!

NYC


iPhone bilder - NY


Tvillingarna - Paul och Ian vid vattnet.


Solar vid vattnet.


Instagram-bild på victoria's secret lotions/parfymer.


Swedish fish och lemon-dricka.


På tåget, hem från NYC.

Mitt rum som jag bor i - NY


19 juli - NYC Ellis Island/Frihetsgudinnan

Hej bloggen!

Blev en heldag i NYC igår. Var verkligen helt slut när vi kom hem, för det var kanske 35° C ute och vi gick bra mycket. Trots att vi bara rörde oss inom ett område. Fick i alla fall riktigt snygga bilder på frihetsgudinnan och även på NYC. Tog bara med systemkameran, så ja. Ni får vänta tills jag kommer hem innan ni får se bilderna.
Vi åkte även över till Ellis Island, ni vet där folk emigrerade för att bli amerikanska medborgare. Så vi gick och kollade på en film de visade därinne, men eftersom historia aldrig intresserat mig så mycket så somnade jag till och med under visningen, haha.

Idag blir det en lugn dag, men lite för mycket filmtittande kanske. Imorgon ska vi åka till stranden och vara där hela dagen. Blir nog bra det, för min bränna börjar gå bort lite plus att jag har hemska shortslinjer.

/Viktoria ♥

Ellis Island


Söndagshäng - NY


16 juli - NY

Idag har jag varit borta i exakt en vecka. På söndag nästa vecka åker jag och kommer hem på måndag morgon. Tiden går verkligen sjukt snabbt när man mår bra och trivs. Fick lite ångest igår att det är så kort tid kvar. Dock har jag lovat mig själv att jag ska tillbaka hit nästa sommar. Nästa gång ska jag stanna mycket längre. Två veckor är verkligen på tok för lite.

Idag ska vi åka iväg till någonstans, haha. Kommer inte ihåg vart riktigt. Men det skulle i alla fall vara riktigt fin miljö dit vi skulle åka till. Så jag kan ta lite bilder. Jag måste även komma ihåg att fota vart jag bor, lovade ju dig Julia att jag skulle göra det. Och jag håller alltid mina löften!

På måndag åker vi förresten och kollar på Frihetsgudinnan!

/Viktoria ♥


På måndag!


Update: Det blev lite ändrade planer idag. Vi åkte istället till en nöjespark så Paul och Ian fick åka lite karuseller. Det var egentligen ingen riktig nöjespark utan en sån som flyttar hela tiden. Så vågade inte på mig karusellerna, då jag är rädd för att de ska gå sönder, eftersom de såg rätt så ostabila ut.
Efter det åkte vi till Hudson River (tror jag det stavas). Tog kort på vattnet och lite annat. Det var riktigt fint där hursom. Nu ska jag dock sätta på mig myskläder för vi ska kolla på film!

White trash of the day

Har hittat en ny favorit-blogg. Klicka här för att komma till den. Har suttit och bläddrat igenom den både igår och idag.

fre 15 juli - Harry Potter NY

Var på bio tidigare idag och kollade på Harry Potter. Ett ord: Grym!


Måndagens shopping - NY

Halsband, armband, linne, tröja x2 - Forever21

Shimmer lotion och strandväska - Victoria's secret

Skärp, klänning och tröja - H&M

Skor - Converse

Det enda som står kvar på min shopping-lista är ray-ban solglasögon och Jeffrey Campbell Lita skor. Sen tror jag nog att jag shoppat klart, kanske.


Tors 14 juli - NY

Hej bloggen!

Var inne i NYC igår och gick och kollade på en broadway-musikal som hette "Anything Goes". Jag är ingen musikal-människa egentligen, men jag tyckte att musikalen var hur bra som helst. De kan verkligen sin sak här. Efter musikalen var slut gick vi runt i Time Sq. Sjuuuukt grymt, man kunde verkligen känna energin som var där. Var även inne i världens största och då menar jag verkligen världens största Forever21. Den hade 4 våningar och det var verkligen hur stort som helst.
Vi gick även förbi Rockefeller center, det var riktigt fint där nu då de har dekorerat med massor av blommor och sånt. Dock var själva isbanan täckt av bord, stolar och restauranger. Så man såg inte riktigt isbanan, men men.
Kommer visa bilder på Time Sq och RC när jag är hemma, tog bara med mig systemkameran. Sryy!

Idag har vi bara tagit det lugnt, eftersom vi var i NYC hela dagen igår. Så vi åkte och handlade lite mat och sånt, efter det åkte vi ner till sjön igen och solade. Börjar äntligen bli riktigt brun. Imorgon blir det Harry Potter i 3D, som jag längtat. Dock tråkigt att det är sista filmen, älskar verkligen Harry Potter-filmerna. Buhuuu...

Snart kommer förresten måndagens shopping som jag glömt visa. Håll utkik!

Rockefeller Center under vintern.

12 juli - NY

Godkväll bloggen!

Skrev tidigare idag att vi shoppade idag. Hittade massor av fina saker, provade också ray-ban glasögonen igen och har nog ändrat mina åsikter kring de. Så jag kommer att köpa dem, efter lite velande från min sida.
Aja, nu måste jag gå och lägga mig. För imorgon ska vi åka runt 09.30. Lovar att jag även kommer visa sakerna jag köpte idag imorgon.

Godnatt! ♥

9.34

Hej bloggen!

Idag skulle vi först åka iväg för lite sol och bad. Men hon som har poolen mådde tydligen dåligt så vi fick ändra planerna lite så nu ska vi istället åka och shoppa, efter det blir det att sola vid sjön igen. Klagar inte. Imorgon åker vi in till NYC, ser fram emot det galet mycket. För senare på kvällen ska vi gå på musikal. Vet inte riktigt vilken än, men jag kommer ta bilder under dagen så ni får se.

Aja, vi ska dra nu snart. Hörs sen kanske!

11 juli - solade vid sjön NY

Godkväll!

Idag har vi varit ute och solat vid en sjö vid Melissas föräldras strandhus. Badade dock aldrig, då Paul blev biten av en fisk, haha. Så vågade aldrig gå ut i vattnet efter det. Så istället låg jag och pressade i solen. Så nu är jag faktiskt lite smått röd, men de lär gå över till det bruna senare och det är bra. En väldigt lugn och skön dag helt enkelt.
Imorgon ska vi åka till Melissas väns hus och bada i hennes pool. Så det blir en heldag där, bra för då kan jag jobba på min bränna mer. Kommer ta med mig kameran, så ni kommer få se bilder. Förlåt för att jag uppdaterar så dåligt, men trivs så jäkla bra här. Kommer kännas jobbigt att åka hem den 24;e, tack och lov är det lång tid kvar ännu.

Aja, skriver och uppdaterar med bilder imorgon. Godnatt! ♥

10 juli - Shopping i NY


Victoria's secret lotions och parfymer



Michael Kors klocka och armband



Shorts, topp och tjocktröja från Hollister.


Linne och topp från Express.


Pikétröja från Lacoste.


Smink från bareMinerals och parfymen Clean - shower fresh.

Allt detta fick jag med mig hem idag från köpcentret. Tittade även på Ray-Ban glasögonen (som jag visat tidigare), tyvärr var de inte lika snygga på. Så jag skippar nog att köpa de. Men jag är riktigt nöjd med allt jag fick med mig idag, mest nöjd över klockan. Hade först tittat på Guess-klockarna, men tyckte att Michael Kors var snyggare.

10 juli - NY

Hej bloggen!

Har precis ätit frukost och har precis tagit en dusch. Jag och Melissa har även börjat planera vad som händer denna vecka. Idag ska vi alla fall åka iväg och shoppa lite. Kan nog behövas. Tog faktiskt inte med mig mer än 12kg bagage, just för att få med mig så mycket som möjligt hem.
Något annat då, jo jag har glömt en rakhyvel (måste köpas snarast!!!) och min USB-överförare till systemkameran. Som tur är har jag med mig en liten kompaktkamera, så ni kommer såklart få se bilder. Fast i sämre kvalité. Hoppas ni klarar er, ni lär ju få se de bättre bilderna som är tagna av systemkameran när jag är hemma igen.

Annars får ni jättegärna komma med förslag om vad jag ska visa. T.ex. vart jag bor, vilka människor jag bor med osv.
På onsdag ska jag, Melissa och hennes vännina gå på musikal på Broadway i NYC (bor ungefär 40-50min utanför), på fredag ska vi gå på bio på Harry Potter och dödsrelikerna del II. Vi ska även försöka åka till Washington D.C någon dag, kanske inte denna vecka, men i så fall blir det nästa. så jag får se det vita huset.
Aja, ska försöka fixa det sista nu innan vi åker. Hörs sen, och som sagt glöm inte att komma med förslag om vad ni vill se!!!!!

/Viktoria



Just det, en annan sak. När jag kollade min fb igår så såg jag att mer än 30 personer gillade min status.


Framme

Tänkte bara skriva att jag lever. Hörs imorgon!

NEW YORK!!!

Om ca 4,5 timma ska jag upp igen. För då är jag på väg mot Arlanda och är i väntan på att åka iväg till världens bästa stad (enligt mig själv). Skönt att äntligen få komma bort och endast umgås med människor som bara vill en väl ♥! Att jag åker helt själv har jag absolut inga problem med. Jag vet att jag fixar det, men jag lär väl likväl stå där som en fåne efter ha vinkat av m&p som jag gjorde för två år sedan också. Fast jag är galet förväntansfull, det här kommer bli grymt kul! Men självklart kommer jag sakna min närmsta! ♥

Aja, vi hörs i New York!


Hahah!

Sådär, då var äntligen problemet löst. För jävla trött på att alla alltid ska använda mitt Spotify Premium!


Morning

Godmorgon bloggen!

Eller för min del är det fortfarande morgon, vaknade med ett ryck nyss. Gårdagen blev riktigt lyckad. Först så var jag nere på Djulö med några av mina vänner. Sedan drog jag och Julia hem och färgade mitt hår. På kvällen grillade vi först hos Mikaela och senare stack ett stort gäng och körde bil-kurragömma. Vi började någon vid 21.00 och fortsatte fram till klockan 02.00. 
Känns även som det mesta löst sig nu innan jag åker imorgon. Skönt att kunna åka då. Så just nu mår jag för jävla bra.
Idag ska jag nog fortsätta med att packa, sen får jag se. Kanske ligga ute och sola ett tag? Vi får se som skrivet.


Powerwalk

Drar ut och går en runda med Julia samt blir det att jobba på brännan. Lika bra att passa på nu när det är fint väder.
Senare ikväll blir det att färga mitt hår, äntligen!




Emma O Clothing


Bild: emmaoclothing.se

How to save a life



Onsdag, 6e juli 2011 - lite shopping

Hej bloggen!

Har varit nere på stan idag och fått med mig lite saker. Mest saker till USA, men även lite annat smått och gott. Dock fattas fortfarande en del saker på listan. Efter det åkte jag och mamma hem igen. Väl hemma så firade vi min bror som fyller år idag. Grattis Christian! :)
Nu idag vet jag inte riktigt vad som händer. Det visar sig helt enkelt.

Edit: Nu har jag varit och handlat de sakerna som fattades på listan. Känner mig nästan klar för att åka. Endast lite mer kläder som ska ner i resväskan. Wohoo!

Ett linne jag köpte idag, det kommer ifrån H&M.


Behöver jag ens nämna att jag är avundsjuk?



Kollat på mean girls 2 ikväll med Julia

Nu ikväll kom Julia och gjorde mig sällskap, kommer sakna den pärlan när jag är borta. Vi gick i alla fall till Ica Nära och köpte lite gottis. Börjar dock kännas att jag fått i mig för mycket av det goda, så blir att hålla sig borta från sånt sedan.
Efter vi handlat klart på Ica så gick vi hem till mig och kollade på Mean Girls 2. En film jag tidigare trott skulle vara riktigt kass, men den visade sig vara riktigt bra. Självklart inte lika bra som ettan, men absolut sevärd film.

Godnatt!



Du vill att alla ska se att jag håller kvar




Tisdag, 5e juli 2011 - lite shopping

Hej bloggen!

Idag har skrivit en lista på vad jag ska ha med mig till USA. Blev en hel del, så jag hoppas allting får plats och att det även kommer finnas utrymme över. För som jag skrivit tidigare vill jag ju ha med mig så mycket som möjligt hem. Har även gjort en lista på vad jag ska leta efter.
Jag har även börjat packa ner några saker, samt lagt de kläder jag vill ha med mig i tvätten. På torsdag ska Julia färga håret på mig, var ju nere på stan igår och köpte hårfärg. Hade planerat att jag skulle hinna ner till stan idag med, men nu börjar det kännas lite för sent. Så jag åker ner dit imorgon istället och köper de saker som fattas på packningslistan.

Nyss beställde jag och mamma lite saker från Ellos. Massor av påslakan blev det, för snart kommer min syster flytta hemifrån och då kommer jag få ta över hennes rum. Så då kommer jag att köpa ny en ny dubbelsäng och då vill man ju helst att ens påslakan ska matcha med varandra. Beställde även hem en tjocktröja och ett par stövlar till hösten. Stövlarna är i äkta skinn också, galet snygga.



Bilder:
Ellos.se

Var med Julia ikväll

Godkväll människor!

Ikväll åkte jag och Julia och hyrde film på Ica Nära. Tyvärr kommer jag inte ihåg vad filmen hette, men den var riktigt kass hursomhelst.
Efter filmen var slut cyklade jag hem i alla fall. Nu imorgon ska jag börja skriva packningslista och saker som behöver köpas innan jag åker. Lika bra att göra det nu tidigt i veckan så man inte står där på fredag och inte har några rena kläder att packa ner.


Ray-Ban Wayfarer

En till av de saker jag ska leta efter i USA är ett par Ray-Ban Wayfarer. Hittade ett par (dessa nedan) som inte lutar, som några av deras andra modeller gör.

Bild: RayBan.com


Måndag, 4de juli 2011

Hej bloggen!

Gårdagen spenderas hos Robin med riktigt fina och bra människor. Jag, VP, Mikaela och Jacob lagade tacos. Senare kom även Karl dit och vi kollade sen på Scary Movie 2. Haha, så dålig film egentligen men vi hade kul ändå.
Nu idag ska jag vara med bästa Jullan. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men funderar på att försöka få med henne ner på stan och kanske ta en fika, samt köpa hårfärg. Måste verkligen färga min utväxt innan jag åker till USA på lördag. Måste även börja skriva upp och börja tvätta kläder snarast, usch vad jobbigt allt blev nu.



Söndag, 3de juli 2011

Hej bloggen!

Har haft en riktigt slapp dag idag, har inte gjort något annat än att kolla på film på TV 1000. Rätt skönt ändå, söndagar suger oftast annars. Mina vänner har även kommit hem från P&L och ser verkligen fram emot att höra allt de varit med om.
Aja, nu är det bara en vecka kvar tills jag sitter på flygplanet på väg till världens bästa stad och land. Fy som jag längtar. Har även fått en tillsägelse att jag måste visa så mycket som möjligt därifrån, självklart ska jag försöka göra det. Måste även börja planera vad jag ska ha med mig, för jag vill få med mig så mycket som möjligt hem också så resväskan ska nog helst inte vara full när jag åker dit.

Denna helg har minst sagt varit oförutsägbar. Jag har nog haft alla känslor som man kan ha som människa, men jag lever ännu så det är väl bra. Jag mår bra trots det, men är lite omskakad bara. Därför passar min USA-resa alldeles perfekt nu. Det värsta är dock, när jag väl är hemma igen så kommer det kännas som tiden stått stilla här i Katrineholm. Dock när jag är hemma den 25 juli, så är det inte långt kvar tills jag fyller år (6 augusti) och de känns för jäkla bra måste jag säga. Är riktigt trött på att vara 17 år.

Edit: Jag åker redan på lördag, fick först för mig att den nionde var på söndag.

Bjuder på en bild på mig och Viktor från i fredags, och som Viktor skulle sagt: Sjuka brudz!


RSS 2.0